"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba...

Sayın Retro anlayışınız ve dalga geçmediğiniz için teşekkür ederim.Allah sizden razı olsun.Bunun için en büyük bağımlılığım tütün.Ondan vaz geçmem gerekiyor ama bir türlü vazgeçemiyorum.Bu konuda hipnoz tedavisi etkili olur mu?

Bir şey daha danışmak istiyorum.Bu büyük musallatlarda peygamberimiz ile görüşmeye gelen cin padişahı Gırvanez tepesinde oturuyormuş diye duydum.Gırvanez köyüne git 3 gün uyu dediler o cin padişahı onları kovuyormuş?
Birde bu musallat benim "gırtlak,beyin,göz,kulak,ense" kısımlarında mikro dalga bir enerji gibi gezerek sürekli basınç,paralize,kanama,ağrı bazen denge kaybıyla ayağa kalkamamak.Düzenli olarak yüksek ateş yapıyor.Bir arkadaşım onların musallat oldukları bölgelerde tütün dumanından beslendiklerini söylemişti.

Tıbbi tedavi olabilir ama onda da nikotin bağımlılığından kurtulursunuz. Yani fiziksel bağımlılık çözülür ama zihin yine sigara içmek isteyecektir.
Tıbbi tedavi merkezlerine gittim.Anti-psikotik uyumaya yardımcı Gyrex ve anti-depresan Efoxor kullandığım için bana sigara bıraktırma ilaçlarının bunlarla çakıştığını söylediler.

Biorezonans dışında tütün bağımlılığından kurtulabileceğim bir yöntem var mı?Hipnoz dışında.
Nikotinin yatıştırıcı bir özelliği var. Beyin bu yatışma hissinin tekrarlanması için ısrarcı olacaktır. Bilişsel Davranışçı Terapi olabilir, nikotin bantlarıyla süreci destekleyebilirsiniz. Şehrinizdeki AMATEM ya da Yeşilay kuruluşlarından destek alabilirsiniz.

Nikotinin yatıştırıcı bir özelliği var. Beyin bu yatışma hissinin tekrarlanması için ısrarcı olacaktır. Bilişsel Davranışçı Terapi olabilir, nikotin bantlarıyla süreci destekleyebilirsiniz. Şehrinizdeki AMATEM ya da Yeşilay kuruluşlarından destek alabilirsiniz.
Nikotin bandı kullandım.Nikotin sakızı kullandım.Elektronik sigara kullandım.Doktorun bana dediği şuydu:

Sen bu işi beyninde bitirmedikçe hiçbiri çözüm değil!

Nikotin bandı kullandım.Nikotin sakızı kullandım.Elektronik sigara kullandım.Doktorun bana dediği şuydu:

Sen bu işi beyninde bitirmedikçe hiçbiri çözüm değil!
O zaman psikoterapi. Bağımlılığın hizmet ettiği ve yerine getirdiği işlevin karşılanması için yeni bir alışkanlık ve davranış kazanımı, düşüncelerin ve duyguların üzerindeki kontrolün arttırılması ile daha kolay olacaktır. Majikal bir yöntem istiyorsanız işe yaraması için yine iradenin güçlendirilmesi ve zaafiyetin bir nebze olsun aşılması gerekir.

O zaman psikoterapi. Bağımlılığın hizmet ettiği ve yerine getirdiği işlevin karşılanması için yeni bir alışkanlık ve davranış kazanımı, düşüncelerin ve duyguların üzerindeki kontrolün arttırılması ile daha kolay olacaktır. Majikal bir yöntem istiyorsanız işe yaraması için yine iradenin güçlendirilmesi ve zaafiyetin bir nebze olsun aşılması gerekir.
Majikal yöntem nedir?

Majikal yöntem nedir?
Pek çok ekolde farklı şekilde bağımlılıkla ilgili çalışma mevcut. Google’a bile yazsanız karşınıza birçok dua da çıkacaktır. Benim emin olduğum ve kullanıp başarı elde ettiğim bir uygulama olmadığı için paylaşım yapmayacağım. Yapan ya da uygulamasından emin olan biri varsa paylaşır sanırım.
Bir de şu konuyu inceleyin isterseniz;
Sigarayı Bırakma burada insanlar deneyimlerini aktarmış. Sizin için cesaretlendirici olabilir.

Pek çok ekolde farklı şekilde bağımlılıkla ilgili çalışma mevcut. Google’a bile yazsanız karşınıza birçok dua da çıkacaktır. Benim emin olduğum ve kullanıp başarı elde ettiğim bir uygulama olmadığı için paylaşım yapmayacağım. Yapan ya da uygulamasından emin olan biri varsa paylaşır sanırım.
Bir de şu konuyu inceleyin isterseniz;
Sigarayı Bırakma burada insanlar deneyimlerini aktarmış. Sizin için cesaretlendirici olabilir.
Hipnoz tedavisini deneyeceğim en uygun o görünüyor.

Siz bunu size "tütünü bırak yardım i olalım" diye fısıldayan varlıklardan kaynaklı istiyorsanız onların derdi tütünle veya dumanla değil. Bağımlılıkla. Sizden asıl fark etmeniz istenen şey kendi gücünüz; zihninizin, iradenizin gücü. Bunu fark edebileceğiniz en yakın bağımlılığınız tütün demek ki. Kimi insan sigaraya bağımlıdır, kimi insan birine bağımlıdır. Nesnenin ne olduğunun önemi yok, önemli olan bir şeye bağımlı olma bilinci. İradeyi ortaya koyabildiğinizde diğer mevzularınız da çözülecek. Çözümü bulmuşsunuz aslında sadece harekete geçmiyorsunuz.

Siz bunu size "tütünü bırak yardım i olalım" diye fısıldayan varlıklardan kaynaklı istiyorsanız onların derdi tütünle veya dumanla değil. Bağımlılıkla. Sizden asıl fark etmeniz istenen şey kendi gücünüz; zihninizin, iradenizin gücü. Bunu fark edebileceğiniz en yakın bağımlılığınız tütün demek ki. Kimi insan sigaraya bağımlıdır, kimi insan birine bağımlıdır. Nesnenin ne olduğunun önemi yok, önemli olan bir şeye bağımlı olma bilinci. İradeyi ortaya koyabildiğinizde diğer mevzularınız da çözülecek. Çözümü bulmuşsunuz aslında sadece harekete geçmiyorsunuz.
Harekete geçecek iradeyi ortaya koyamıyorum.

Geri