Retro
Elit Üye
@URUMHAMATAHAYİL ne olur söyle bana zulüm etmesinler lütfen yalvarırım merhamet.
O zaman da sen bize etmeye başlıyon mübarek.
@URUMHAMATAHAYİL ne olur söyle bana zulüm etmesinler lütfen yalvarırım merhamet.
@Retro özür dilerim.Ne olur affet.Merhamet ne olur.O zaman da sen bize etmeye başlıyon mübarek.
İlaçlarımı bırakmadım halen kullanıyorum.İlaçlarınızı ne zaman bıraktınız
@URUMHAMATAHAYİL, Invega, Gyrex, Lustral birde Efexor kullanıyorum.İlaçlarınızı ne zaman bıraktınız
Sadece sevilmek istedim.Arkaşım olsun istedim.İlaç kombinasyonunuzu gözden geçirtin lütfen galiba birinde seratonin artıran bir şey var. Psikoz için uygun olmayan bir karışım var anladığım kadarıyla. Birde burası size iyi gelmez bence bu tür sitelere girmeseniz daha iyi olur
Ama gerçekten kafamda musallat var.Nasıl çözebilirim bilmiyorum.Sadece sevilmek istedim.Arkaşım olsun istedim.
Tahmin ettiğim gibi depresyon teşhisi işle beraber psikoz teşhisi konmuş. İlaç kombinasyonu hatalı.@URUMHAMATAHAYİL, Invega, Gyrex, Lustral birde Efexor kullanıyorum.
@URUMHAMATAHAYİL bana zarar vermeyecekler değil mi?İlaç kombinasyonunuzu gözden geçirtin lütfen galiba birinde seratonin artıran bir şey var. Psikoz için uygun olmayan bir karışım var anladığım kadarıyla. Birde burası size iyi gelmez bence bu tür sitelere girmeseniz daha iyi olur
Önemli olan Şuan bu değil önemli olan beyin kimyanızın değişmesi. Maalesef aldığınız ilaçlar biri baskılanmak biri artırmak için o yüzden denge sorunu olur. Sadece önce psikoz tedavisi alın. Sonra bu yazdığınız konu ile ayrıca ilgilenilirAma gerçekten kafamda musallat var.Nasıl çözebilirim bilmiyorum.
Sevilmek ve arkadaş edinmek buna herkesin ihtiyacı var. Sizin ihtiyaç sıralamanız da öncelik sağlığınıza ulaşmak olmalı.Sadece sevilmek istedim.Arkaşım olsun istedim.
Bana zarar vermeyecekler değil mi?Önemli olan Şuan bu değil önemli olan beyin kimyanızın değişmesi. Maalesef aldığınız ilaçlar biri baskılanmak biri artırmak için o yüzden denge sorunu olur. Sadece önce psikoz tedavisi alın. Sonra bu yazdığınız konu ile ayrıca ilgilenilir
@URUMHAMATAHAYİL bana zarar vermiyecekler değil mi?Bana zarar vermeyecekler değil mi?
Benden istediğiniz cevap sizi onaylamam üzerine kurulu, hayır zarar vermezler dersem varlıklarını onaylamış olurum. Ben sisin hayatınız da onların varlığını onaylamıyorum ya da yok saymıyorum sadece bilmiyorum.@URUMHAMATAHAYİL bana zarar vermeyecekler değil mi?
@Retro dan bahsediyor.Benden istediğiniz cevap sizi onaylamam üzerine kurulu, hayır zarar vermezler dersem varlıklarını onaylamış olurum. Ben sisin hayatınız da onların varlığını onaylamıyorum ya da yok saymıyorum sadece bilmiyorum.
Bildiğim size yardımcı olacak olanın doğru ilaçları almak ve beyin kimyasının normale dönmesi olacağıdır
Retro bana zulüm etmeyecek değil mi?Benden istediğiniz cevap sizi onaylamam üzerine kurulu, hayır zarar vermezler dersem varlıklarını onaylamış olurum. Ben sisin hayatınız da onların varlığını onaylamıyorum ya da yok saymıyorum sadece bilmiyorum.
Bildiğim size yardımcı olacak olanın doğru ilaçları almak ve beyin kimyasının normale dönmesi olacağıdır
@URUMHAMATAHAYİL ne olur söyle bana zulüm etmesin.Retro bana zulüm etmeyecek değil mi?
Retro nun zulümle ya da birine zarar vermekle ilgisinin olduğunu hiç sanmıyorum ki zaten kimse kimseye özellikle burada bir zarar veremezRetro bana zulüm etmeyecek değil mi?
Ben işkence görüp 1 hafta karanlık nezarette kaldığım için bu hale geldim.Retro nun zulümle ya da birine zarar vermekle ilgisinin olduğunu hiç sanmıyorum ki zaten kimse kimseye özellikle burada bir zarar veremez