"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin Daveti Tecrübem ve Bir Cinin Emrime Girişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman dedin öyle bir şey daha bugün yaptın ritüellerini!!! Herkes sana yapma yapma diye yalvarırken demonları kontrol altına öyle bir aldım ki diye naralar atıyordunn. Yine yapabilirsin bu senin için çok zor olmamalı..

Görmezden geliyorsun diyorum ki aramızda geçen sohbet kanıtlarını koy eğer bu dediğin şekilde birşey varsa forumdanda atılayım ama böyle bir iftira atmana sebep nedir anlamıyorum ?

Hiçmi Allahtan korkmuyorsunda böyle bir iftira atıyorsun ne oldu ne yaptım ben sana ? Sohbet Kayıtlarını koymaktan neden imtina ediyorsun ?

gizlimabedimin yazdiklarini okudugumda yalan konustugunu hissetmemistim ben
hem yalan atsa niye istesin msn deki konusmalari buraya koyulmasini
?

Şimdi anladım galiba [SIZE=2,5]gizlikent[/SIZE] ve [SIZE=2,5]sir7634[/SIZE] aynı kişiler ve vekil sunucu kullandığını söylüyor yöneticilerin anlamaması için farklı üyelikler açtığı için yada gizlikent bir hacker sir7634'ün hesabını hackledi yoksa sir7634 namaz kılıyor imanı tam bir arkadaştı neden böyle büyük bir iftira atılır ki .

Görmezden geliyorsun diyorum ki aramızda geçen sohbet kanıtlarını koy eğer bu dediğin şekilde birşey varsa forumdanda atılayım ama böyle bir iftira atmana sebep nedir anlamıyorum ?

o zaman soyle madem adamlarin var prensin kralin var...ben nerdeyim su an rusya dedin yanildin...bi cikmis biliyorum diyorsun....sen sadece burada iyi reklamla insanlari somurmeye calisan bir insansin SILA hanim....umarim adini inkar etmessin....kendine guveniyorsan birak vebal ayaklarini yaz ben boyle yapiyorum ilmim bu de...ama diyemessin cunku burada bilincli insanlarda var...senin ki ancak suslu ve ilginc yazilarla goz boyamak....iftira atan insani yuce allah sabaha cikarmasin...insanlari somuren yalan konusan ekmege muhtac olsun allahin gazabi o insanlar uzerine olsun... amin

Şimdi anladım galiba [SIZE=2,5]gizlikent[/SIZE] ve [SIZE=2,5]sir7634[/SIZE] aynı kişiler ve vekil sunucu kullandığını söylüyor yöneticilerin anlamaması için farklı üyelikler açtığı için yada gizlikent bir hacker sir7634'ün hesabını hackledi yoksa sir7634 namaz kılıyor imanı tam bir arkadaştı neden böyle büyük bir iftira atılır ki .

benim hesabimi kimse hacklemedi sen rahat ol...Yazdikca batiyosun....ama bak biseyi dogru soyledin namaz kilarim ve imanliyim cok sukur

@sir7634
iftira atan insani yuce allah sabaha cikarmasin...insanlari somuren yalan konusan ekmege muhtac olsun allahin gazabi o insanlar uzerine olsun... amin

bak imanı tam adam

o zaman soyle madem adamlarin var prensin kralin var...ben nerdeyim su an rusya dedin yanildin...bi cikmis biliyorum diyorsun....sen sadece burada iyi reklamla insanlari somurmeye calisan bir insansin sila hanim....umarim adini inkar etmessin....kendine guveniyorsan birak vebal ayaklarini yaz ben boyle yapiyorum ilmim bu de...ama diyemessin cunku burada bilincli insanlarda var...senin ki ancak suslu ve ilginc yazilarla goz boyamak....iftira atan insani yuce allah sabaha cikarmasin...insanlari somuren yalan konusan ekmege muhtac olsun allahin gazabi o insanlar uzerine olsun... Amin

allahtan korkmaz kuldan utanmaz !! Insanlari sömürmek ne demek ! Ben kimden para almişim kimden menfaat sağlamişim aksina konuyu tam bir oku istekleri olan arkadaşlar oluyor ben bu işin ticaretini yapmiyorum yardimci olamayacağim kusura bakmayin diyorum keza gelen özel mesajlarada öyle cevaplar vermişimdir aksini idda eden kanitlariyla birlikte gelsin . Yerini tam bilememin nedeni prensi yollamamdi prens beni kandirmak istemiş çünkü krallarini tehdit ettim bunuda açikladim sana saptirmak istiyorsun yada sen o kişi değilsin hesabin hacklenmiş ?

Sohbet kayıtlarını buraya koy ! İftira atmak çok kolay çamur at izi kalsın öylemi ? ne yaptım ben sanada böyle bir iftira attın !

Ritüeli istedin paylaşmadım sende iyi o zaman dedin ve bu tehdit vari bir iyi o zamandı onun içinmi ya yapmayın allah aşkına ritüeli vermedim diye bu kadar çirkinleşmeyin..

Kardeslerim ben artik yazmayacagim cunku bu insan o 3 harfliler gibi tehlikeli dikkat edin...Sifamiz caremiz namaz da ve rabbimiz olan Allah dadir...Isteyen bana isteyen de Krali ve prensleri oldugunu iddaa eden bu sahsa inanir...Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri