Soru da çok kibar...peki bir sorum olacak. Çok kibar konuşan ürkek kendisinin ne oldugu sorulduğunda ise ben bir yansımayım cevabını veren şey ne olabilir?
Nezaket...
Soru da çok kibar...peki bir sorum olacak. Çok kibar konuşan ürkek kendisinin ne oldugu sorulduğunda ise ben bir yansımayım cevabını veren şey ne olabilir?
peki bir sorum olacak. Çok kibar konuşan ürkek kendisinin ne oldugu sorulduğunda ise ben bir yansımayım cevabını veren şey ne olabilir?
istedikleri zaman, istedikleri kisiye zaten o kaniti veriyorlar.En çok ilgimi çeken konulardan bir tanesi. Fiziksel bir kanıt ile harika olurdu!
Böyle bir imkanımız var mı ?istedikleri zaman, istedikleri kisiye zaten o kaniti veriyorlar.
belki sizin düşünüş biçiminizi, zannınızı size yansıtıyordur, sizi size yansıtıyordur, sizde çekingen biri misiniz?
Sevgili @Aisling geldim.saygılar benden
Estağfirullah.ne zaman isterseniz yazabilirsiniz.gördüğüm müddetçe sorun yoksizi de hep sorularla meşgul ediyoruz ama ne yapalım, bilmeyen bilenin başına üşüşüyor işte ?
yukarıda syn. Hexe sorumu yanıtladı fakat aynı konuda bir de sizin görüşünüzü alabilir miyim? şimdiden teşekkürler
ayriyeten bu yüz konusunda bir kez görüldü tarafımca ama hayatımdan hayat götürdü, dehşet çirkin birşeydi
Amaçları hem eğlenmek korkutmak, bir de gizem yaratmak için yüzlerini mi saklıyorlar? Gerçekten gariplermiş. Aslında hiçbir şey yapmadan yüzlerini gösterseler de bizler için yeterliymiş desenizeEstağfirullah.ne zaman isterseniz yazabilirsiniz.gördüğüm müddetçe sorun yok
Kendi musallatıma neden gerçek şeklinle gelmiyorsun,çokmu çirkinsin diye sormuştum.cevabı:hayır.çok çok güzelim olmuştu.farklı bir zamanda aynı soruma "gerçek şeklimle gelirsem korkundan saklanacak delik ararsın" demişti.
Farklı şekillerde gördüğüm çok oldu.ama gerçek şekli sandığım bir tasvirini şöyle yapayım: beyaz uzun giysili.zayıf ve uzun boylu.gözleri simsiyah.saçlarıda uzun ve siyahtı,kuyu filmindeki gibi kısmen yüzünü kapatıyordu saçları.yüzü zayıf ve soluk beyazdı.çok korkunç olmasada ürkütücü bir havası vardı.
Onun haricinde rahmani ve şeytani olanları gördüm.rahmaniler insan yüzü şeklinde açık ve güzel yüzlüydüler.şeytanileri ise yine yüzleri açık ama pek masum bir görüntüleri yoktu.
Yüzlerini kapatmaları bence kendi tercihleri.sanırım o anda kendisini gören kişinin bünyesine ve kendi amaçlarına göre hareket ediyorlar.yinede genel olarak ele alırsak:Cin demek,sır,saklanmış vb demektir.yani bi nevi fıtratlarıda bu doğrultudadır.