"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin Daveti Tecrübem ve Bir Cinin Emrime Girişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ritüeli 10 kere istedin belki şimdi derdim ritüel değil diyorsun yapma allah aşkına.

Allah lafzını kullanıyorsun kuran kabe hz muhammet diyorsun iftira atıyorsun sen müslüman olamassın hirstiyan olsan bile bu kadar çamurlaşamazsın ateistmisin nesin sohbet kayıtlarını koy kimin ney olduğunu görsünler... görmezden geliyorsun .. sohbet kayıtlarını koy ak kara belli olsun.

Siz niye koymuyorsunuz? Diğer arkadaş da kayıtları koymak konusunda hiç birşey söylemiyor.. Neden acaba?

Ama belki sir7634 o anda kendisi inandi ve ona göre yazdi ..simdi yazilari göstermekten cekiniyor

Siz niye koymuyorsunuz? Diğer arkadaş da kayıtları koymak konusunda hiç birşey söylemiyor.. Neden acaba?

Bilgisayarda bir program var baştan başladıkdan sonra hiçbirşey kayıt olmuyor depfreez galiba kardeşim ilgilenir öyle şeylerle ama sohbet kayıtları resetten sonra gitti o yüzden yana yana ondan istiyorum ben koymasını ama koymuyor çünkü iftira attığı ortaya çıkacak kendisi tehditleri görünecek.

Eğer gizlimabedim iyi bir hackersa sir7634 ü de hacklemiştir ve şimdi sitedeki herkesle eğleniyordur yani bi sir7634ten yazıyor bi gizlimabedim hesabından ancak pekte öyle gözükmüyor...

Ama belki sir7634 o anda kendisi inandi ve ona göre yazdi ..simdi yazilari göstermekten cekiniyor

Fikir vermeyin bence :) İkisi de neden kayıtları açıklamadıklarını söylemiyor. Gizlimabedim koy kayıtları diyor ama kendisi de bunu yapabilir.. Alın işte diyebilir..

Eğer gizlimabedim iyi bir hackersa sir7634 ü de hacklemiştir ve şimdi sitedeki herkesle eğleniyordur yani bi sir7634ten yazıyor bi gizlimabedim hesabından ancak pekte öyle gözükmüyor...

rituel filan vermesin istemiyorum. ama biriniz yalan söylüyor bu dogru
whitin dedigi gibi
hepimizin evine birer asker gönder:D
korkmuyoruz merak etme...

Beni şarlatanlıkla itham etsinler varsın 1 kişi bile bana inanıyorsa bu bana yeter Ama haksız yere itham edenler bu iftiraya inanlara hakkım helal değildir yazıyı okuduysanız hakkım geçmiştir ben hakkımı helal etmiyorum inanlara . Ben peygamber değilim ben medyum değilim ona buna diyeyim sana cinlerimi yollarım şu olur şunu yaparım ! inanmıyorsanız inanmayın ama bu kadar çirkin bir iftiraya inanıyorsanız birşey demiyorum artık .

@gizlimabedim
Hala mı inkar:)Bana bir tane prensini yolla.Gerçekleri anlayalım ne dersin.Kolay bu senin için.Ama yapamazsın,yapamazsın,yapamazsın:)

eger biraz daha fazla bu konuyu okursam kafam iyice karısacak ben kendimi oyuna veriyorum size hayırlı geceler:)

Hayır her şeyi bırakın benim bölümümü söylesin gizlimabedim ve olsun bitsin söyle gerçekten sorgulamadan inanıcam herkese bir şey göndermek zor olabilir.. Ve herkeste inanacak bundan eminim, en iyisi her ikisine de inanmamak çünkü yukarıdaki arkadaşın dediği gibi biri yalan söylüyor..

Bence sir7634 dogrulari söylemiyor
Gel soyle yapalim sana gore ben yalan soyluyorum o insanda dogru soylesin ortak birini secelim bu konuda yazan gizlimabedim de o insana kralini yollasin...Eger yollarsa ispatlarsa ben ozur dilerim...Bak kardes ben allaha bes vakit ibadet eden biriyim kalkip kimseye serde atmam yalanda konusmam ama boyle salyangozcularida barindirmam sonuna kadar giderim...vebal rituelleri vermek degil asil vebal ser atmak yalan konusmaktir bunu kimse unutmasin hele ki gizlimabedim sen hic unutma....

Ya ben hack dediğiniz şeyden anlamam varsayalım ki oldu böyle birşey şifresini hacklerim bunları yazmasına müsade etmem değilmi ? hani mantık nerede mantık iftirada mantık arıyorsunuz ...

ee Yadesu konuşmaları takip etmiyor musun ikisi de çok inandırıcı konuşuyor biri diyor ritüeli istedi vermedim diye yapıyor, biri diyor o şarlatan bilgisayar programı gönderdi.. İkisi de geri adım atmıyor ve haliyle insan ortada kalıyor.. Yine ortada kaldım kahretsin:hurray:

Gözünlen görmedın hıçbırşey ıçın emın olma.Bu çok günah.Başka ınsanlarıda bunun ıçın kırma.Sen Allah değılsınkı kım hakklı kım haksız ayırabıleceksın.

@gizlimabedim
Hala mı inkar:)Bana bir tane prensini yolla.Gerçekleri anlayalım ne dersin.Kolay bu senin için.Ama yapamazsın,yapamazsın,yapamazsın:)
bende onu diyorum durustsen eger yolla bir prens kardesime banada kralini yolla sahsen boyle bir gucum olsa bu kadar yazmaya imkan vermeden hemen yollarim prens lejyon kral ne varsa iste ama bastan asagi yalan firildak

Gel soyle yapalim sana gore ben yalan soyluyorum o insanda dogru soylesin ortak birini secelim bu konuda yazan gizlimabedim de o insana kralini yollasin...Eger yollarsa ispatlarsa ben ozur dilerim...Bak kardes ben allaha bes vakit ibadet eden biriyim kalkip kimseye serde atmam yalanda konusmam ama boyle salyangozcularida barindirmam sonuna kadar giderim...vebal rituelleri vermek degil asil vebal ser atmak yalan konusmaktir bunu kimse unutmasin hele ki gizlimabedim sen hic unutma....

Sen çok iyi bir ateistsin allahın ayetlerini bilmiyorsun daha Andolsun ki onu satan satın alan içinde ahirette cenneten bir nasiplerinin olmadıklarını biliyorlardı BAKARA SURESİ 102. AYET ! Din bilgini peygamber torunu yüce evliya sir7634 nickinde pek islamiymiş ? ateist iftiracı nifakcı allahtan korkmaz inanıyormusun allaha gerçekten ? teklifim hala geçerli sohbet kayıtlarını paylaş böyle ucuz iftiralar atacağına

Sen de neden virüs programım yok diyorsun, hadi söyledin neden tanımadığın etmediğin insandan dosya kabul ediyorsun. Bunu artık küçük çocuklar bile biliyor. rarlı dosyada mı yollayacak sana ifritini.. Evet böyle bir program var ama sizin bunu kabul etmiş olmanız bana mantıklı gelmiyor.. Gizlimabedimin de işe bakın ki, deepfreeze'i varmış. Siz de hala neden kayıtları koymadığınızı söylemediniz. Yoksa ben mi kaçırdım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri