Osiris Kayıtlı Üye 31 Ocak 2010 #3 Sitede cinlerle iletişim için yapılması gerekenler farklı başlıklar altında,farklı usüllerle anlatılmıştır.Oralara bir göz atabilirsiniz.
Sitede cinlerle iletişim için yapılması gerekenler farklı başlıklar altında,farklı usüllerle anlatılmıştır.Oralara bir göz atabilirsiniz.
U umut-yasam Banlı Kullanıcı 31 Ocak 2010 #4 evet attım ama ya eksik bire bir bu konuyu bilen yada iirtibatta olan bir arkadasın yardımına ihtiyacım var cünkü yüzdüm yüzdüm uyruguna geldim
evet attım ama ya eksik bire bir bu konuyu bilen yada iirtibatta olan bir arkadasın yardımına ihtiyacım var cünkü yüzdüm yüzdüm uyruguna geldim
X XXIV Kayıtlı Üye 1 Şub 2010 #5 umut-yasam' Alıntı: evet attım ama ya eksik bire bir bu konuyu bilen yada iirtibatta olan bir arkadasın yardımına ihtiyacım var cünkü yüzdüm yüzdüm uyruguna geldim Genişletmek için tıkla ... Sorun nedir ? Eğer burda anlatmak istemiyorsan p.m atabilirsin..
umut-yasam' Alıntı: evet attım ama ya eksik bire bir bu konuyu bilen yada iirtibatta olan bir arkadasın yardımına ihtiyacım var cünkü yüzdüm yüzdüm uyruguna geldim Genişletmek için tıkla ... Sorun nedir ? Eğer burda anlatmak istemiyorsan p.m atabilirsin..
U umut-yasam Banlı Kullanıcı 1 Şub 2010 #6 XXIV' Alıntı: Sorun nedir ? Eğer burda anlatmak istemiyorsan p.m atabilirsin.. Genişletmek için tıkla ... özelden yazdım bakarmısınız
XXIV' Alıntı: Sorun nedir ? Eğer burda anlatmak istemiyorsan p.m atabilirsin.. Genişletmek için tıkla ... özelden yazdım bakarmısınız
Yesil Cingene Kayıtlı Üye 10 Mar 2010 #7 Özelden msn, telefon gibi kişisel bilgilerinizi paylaşmanız yasaktır!