"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RÜYA YORUMLARINIZ İÇİN BURAYA !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
destina ' Alıntı:
RÜYAMDA OTEL GİBİ Bİ YERDEYİM YEĞENLERİMLE KUCAĞIMDA UFAK Bİ KIZ ÇOCUĞU GÜZEL ESMER Bİ KIZ ONA BÖYLE OLMASI GREKTİĞİNİ ANLATIYORUM BİŞEYLERİN AMA TAM OLARAK NEYİ ANLATIYORUM BİLEMİYORUM SAKIZLAR VAR ELLERİMİZDE MERDİVENLERE ATA ATA İNİYORUZ .SONRA HAVUZ GÖRÜYORUM SARI MAVİ YEŞİL RENKTE KAYDIRAKLAR VAR BU HAVUZU DAHA ÖNCE GÖRMEDİM HİÇ HAVUZ GİRİYORUZ O ÇOCUKTA YANIMDA MAVİ SİMİTİ VAR ÇIKIYORUZ YEĞENLERİM PİZZA YİYOR DONDURMA GRÜYORUM ŞİŞKO Bİ KADIN GÖRÜYORUM KAYDIRAKTA GÜLÜYORUM BÖYLE .

hayatınızda yeni bir gelişme olacak bir sınav gecebilirisniz yeni bir okul yeni bir iş yeni bir aşk özetle yeni ve güzel bir olay olacak

lunatic ' Alıntı:
urum bu annemin rüyası iki odanın arasındaki kapının eşiğinde bir akrep görmüş plastik sanmış ama çok uzun süre bakmış ama hiç kıpırdamamış annemde şaka yapıyorlar bana diye kafasını çevirmiş daha çevirir çevirmez akrep ok gibi fırlamış ben banyodaymışım babamda banyo kapısının önündeymiş bu akrep banyo kapısının eşiğine kadar gelmiş bi anda annem bağırmış babama sıkıştır ölsün öldür şunu diye öyle bağırırken de uyanmış...hayrolsun dedik işte yakınında farketmediği bir düşmana yordum ben ama sen bi yorumlasan

annen babanla ilgili olarak kendi zarar veriyor babanla olan ilşkisinde bir sorun olabilir onuda kendinden çıkarıyor fazla büyütüp içinde yersiz sıkıntı yapıyır olduğu gibi kabul etsin fazla sıkıntı yapmasın

bLoodeyesTR ' Alıntı:
BabamLa bir sokakta yürüyoruz. babam benim biraz arkamda karsıda yerde yatan köpek kaLkıyor bize doğru geLiyor babam geriye doğru kaçıyor hemde korkarak(gerçek hayatta köpekten korkmaz.)sonra köpek diğer sokağa sarparak gidiyor. acaba bu neye işaret?

ailenizn tamamnını mutlu edecek bir haber gelecek

Bloody_mary ' Alıntı:
Rüyamda en yakın arkadaşımla kavga ettiğimi gördüm.Kavgamız biter bitmez kendi kendime majiyle ilgilenmem gerekli deyiorum ve bilgisayarda majiyi araştırmaya başlıyorum.Elektrikler gidiyor,ansiklopedilerden araştırıyorum bu sefer de kitaplar elimden havalanıyordu.Kalkıp yürüyorum etrafımdaki aura alanımın mor olduğunu görüyorum.Mor giymeliyim diyorum kendi kendime.
Yorum yaparsanız sevinirim.
Ayrıca ben rüyayı tam unutmuştum nette geziniyordum.Bi büyü buldum ve tesadüfe bakın ki içinde etrafınızı mor bir auranın kapladığını düşünün diyordu.
Bu arada Majinin M sini bilmem bile.
İki sorum olacak sizlere:
1.Mor renk ne demek oluyor???
2.Majiyle ilgilenmeli miyim değil miyim??(rüyada bazı aksilikler oluyordu.)
Şimdiden teşekkür ederim.İyi günler...

rüyanızın yorumu yok bir varlık rüyanıza girmiş ve ihtiyacınız olan enerjiyi size vermiş

mor ışıkla mor renk renk arasında yorum farkı vardır mor renk bir bağumlılığı simgeler mor ışık ise olumöu yönde bir enerjiyi

maji ile ilgilenmeniz gerektiğini düşünüyorsanız ilgilenin cevap sizin içinizde

urum sağol yorumların için...bu bölümü en çok kullanan ben olacağım sanırım zira sürekli abuk sabuk rüyalar görüyorum bu ara...simsiyah bir adam cüppeli gibi ama ağzı yüzüde simsiyah sarılmış gibi arada titreşiyor görüntüsü ben uzaktan izlerken çayır gibi bir yerde hastalıklı bir yığın hayvan var bu hayvanları elindeki ölü yılanla boğdu hayvanlar bağırdılar....öbür rüyamdada tokam koptu şuan kullandığım toka gerçek hayatta...onu bağlamaya çalıştım lastiğini ama başaramadım sonunda bir arkadaşım bana yeni toka verdi...böyle işte...yorumlarsan çok sevinirim

patronum bana saatini ve çakmağını verdi.saati taktım koluma,sonrada iade ettim çakmakla beraber...yorumlarsanız sevinirim

1.RÜYAM; (rüyamı Berat Kandilinden sonra gördüm, Berat Kandili günü oruçluydum ve çok sevdiğim bir akraba ablamızda iftar yaptık hep beraber. bu ablam çok güzel Kuran okur ve dini konularda çok bilgili, temiz kalpli biridir).

rüyamda bizim evin salonunda bu ablayla beraber oturuyoruz.evde bizden başka kimse yok.hava aydınlık ve ortam gayet düzenli gözüküyor.ben normalde tesettürlü olmadığım halde rüyamda başımı örtmüşüm ve akraba ablanın karşısında oturuyorum ve o da bana Felak suresini ezberletiyor ama elimizde kitap filan yok.o okuyor ve ben tekrar ediyorum.

Sabah uyandığımda gerçektende Felak suresini ezberlemiştim ki normalde bu sureyi ezbere bilmiyordum!

2.RÜYAM; (dün akşam teraviden geldikten sonra uyudum ve o zaman gördüm. dün gece müthiş sıkıntılıydım ve karamsardım).

rüyamda kendi kendime (yanlız başıma evimdeyim) ''Fe in tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltu ve hüve rabbil arşıl azim'' duasını okuyordum.hatta parmaklarımla sayarak 7 tane okumaya çalışıyordum.

bu duayı normalde ezbere biliyorum zaten.

3.RÜYAM; (bu rüyamı da bu sabah sahurdan sonra gördüm.sabah namazında biraz göz yaşı döktüm ve dua ederken biraz ağladım.sonra yattım ve bu rüyayı gördüm)

rüyamda babam bahçede ayakta duruyor.ben ve annem ise babamın arkasında bahçedeki asmanın altında oturuyoruz.sokaktan eski kayınvalidem geçiyor.bunu gören babam annemle bana dönüp ''bakalım slm vericek mi, çok merak ediyorum, ben onlara o kadar iyilik yaptım, bakalım bir Allahın selamını esirgicek mi'' diyor.

kayınvalidem ilk geçişte selam vermiyor fakat geri dönüşte gayet güler yüzlü şekilde selam veriyor ve bizim eve geliyor.yanında da eski kayınpederim ve eski nişanlım var.nişanlım ayrı bir odada oturuyor.büyükler ise başka bir odada oturuyor hep beraber.

ben nişanlımın yanına gidip ''cola içer misin'' diye soruyorum.bunu sorarken hala ayrı olduğumuzu biliyorum ama misafire ikram vermemek olmaz diye düşünüyorum.nişanlım da tebessüm ederek ''içerim'' diyor.mutfağa gidip bir bardağa sade gazoz koyuyorum ve nişanlıma götürüyorum.bardağı alıyor ve alırken yine tebessüm ediyor.sonra ben büyüklerin oturduğu odaya geçiyorum.kayınvalidem ayakta duruyor odanın içinde yürüyor gibi adeta.''kahve içer misiniz anne'' diye soruyorum ona.o da gülümseyerek ve gayet istekli bir şekilde ''içeriz kızım'' diyor.

kahveleri pişirmek için mutfağa gidiyorum ama nedense kahveleri fırın tepsisinde pişiriyorum.o sırada abim geliyor ve beni meşgul ediyor.kahveler güzel olmuyor.ben biraz kızıyorum ve yeniden yapmaya başlıyorum.ikinci kez yine pek güzel olmuyor ve ben kahveleri fincana boşaltıyorum ama götürmüyorum çünkü rüyam orada bitiyor.

bu rüyadan sonrada annemle beraber ıssız bir yerde bir mağara keşfediyoruz.içinde çil çil altınlar var.güya bir hazine saklıymış orada ama biz annemle altınlara dokunmadık.

Merhabalar rüyamda evin ortasında kocaman bir havuz gibi aslında fanus gibide değil fanus diyelim fanus içinde timsah timsahın boynunda ip vardı o ipi elime doladım ve timsah bana bir sağdan bir soldan saldırıyordu baya bir debelendikten sonra elimdeki ipi can havkiyle timsahın boynuna doladım boğuldu (bu arada beni ısıramadı) havuza attım garip bir sürü şeyler çıkarttı kusar gibi ama onlar anında bir çok balık ve deniz atına dönüştü. bu rüyayı saat 4 gibi falan gördüm ve etkisiylede uyandım. yorumu nasıldır teşekkürler.

lunatic ' Alıntı:
urum sağol yorumların için...bu bölümü en çok kullanan ben olacağım sanırım zira sürekli abuk sabuk rüyalar görüyorum bu ara...simsiyah bir adam cüppeli gibi ama ağzı yüzüde simsiyah sarılmış gibi arada titreşiyor görüntüsü ben uzaktan izlerken çayır gibi bir yerde hastalıklı bir yığın hayvan var bu hayvanları elindeki ölü yılanla boğdu hayvanlar bağırdılar....öbür rüyamdada tokam koptu şuan kullandığım toka gerçek hayatta...onu bağlamaya çalıştım lastiğini ama başaramadım sonunda bir arkadaşım bana yeni toka verdi...böyle işte...yorumlarsan çok sevinirim

TOKANIN BİR ANLKAMI YOK

diğer semboller ise rahatsız edilmişsin rüyanda bedensiz varlıklar tarafından okadar önemli bişey yok

thesea için:

dini öğlerin rüyada görülmesi melakelerin rüyanızda sizi
ziyeret ettiğini ve bir haksızlığa uğradığınızı anlatır bu haksızlık iftirada olabilir bir olay sonucunda hakkınızın yendiğini anlamında da olabilir olay ne olursa olsun sonuçta haklıyla haksızın ayrılayacağı yaşadığınız olumsuz oluyları atlatıp hakkınızı alacağınızı simgeler

Rokacı ' Alıntı:
patronum bana saatini ve çakmağını verdi.saati taktım koluma,sonrada iade ettim çakmakla beraber...yorumlarsanız sevinirim

haberci bir rüya değil sadece beklentilerinizi anlatıyor almak istediğiniz bir şey var iş konusunda yada direk patronunuzdan alıp almayacağınız yarım kalmış ya rüyayı unuttunuz yada rüyayı gördüğünüz günden bir gün sana yeni rüya görmeniz lazım

beta ' Alıntı:
Merhabalar rüyamda evin ortasında kocaman bir havuz gibi aslında fanus gibide değil fanus diyelim fanus içinde timsah timsahın boynunda ip vardı o ipi elime doladım ve timsah bana bir sağdan bir soldan saldırıyordu baya bir debelendikten sonra elimdeki ipi can havkiyle timsahın boynuna doladım boğuldu (bu arada beni ısıramadı) havuza attım garip bir sürü şeyler çıkarttı kusar gibi ama onlar anında bir çok balık ve deniz atına dönüştü. bu rüyayı saat 4 gibi falan gördüm ve etkisiylede uyandım. yorumu nasıldır teşekkürler.

size yapılan bir hayatınızla ilgili çok önemli bir negatif etki var nazar yada bir büyü bir ara kendi kendinize düzeltmişsiniz sadace hayatuınızda yapılan bu olmumsuzluğunun geçmiş olduğunu düşünerek psikikolojik olarak saldırıyı kesmişsiniz ama bu yeterli olmamış doğru bir çalışmayla sizin karar verceğiniz bir kişi yada yöntemle belki kendi kendinizede yapabilirsiniz bu saldırıdan kurtulacaksınız

rüyamda eski kız arkadaşımı, eski bir erkek arkadaşın yanında görüyorum... ama kızın yüzü baya bi asıktı... yorumlayabilirmisiniz?

merhaba bu rüyamın yorumunu çok merak ediyorum bütün şehir sular altındaydı ben eski büyük bi evde mahsur kalmıştım yanımdada bi erkek vardı ona kazaklar verdim birini giydi yer yatağı yaptım ona her taraf griydi tahtalar gıcırdıyodu şarap şişeleri vardı bi odada tozlu kirli böyle birileri geldi onlara lahana attım salatalık attım snra uyandım

merhaba
rüyam; bi iskeleden kalabalık şekilde şuan hatırlayamadığım arkadaşlarımla denize girdik ve çıkınca heryerimizde siyah yuvarlak lekeler oluştu tüm vücudumuzu sardı sonra deniz pis herhalde gidip yıkanalım dedim banyoya gittiğimde annemi gördüm banyo yapıyordu arkası dönüktü saçları şuankinden çok uzundu ve tertemiz pamuk gibi görünüyordu gülümsedi dönüp kendikendime ;annem temizlenmiş benim lekelerimde çıkarmı ki acaba dedim ovaladım ama kolumdaki leke busefer siyah irinli oldu böcek gibi göründü ve bu rüya benim bugün içimi sıkıyor kötü bişey mi yaşıycam:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri