Safran ve misk karışımlı mürekkep ile pazartesi sabah ezanı sırasında temiz bir kagıt üzerine 100 defa et Tevvap yazınız arabca olarak, bu kagıt babanızın elbisesine iliştirilsin yada yastıgının içine koyulsun daha sonra aynı kagıttan bir tane daha hazırlayın burda 100 Tevvap 100 Kuddüs olacak bu kagıt ise yagmur suyu ile dolu olan bir şişeye koyulacak o sudan babanızın suyuna yada yemegine ilave edilecek.. selam ileiyi günler.. babamı haberi olmadan içkiden kurtarmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim...
Başkası yazsada olur ama gönül koyması lazım yani sırf yazmak için degilde oda istemeli.. Dolayısı ile en iyisi yine kendinizin yapması, çünkü bunu kimse sizin kadar isteyemez.. Googleden arapca yazılışlarını bulabilirsiniz bakarak yazın aynısı.. zor degilkontejyan bende bu bilgilerden faydalandım size sonsuz teşekkürler kendimiz yapamazsak arapça yazabilen birine yazdırmamız olurmu bu konudada bilgi verirseniz minnettar olurum.
Yagmurların efendisi nisan yagmurudur, rahmet doludur.. Nisan yagmuru ile yapmak en iyisidir ancak nisan olmayan aylardada elbette ki bu yagmurdan faydalanılır.. Her yagmur uygundur kısacası..Kontejyan bende bi çalışma yapmıştım ve nisan yağmurlarıyla yapmam gerektiği söylenmişti Bu konuda bilginiz varmı?