1.RÜYAM; (rüyamı Berat Kandilinden sonra gördüm, Berat Kandili günü oruçluydum ve çok sevdiğim bir akraba ablamızda iftar yaptık hep beraber. bu ablam çok güzel Kuran okur ve dini konularda çok bilgili, temiz kalpli biridir).
rüyamda bizim evin salonunda bu ablayla beraber oturuyoruz.evde bizden başka kimse yok.hava aydınlık ve ortam gayet düzenli gözüküyor.ben normalde tesettürlü olmadığım halde rüyamda başımı örtmüşüm ve akraba ablanın karşısında oturuyorum ve o da bana Felak suresini ezberletiyor ama elimizde kitap filan yok.o okuyor ve ben tekrar ediyorum.
Sabah uyandığımda gerçektende Felak suresini ezberlemiştim ki normalde bu sureyi ezbere bilmiyordum!
2.RÜYAM; (dün akşam teraviden geldikten sonra uyudum ve o zaman gördüm. dün gece müthiş sıkıntılıydım ve karamsardım).
rüyamda kendi kendime (yanlız başıma evimdeyim) ''Fe in tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltu ve hüve rabbil arşıl azim'' duasını okuyordum.hatta parmaklarımla sayarak 7 tane okumaya çalışıyordum.
bu duayı normalde ezbere biliyorum zaten.
3.RÜYAM; (bu rüyamı da bu sabah sahurdan sonra gördüm.sabah namazında biraz göz yaşı döktüm ve dua ederken biraz ağladım.sonra yattım ve bu rüyayı gördüm)
rüyamda babam bahçede ayakta duruyor.ben ve annem ise babamın arkasında bahçedeki asmanın altında oturuyoruz.sokaktan eski kayınvalidem geçiyor.bunu gören babam annemle bana dönüp ''bakalım slm vericek mi, çok merak ediyorum, ben onlara o kadar iyilik yaptım, bakalım bir Allahın selamını esirgicek mi'' diyor.
kayınvalidem ilk geçişte selam vermiyor fakat geri dönüşte gayet güler yüzlü şekilde selam veriyor ve bizim eve geliyor.yanında da eski kayınpederim ve eski nişanlım var.nişanlım ayrı bir odada oturuyor.büyükler ise başka bir odada oturuyor hep beraber.
ben nişanlımın yanına gidip ''cola içer misin'' diye soruyorum.bunu sorarken hala ayrı olduğumuzu biliyorum ama misafire ikram vermemek olmaz diye düşünüyorum.nişanlım da tebessüm ederek ''içerim'' diyor.mutfağa gidip bir bardağa sade gazoz koyuyorum ve nişanlıma götürüyorum.bardağı alıyor ve alırken yine tebessüm ediyor.sonra ben büyüklerin oturduğu odaya geçiyorum.kayınvalidem ayakta duruyor odanın içinde yürüyor gibi adeta.''kahve içer misiniz anne'' diye soruyorum ona.o da gülümseyerek ve gayet istekli bir şekilde ''içeriz kızım'' diyor.
kahveleri pişirmek için mutfağa gidiyorum ama nedense kahveleri fırın tepsisinde pişiriyorum.o sırada abim geliyor ve beni meşgul ediyor.kahveler güzel olmuyor.ben biraz kızıyorum ve yeniden yapmaya başlıyorum.ikinci kez yine pek güzel olmuyor ve ben kahveleri fincana boşaltıyorum ama götürmüyorum çünkü rüyam orada bitiyor.
bu rüyadan sonrada annemle beraber ıssız bir yerde bir mağara keşfediyoruz.içinde çil çil altınlar var.güya bir hazine saklıymış orada ama biz annemle altınlara dokunmadık.