Ritüeli 10 kere istedin belki şimdi derdim ritüel değil diyorsun yapma allah aşkına.
Allah lafzını kullanıyorsun kuran kabe hz muhammet diyorsun iftira atıyorsun sen müslüman olamassın hirstiyan olsan bile bu kadar çamurlaşamazsın ateistmisin nesin sohbet kayıtlarını koy kimin ney olduğunu görsünler... görmezden geliyorsun .. sohbet kayıtlarını koy ak kara belli olsun.
Siz niye koymuyorsunuz? Diğer arkadaş da kayıtları koymak konusunda hiç birşey söylemiyor.. Neden acaba?
o zaman gizlimabedim bi ritüel yapsın sitedeki herkese 1 asker yollasın nası fikir![]()
Ama belki sir7634 o anda kendisi inandi ve ona göre yazdi ..simdi yazilari göstermekten cekiniyor
rituel filan vermesin istemiyorum. ama biriniz yalan söylüyor bu dogru
whitin dedigi gibi
hepimizin evine birer asker gönder
korkmuyoruz merak etme...
Gel soyle yapalim sana gore ben yalan soyluyorum o insanda dogru soylesin ortak birini secelim bu konuda yazan gizlimabedim de o insana kralini yollasin...Eger yollarsa ispatlarsa ben ozur dilerim...Bak kardes ben allaha bes vakit ibadet eden biriyim kalkip kimseye serde atmam yalanda konusmam ama boyle salyangozcularida barindirmam sonuna kadar giderim...vebal rituelleri vermek degil asil vebal ser atmak yalan konusmaktir bunu kimse unutmasin hele ki gizlimabedim sen hic unutma....Bence sir7634 dogrulari söylemiyor
Eğer gizlimabedim iyi bir hackersa sir7634 ü de hacklemiştir ve şimdi sitedeki herkesle eğleniyordur yani bi sir7634ten yazıyor bi gizlimabedim hesabından ancak pekte öyle gözükmüyor...
ee Yadesu konuşmaları takip etmiyor musun ikisi de çok inandırıcı konuşuyor biri diyor ritüeli istedi vermedim diye yapıyor, biri diyor o şarlatan bilgisayar programı gönderdi.. İkisi de geri adım atmıyor ve haliyle insan ortada kalıyor.. Yine ortada kaldım kahretsin:hurray:
bende onu diyorum durustsen eger yolla bir prens kardesime banada kralini yolla sahsen boyle bir gucum olsa bu kadar yazmaya imkan vermeden hemen yollarim prens lejyon kral ne varsa iste ama bastan asagi yalan firildak@gizlimabedim
Hala mı inkarBana bir tane prensini yolla.Gerçekleri anlayalım ne dersin.Kolay bu senin için.Ama yapamazsın,yapamazsın,yapamazsın
![]()
Gel soyle yapalim sana gore ben yalan soyluyorum o insanda dogru soylesin ortak birini secelim bu konuda yazan gizlimabedim de o insana kralini yollasin...Eger yollarsa ispatlarsa ben ozur dilerim...Bak kardes ben allaha bes vakit ibadet eden biriyim kalkip kimseye serde atmam yalanda konusmam ama boyle salyangozcularida barindirmam sonuna kadar giderim...vebal rituelleri vermek degil asil vebal ser atmak yalan konusmaktir bunu kimse unutmasin hele ki gizlimabedim sen hic unutma....
Gel soyle yapalim sana gore ben yalan soyluyorum o insanda dogru soylesin ortak birini secelim bu konuda yazan gizlimabedim de o insana kralini yollasin...Eger yollarsa ispatlarsa ben ozur dilerim...Bak kardes ben allaha bes vakit ibadet eden biriyim kalkip kimseye serde atmam yalanda konusmam ama boyle salyangozcularida barindirmam sonuna kadar giderim...vebal rituelleri vermek degil asil vebal ser atmak yalan konusmaktir bunu kimse unutmasin hele ki gizlimabedim sen hic unutma....