öyle bir bilgisayar virusu varmi?
kendinden acilip kapansin ?
Ben ortada meyve var veya yok dıye hıç bır yorum yapmadım.
Bu varmı yokmu ne sen bılebılırsın ne de ben.
Yadesu çok güldürüyorsun beni...:willy_nilly::smash::sifone:
Benım hoşuma gıttı,Allahında hoşuna gıtsın![]()
Görmezden geliyorsun diyorum ki aramızda geçen sohbet kanıtlarını koy eğer bu dediğin şekilde birşey varsa forumdanda atılayım ama böyle bir iftira atmana sebep nedir anlamıyorum ?
Şimdi anladım galiba [SIZE=2,5]gizlikent[/SIZE] ve [SIZE=2,5]sir7634[/SIZE] aynı kişiler ve vekil sunucu kullandığını söylüyor yöneticilerin anlamaması için farklı üyelikler açtığı için yada gizlikent bir hacker sir7634'ün hesabını hackledi yoksa sir7634 namaz kılıyor imanı tam bir arkadaştı neden böyle büyük bir iftira atılır ki .
o zaman soyle madem adamlarin var prensin kralin var...ben nerdeyim su an rusya dedin yanildin...bi cikmis biliyorum diyorsun....sen sadece burada iyi reklamla insanlari somurmeye calisan bir insansin sila hanim....umarim adini inkar etmessin....kendine guveniyorsan birak vebal ayaklarini yaz ben boyle yapiyorum ilmim bu de...ama diyemessin cunku burada bilincli insanlarda var...senin ki ancak suslu ve ilginc yazilarla goz boyamak....iftira atan insani yuce allah sabaha cikarmasin...insanlari somuren yalan konusan ekmege muhtac olsun allahin gazabi o insanlar uzerine olsun... Amin