"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba...

@URUMHAMATAHAYİL bana zarar vermeyecekler değil mi?
Benden istediğiniz cevap sizi onaylamam üzerine kurulu, hayır zarar vermezler dersem varlıklarını onaylamış olurum. Ben sisin hayatınız da onların varlığını onaylamıyorum ya da yok saymıyorum sadece bilmiyorum.

Bildiğim size yardımcı olacak olanın doğru ilaçları almak ve beyin kimyasının normale dönmesi olacağıdır

Benden istediğiniz cevap sizi onaylamam üzerine kurulu, hayır zarar vermezler dersem varlıklarını onaylamış olurum. Ben sisin hayatınız da onların varlığını onaylamıyorum ya da yok saymıyorum sadece bilmiyorum.

Bildiğim size yardımcı olacak olanın doğru ilaçları almak ve beyin kimyasının normale dönmesi olacağıdır
@Retro dan bahsediyor.

Retro bana zulüm etmeyecek değil mi?

Geri