Sirius MaveRa
Kayıtlı Üye
Ben vereyim size bir isim Kahreyn ?
Evet ama Rahmani değil şeytanileri çekiyor. 1-2 veya 3 gün içinde veya birkaç gün sonra ille görünmeye başlıyorlar. Pek iç açıcı şekilde göründüklerini söyleyemem. Bu yüzden tavsiye etmiyorum. Bünye meselesi çünkü.yaşadıklarımın,gördüklerimin nerdeyse 10 da birini görüp dengesi bozulan biliyorum.Sadece 1 kelime ile gelebiliyorlarsa sadece bir kelime davet ritüeli mi görüyor?
Keşke bunu yazmasaydın...Ben vereyim size bir isim Kahreyn ?
Mehdix arkadaşa verdim oynasın dursun diye ?Keşke bunu yazmasaydın...
Ben oynamam dostum,oynatırım! İstersen senide dahil edip oynatabilirim. Saha orda, tribün burda. Tercih senin.Mehdix arkadaşa verdim oynasın dursun diye ?
Bu konuyu tiye almak biraz üzücü dostum kimin ne yaşadığını yaşamakta olduğunu bilemeyiz. Sonuçta bu varlık olayları kişinin resmen kendiyle iç savaşı gibi bir durum söz konusu dışarıdan bakınca eğlenceli ama bir de bunu ona sormak lazım.Mehdix arkadaşa verdim oynasın dursun diye ?
Bir anlık öfkeye yenik düşme dostum her ne yaşamışsan belli ki bundan çok şey öğrenmişsin bunu başkasına yaşatma ister senin elinden olsun olmasın herkes kaldırmaz.Ben oynamam dostum,oynatırım! İstersen senide dahil edip oynatabilirim. Saha orda, tribün burda. Tercih senin.
Ağrıma giden şey üslup bozukluğudur. Herkes haddini ve ağzının ölçüsünü bilmeli. Burda kendini ıspatlıcak diye beni ne hakla alet ediyor. Oynayıp duracakmışım.. Tövbe tövbeBu konuyu tiye almak biraz üzücü dostum kimin ne yaşadığını yaşamakta olduğunu bilemeyiz. Sonuçta bu varlık olayları kişinin resmen kendiyle iç savaşı gibi bir durum söz konusu dışarıdan bakınca eğlenceli ama bir de bunu ona sormak lazım.
Bir anlık öfkeye yenik düşme dostum her ne yaşamışsan belli ki bundan çok şey öğrenmişsin bunu başkasına yaşatma ister senin elinden olsun olmasın herkes kaldırmaz.
O yüzden diyorum ya öfkene sahip ol görmezden gel belli ki bilmediğinden dolayı saygısızlık etmiş bu konunun hassasiyetini bilse durumu kavrasa ne sana ne de öteki tarafa saygısızlık edemezdi emin ol ?Ağrıma giden şey üslup bozukluğudur. Herkes haddini ve ağzının ölçüsünü bilmeli. Burda kendini ıspatlıcak diye beni ne hakla alet ediyor. Oynayıp duracakmışım.. Tövbe tövbe![]()
Ölmüş bedensiz bir varlıkla iletişim konusunu bende merak ettim.Merhabalar, konu garip bir hal almış fakat yine de şöyle bir deneyeyim şansımı. Ölmüş -bedenli, bedensiz- varlıklarla iletişim konusunda ne düşünüyorsunuz?
Bel ki de kısa süreli halüsinasyon görmüşümdür.Merhaba ben bir dönem varlıklar görüyordum ama hep dışarda evde hiç görmedim bunun nedeni nedir?
Çok sağduyulu bir arkadaşımızsın. Takdir ettim sevgili @pisipisipis .O yüzden diyorum ya öfkene sahip ol görmezden gel belli ki bilmediğinden dolayı saygısızlık etmiş bu konunun hassasiyetini bilse durumu kavrasa ne sana ne de öteki tarafa saygısızlık edemezdi emin ol ?
Arkadaşımla birlikte mümkün mü?Bel ki de kısa süreli halüsinasyon görmüşümdür.
Ne tür varlıklar gördüğünüzü iddia ediyorsunuz peki?Merhaba ben bir dönem varlıklar görüyordum ama hep dışarda evde hiç görmedim bunun nedeni nedir?
Duyduğumuzu biliyorlar ve duymamızı istiyorlar. Benim musallat bir gecede en az 10 kez gelmişti ve sebebinide; "sen aklından beni geçirir geçirmez çağırmış oluyorsun o yüzden geliyorum" olarak açıklamıştı. Aklımdan geçirdiğimide anında söylüyordu. Bu yüzden onları duyduğumuzu bilirler.
Biliyorlarçevrenizde kendi dilinizde konuşmalar duyuyorsanız, bunu duyun diye bilerek mi yapıyorlar, yoksa duyduğumuzu bilmiyorlar mı?
Biliyorlar
Estağfirullah. Ne zaman ne isterseniz sorabilirsiniz.Merhaba, sizin geçmiş konularınızıda okudum, baya bir şey yaşamışsınız, tecrübelisiniz. Bazı yaşanmışlıkları karşılaştırıyorum ister istemez... Rahatsız edeceğim ama, cevaplarsanız mutlu olurum. Neden bazen korkutulmaya çalışıyoruz? Birk aç kere başıma geldi. Bazıları feciydi. Amaç ne olabilir? Korkutunca ne oluyor ki? İnsanlar bizden korkuyor diye hoşlarına mı gidiyor?