"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin Daveti Tecrübem ve Bir Cinin Emrime Girişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sir7634
Arkadaşım olayı bitirdin çok sağol.Böyle şarlatanlardan kurtardın bizi.
@yalan
Şimdi anladınız mı neden ritüeli istediğimi?Böyle bir ritüelin olmadığını bildiğim için.Vebalini alamam.Böyle bir sebep varmı sizce:)Hadi dese vermeme mi söyledi neyse.:)

Hanı 40 üye arkadaşın var ya,acaba sır7634 de buna dahılmı?;)Hanı kısa bır süre önce başka bırşey dedı şımdı bırden değıştırdı.

@sir7634
Arkadaşım olayı bitirdin çok sağol.Böyle şarlatanlardan kurtardın bizi.
@yalan
Şimdi anladınız mı neden ritüeli istediğimi?Böyle bir ritüelin olmadığını bildiğim için.Vebalini alamam.Böyle bir sebep varmı sizce:)Hadi dese vermeme mi söyledi neyse.:)

masus söyledigini yinede bildim ama :p
iyi tamam özür dilerim
ama sinirlerim bozulmustu bir an
siz topluca konustunuz bunlari ben bilemezdim tabiki =)

Hayır yadesu sabah biz Sir7634 le birlikte inanmamıştık ve ispatlamasını istemiştik biz yorum yazarken gizlikent henüz konuyu okumamıştı..

En başından bu yana inanan arkadaşlar ne komik durumu düştüler ben ilk inanmıyorum diye mesj yazdığımda tepki gibi ben inanıyorum ben de inanıyorum ben kesinlikle en başından bu yanan inanıyorum yazanlar ne yapmalılar bilemiyorum...
Tartışmalar nehre benzer akıntı ne yöndeyse su o yöne gider.

@Yadesu

Kendisine sorun:)Tanıyor mu beni:)Beni tanısa birkere en başından beri bu yalana karşı çıkardı.Arkadaşım olsa böyle birşey yaptıklarından haberim olurdu:)

Aslinda dogru olan baska seylerde var site modaratoru ile de bu konuyu gorusecegim yule ile baglanti kurup detayli anlattiktan sonra insallah oda size bilgi verecekdir....rusya da degil ama rus serverinden baglanti kuran ulkenin birinde yasiyorum bu uyanik arkadasimiz msn de ip ile benim yerimi tespit etmeye calisdi ama yanildi.......daha sonra msn de bana sunu sordu senin antivirus programin varmi...Bende yok dedim bana ufak bi program yolladi msn uzerinden herkesin bu programda bilgisayarin cd room unu acan kapatan ve bilgisayari kapatan bi program yollarkende ozellikle bana antivirus un yok degilmi diye sordu....msn de muhabbet devam ederken bak simdi sana cinimi yolluyorum dedi...Ve basladi program ile bilgisayarimin cd rom unu acip kapamaya ve sonra bilgisayarimi kapadi...Bu gizlimabedim ddenilen insan sadece ve sadece sarlatandir....(((Anlatilan hersey dogru basima bunlar geldi))))evet bunlardi ama ic yuzu olayin boyle.....Simdi neyi gordum biliyormusunuz cahillik,acizlik gordum bu insan siteye yeni uye olmus ben burada cok yazmasamda cok takip eden ve okuyan biriyim bilmiyorum birseye dikkat ettinizmi YULE,,,ve,,,URUM gibi konunun erbabi insanlar hic bisey yazmamis hemen atlamayin arkadaslar birakin bu tur konlarin otoritesi olan insanlar bu sitede yol gostersin ve ona gore ilerleyin...Hepiniz allaha emanet olun benden uyarmasi o sahsada herkesin onunde hodri meydan diyorum..oyle ozelden ordan burdan degil herkesin gozunun onunde ispatla kendini...neymis efendim vebalini alamammis....madem vebal alamassin neden yazdin....madem vebal alamassin...neden insanlara bekleyin bi daha konusup siteye yazayim dedin...Bunlar oyun arkadaslar sakin kanmayin...

katılıyorum bende tam emin olmasamda oyun oldugunu anladım yok vebal filan demeye yok emrindeymiş demeye basladı.
@gizlikent
cin cagırmak zor birşey degil
sende cok cin cagırmak istiyorsan internette herşey var iyi bir araştırdıktan sonra

sevgi ve ışıkla...

Hayır yadesu sabah biz Sir7634 le birlikte inanmamıştık ve ispatlamasını istemiştik biz yorum yazarken gizlikent henüz konuyu okumamıştı..

Ben ne ınandım nede ınanmadım Konuyu açana.Fakat burada saygı durumunda eksıklıkler var.
Ben yalan söyledığını bılsem bıle,bır ınsanın kusurunu yüzüne vurmam.
Bu karakter meselesı.Sonuçda hıç kımsenın ellıne bırşey geçmedı.Meyve veren ağaç taşlanır mısalı bır olay oldu.

Msn Kayıtlarını sohbet kayıtlarını paylaşmanızı rica ediyorum . Bu hakaretlerinize başka birşey diyemeyeceğim ben sizinle bu konuları konuşmadım neden bana iftira atıyorsunuz ?

Tamam bir şans daha verelim benim okuduğum bölümü söyle bana ben de tekrar inanayım tekrar bir ritüel yapmak çok zor olmamalı senin için_? Bu arada yadesu meyve veren ağaç taşlanır deyimiyle nasıl bir bağlantı kurdun ya her şey yalansa ya ortada bir meyve yoksa o zaman ne yapacaksın_?

@gizlimabedim
duygusal olarak yakınlaşmış gibiydi bana ve sonrasında nasıl geliştiğini anlayamadığım bir duygusal yakınlık oldu .. artık birbirimizin olmuştuk en çok arzuladığım kişi artık benimdi .. :) bundan sonra yadurisle karşılıklı isteklerimiz devam etti

Acaba size aşık olduğunu iddia ettiğiniz cin sizi başkasınamı kavuşturdu :D:D:D

@gizlimabedim
duygusal olarak yakınlaşmış gibiydi bana ve sonrasında nasıl geliştiğini anlayamadığım bir duygusal yakınlık oldu .. artık birbirimizin olmuştuk en çok arzuladığım kişi artık benimdi .. :) bundan sonra yadurisle karşılıklı isteklerimiz devam etti

Acaba size aşık olduğunu iddia ettiğiniz cin sizi başkasınamı kavuşturdu :D:D:D

Barbatos tek bir cin değildir emrinde prensleri vardır . Lejyonuyla gezer lejyonundan biriyle yapıldı.

Tamam bir şans daha verelim benim okuduğum bölümü söyle bana ben de tekrar inanayım tekrar bir ritüel yapmak çok zor olmamalı senin için_? Bu arada yadesu meyve veren ağaç taşlanır deyimiyle nasıl bir bağlantı kurdun ya her şey yalansa ya ortada bir meyve yoksa o zaman ne yapacaksın_?

Artık bir daha yapmayacağım demiştim hala geçerli inanmayan inanmasın ama bu iftiralara inanlara hakkımı helal etmiyorum ben.

Teklifime ne diyorsun_?

Degerli Kardeslerim ben basindan beri biliyordum saatlerdir site yonetimine ulasmaya calisdim en sonunda yule kardese ulasdim...kendisi ile gorusecegim ve bu siteden sizlere aciklama yapacakdir diye umuyorum..Sakin kardeslerim musluman mahallesinde salyangoz satan bu tiplere inanmayin....madem kendine guveniyor...bu isleri bilen birine esmalari ve rituelleri yollasin...madem bu kadar masum ve durust...herseyi acik acik yazsin bakalim ne kadar biliyor....VEBAL alamaz....Sakin...Sakin...Sakin kardeslerim uzak durun...Acaba simdi ne konusmus...Gizlimabedim o varliklara soyle gelsinler bana zarar versinler bekliyorum....

Ben ortada meyve var veya yok dıye hıç bır yorum yapmadım.;)
Bu varmı yokmu ne sen bılebılırsın ne de ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri