Aslinda dogru olan baska seylerde var site modaratoru ile de bu konuyu gorusecegim yule ile baglanti kurup detayli anlattiktan sonra insallah oda size bilgi verecekdir....rusya da degil ama rus serverinden baglanti kuran ulkenin birinde yasiyorum bu uyanik arkadasimiz msn de ip ile benim yerimi tespit etmeye calisdi ama yanildi.......daha sonra msn de bana sunu sordu senin antivirus programin varmi...Bende yok dedim bana ufak bi program yolladi msn uzerinden herkesin bu programda bilgisayarin cd room unu acan kapatan ve bilgisayari kapatan bi program yollarkende ozellikle bana antivirus un yok degilmi diye sordu....msn de muhabbet devam ederken bak simdi sana cinimi yolluyorum dedi...Ve basladi program ile bilgisayarimin cd rom unu acip kapamaya ve sonra bilgisayarimi kapadi...Bu gizlimabedim ddenilen insan sadece ve sadece sarlatandir....(((Anlatilan hersey dogru basima bunlar geldi))))evet bunlardi ama ic yuzu olayin boyle.....Simdi neyi gordum biliyormusunuz cahillik,acizlik gordum bu insan siteye yeni uye olmus ben burada cok yazmasamda cok takip eden ve okuyan biriyim bilmiyorum birseye dikkat ettinizmi YULE,,,ve,,,URUM gibi konunun erbabi insanlar hic bisey yazmamis hemen atlamayin arkadaslar birakin bu tur konlarin otoritesi olan insanlar bu sitede yol gostersin ve ona gore ilerleyin...Hepiniz allaha emanet olun benden uyarmasi o sahsada herkesin onunde hodri meydan diyorum..oyle ozelden ordan burdan degil herkesin gozunun onunde ispatla kendini...neymis efendim vebalini alamammis....madem vebal alamassin neden yazdin....madem vebal alamassin...neden insanlara bekleyin bi daha konusup siteye yazayim dedin...Bunlar oyun arkadaslar sakin kanmayin...