"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin Daveti Tecrübem ve Bir Cinin Emrime Girişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allahtan korkmaz kuldan utanmaz !! Insanlari sömürmek ne demek ! Ben kimden para almişim kimden menfaat sağlamişim aksina konuyu tam bir oku istekleri olan arkadaşlar oluyor ben bu işin ticaretini yapmiyorum yardimci olamayacağim kusura bakmayin diyorum keza gelen özel mesajlarada öyle cevaplar vermişimdir aksini idda eden kanitlariyla birlikte gelsin . Yerini tam bilememin nedeni prensi yollamamdi prens beni kandirmak istemiş çünkü krallarini tehdit ettim bunuda açikladim sana saptirmak istiyorsun yada sen o kişi değilsin hesabin hacklenmiş ?

Kırmızı renk moderatörlerin uyarı rengidir ve üyelerin kullanması yasaktır. Haklıysanız bile haksız duruma düşmeyin.

arkadaşlar bu tür şeyleri denemeyin cinler insanların üstünlüğünü tanımadığı gibi onları güç durumda bırakırlar kendilerine muhtaç olmalarını isterler.cinlerin mahiyetini ve yapılarını bilmeyenler cinlerden medet umarlar cinciler bu safdilleri ve bilgisizliği iyi değerlendirirler .gözlerinde çok büyütürler cinleri lütfen artık bunlardan olmayın ... cinler herşeyi bilen herşeye gücü yeten varlıklar değillerdir böyle sanmakta hezeyandana başka bişey değildir .

Kardeslerim ben artik yazmayacagim cunku bu insan o 3 harfliler gibi tehlikeli dikkat edin...Sifamiz caremiz namaz da ve rabbimiz olan Allah dadir...Isteyen bana isteyen de Krali ve prensleri oldugunu iddaa eden bu sahsa inanir...Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Allah kuran kabe diyipte çamur atan rezil sohbet kayıtlarını koy buraya neden koymuyorsun !! beni tehdit ettiğin ritüeli vermediğim için görürsün sen dediğin ortaya çıkacak diyemi rezil !!!! hakaretlerin üstüne msnden çıktım diyemi bunlar ? hadi koy bekliyorum koymassan namertsin

o zaman soyle madem adamlarin var prensin kralin var...ben nerdeyim su an rusya dedin yanildin...bi cikmis biliyorum diyorsun....sen sadece burada iyi reklamla insanlari somurmeye calisan bir insansin SILA hanim....umarim adini inkar etmessin....kendine guveniyorsan birak vebal ayaklarini yaz ben boyle yapiyorum ilmim bu de...ama diyemessin cunku burada bilincli insanlarda var...senin ki ancak suslu ve ilginc yazilarla goz boyamak....iftira atan insani yuce allah sabaha cikarmasin...insanlari somuren yalan konusan ekmege muhtac olsun allahin gazabi o insanlar uzerine olsun... amin
sevgili sir7634,haklısın;bu kız site site geziyor.benimde baska sitelerde uyeliklerim var.gecen gun bana msj atmıs ordaki nickide azrailde bir melektir,herneyse ;msj atmıs msn ni verirmisin cok önemli diye,bende verdim aklıma kötü bişi gelmedi cunku.ekleştik bana bu varlıktan söz etti ama buraya yazdıkları benim verdigim fikirle süslenmiş mesela kendisine varlıgında zamanı gelince kendisinden isteklerde bulunabilecegini söylemiştim ve buraya yazarken bunuda eklemiş bi guzel.bi sure konsutuktan sonra bana kendisine link atıp atmadıgımı sordu ki atmamıstım;bana virüs bulastıgını istersem program yollayabiliceni soyledi,o an hacker olabiliceni düşündüm.sitedeki üyeligine baktım daha 2 gunluk uyeydi.bana adının tugce oldugunu soylemişti.msnnizi vermeyin arkadaslar verenlerde yok oyle link attın vs inanmayın.bana daha önce msn mden link atıldıldıgını yani bunca arkadasım var kimse boyle bişi soylememişti.inanmayın ya hasta ya da hacker...

buarada bişi daha eklemek istiyorum o kulak davetini bana bu siteden aldıgını soylemişti;burayada baska bir siteden aldıını yazmıs...

Kusura bakmayın cevap veremeyeceğim bir süre astım krizim tuttu bu kadar iftirayı kaldıramıyorum susmam anlamına gelmesin kendimi toplayayım cevap vereyim inş.

Ritüeli istedin paylaşmadım sende iyi o zaman dedin ve bu tehdit vari bir iyi o zamandı onun içinmi ya yapmayın allah aşkına ritüeli vermedim diye bu kadar çirkinleşmeyin..

Rituel degil benim derdim sen galiba sasirdin bir yaziyorsun hesap hacklenmis sonrada kayit istiyorsun biraz sakin ol...Yanlis yaptin ve ortaya cikdi...Kandirmaya calisdin olmadi...Kralina soyle yanima gelsin carpsin beni :) ...Yuce Rab seni islah etsin...Ama kurban oldugum Allah...Hz.Muhammed s.a.v dedi ki...Ben kalpleri muhurlersem ayida ortadan ikiye bolsen yinede inanmazlar...birak sen krali prensi bir tek seye inan yuce Allaha ama muhurlenmisse kalp seni ne kralin nede preslerin kurtarir....Bir tek kurtarici var oda ALLAH

Kusura bakmayın cevap veremeyeceğim bir süre astım krizim tuttu bu kadar iftirayı kaldıramıyorum susmam anlamına gelmesin kendimi toplayayım cevap vereyim inş.

Sen prenslere soyle ilk once seni iyilestirsinler...Dusun bir sure ne yalan diyeyim ki uste cikayim sila bacim sen batacagin kadar battin..Bu saatten sonra destan yazssanda bos burada akilli insan cok goreceklerini gorduler...kral

Sen gıt eğlen derım.Demın ne çok emındın.Ben olsam nıyettımı bozmam.;)
ee Yadesu konuşmaları takip etmiyor musun ikisi de çok inandırıcı konuşuyor biri diyor ritüeli istedi vermedim diye yapıyor, biri diyor o şarlatan bilgisayar programı gönderdi.. İkisi de geri adım atmıyor ve haliyle insan ortada kalıyor.. Yine ortada kaldım kahretsin:hurray:

Mod arkadaşIarımız bu duruma eI atsa iyi oIucak...HaIa müdahaIe ediImemesine anIam yüklemek istemiyoruz...

sir7634
dogru söylüyor. gizlimabedim iyi bir hacker bunu anladım:)
hepiniz medotu istiyorsunuz
metodu aradıktan sonrada bulursunuz yani zor bir şey degil

ikiside allah diye bağırıyor ama birisi demonlarla işbirliğinde diğeri namazı niyazında demonlarla işbirliği yapan ben yalan söylemiyorum o bana iftira attı diyor ama imanlı olan ben allaha sığındım diyor ama demonlarla işbirliği yapıyorsa bu seferde yalancı olmuyor çık bu işin içinden çıkabilirsen şimdi :D

Rituel degil benim derdim sen galiba sasirdin bir yaziyorsun hesap hacklenmis sonrada kayit istiyorsun biraz sakin ol...Yanlis yaptin ve ortaya cikdi...Kandirmaya calisdin olmadi...Kralina soyle yanima gelsin carpsin beni :) ...Yuce Rab seni islah etsin...Ama kurban oldugum Allah...Hz.Muhammed s.a.v dedi ki...Ben kalpleri muhurlersem ayida ortadan ikiye bolsen yinede inanmazlar...birak sen krali prensi bir tek seye inan yuce Allaha ama muhurlenmisse kalp seni ne kralin nede preslerin kurtarir....Bir tek kurtarici var oda ALLAH

Ritüeli 10 kere istedin belki şimdi derdim ritüel değil diyorsun yapma allah aşkına.

Allah lafzını kullanıyorsun kuran kabe hz muhammet diyorsun iftira atıyorsun sen müslüman olamassın hirstiyan olsan bile bu kadar çamurlaşamazsın ateistmisin nesin sohbet kayıtlarını koy kimin ney olduğunu görsünler... görmezden geliyorsun .. sohbet kayıtlarını koy ak kara belli olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri