OliveRuhulTevhid
Banlı Kullanıcı
O zaman sen neden benim kaderimle oynayıp beni bu hallere düşürdün?Sen dirilme bence bu halini bile aratmandan korkarım![]()
O zaman sen neden benim kaderimle oynayıp beni bu hallere düşürdün?Sen dirilme bence bu halini bile aratmandan korkarım![]()
Kendini @Rhea nın üç oğlu Hades Poseidon Zeus'tan biri zannediyor olmalı. Yeraltından musallat olduklarına göre Hades olmalı..![]()
Bence Okeanos un ta kendisi. Biraz eşeleseniz eminim derya denizdir kendisi..Kendini @Rhea nın üç oğlu Hades Poseidon Zeus'tan biri zannediyor olmalı. Yeraltından musallat olduklarına göre Hades olmalı..![]()
Dileğinin ucunu bu kadar açık bırakırsan böyle olur işteHazır yetişmiş çocuk istiyorum ama
Bu muhabbetin sonu kötüye gidiyor. .d
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bu yüzden hata yaptıysam affedin.
Sizden korkmuyorum!İstediğiniz tehditleri savurun!Bu cinleri üzerimize salıp bizlere zulümler eden bizleri hasta eden delirten sizlersiniz!Bu muhabbetin sonu düşündürűcü, ortası flashback, başı da plot twist.
Bu da intro :
*ezel jenerik müziği*
Sizden korkmuyorum!
İstediğiniz tehditleri savurun!
Bu cinleri üzerimize salıp bizlere zulümler eden bizleri hasta eden delirten sizlersiniz!
Bizden habersiz operasyon ha!Kork diye demedim. Gül diye dedim.
Gül yoksa daha çok komiklik yaparım
Neden? Çünkü cinler senin korkularını uyandırdıkları anda marifetlerini birbirlerine göstererek gülmekten yerlere yatıyorlar. Çok oynaklar.
Bu çocuğun her şeyi değişmiş, bir bakışları değişmemiş...Sizden korkmuyorum!İstediğiniz tehditleri savurun!Bu cinleri üzerimize salıp bizlere zulümler eden bizleri hasta eden delirten sizlersiniz!
17 paket sigara içiyorum günde.Atipik Psikoz tedavisi görüyorum.Cin musallatı kafamda.Bizden habersiz operasyon ha!
(Günde iki buçuk paket samsun içmiş mafyatik ses)
Ustaa!!
Ayrıca vasiliğim annemin babamın üzerine.@Retro ne olur bana zulüm etmeyin.Özür dilerim.Günde 17 paket sigara içiyorum.Düzenli olarak hastaneye yatıyorum.Her akşam ağır nöbetler geçiriyorum.Her akşam annem babam başımda rukye okuyor.
Klinik teşhisiniz nedir@Retro ne olur bana zulüm etmeyin.Özür dilerim.Günde 17 paket sigara içiyorum.Düzenli olarak hastaneye yatıyorum.Her akşam ağır nöbetler geçiriyorum.Her akşam annem babam başımda rukye okuyor.
Atipik PsikozKlinik teşhisiniz nedir
@URUMHAMATAHAYİL lütfen özür dilerim lütfen söyle bana zulüm etmesinler.Özür dilerim.Yüksek bir gelir durumum yok annem ve babam yaşlı.Klinik teşhisiniz nedir
@URUMHAMATAHAYİL ne olur söyle bana zulüm etmesinler lütfen yalvarırım merhamet.@URUMHAMATAHAYİL lütfen özür dilerim lütfen söyle bana zulüm etmesinler.Özür dilerim.Yüksek bir gelir durumum yok annem ve babam yaşlı.