Etkili dualar (3)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selenim

Banlı Kullanıcı
Öyle bir kelime varki buz gibi insanlarla dolu bir evde iki hafta okunsa hepsini 40 yıllık dost yapar. Bir muhabbet ortamı olurki anlatmakla olmaz yaşamak lazım o kelime ((lailaheillallah)) günde 2000 defa bir çok
kişiye tuhaf gelebilir ama gerçektir.

İki kişi birbirlerini çok sevip ayrılmaktan korktuklarında da bunun uygulanacak bir yöntemi var.ellerine sağlık selenim.saygılr..

peki bu tesbihi.

dileğimiz için okusak.

mesala sevilmek için.

etkisi ne olur.

birde bu tesbihin
faydalarınıdan biaz daha bahsedebilir misin?

Bu tesbih tıpkı besmele gibi gibidir. Denemeniz için şunu önere bilirim çok korktuğunuz anlar vardır (herkesin değişebilir) o anlarda 21 kere LAİLAHE İLLALLAH derseniz mucizevik bir şekilde içinize bir cesaret doğar.Yada çok çaresizken bunu mutlaka yapın...Yani bu tür okumalar küçük ama sizin için önemli olan anlarda da bir çeşit etki gösterebilir. İsteğinizin büyüklüğüne göre zikir çoğalmalıdır..Umarım anlatabilmişimdir...

Tabi ki ama mümkün olduğunca abdestli iken yapmaya çalışan.Abdestli ve abdestsizken çekilen radyoaktiv filmlerde abdestli olunduğunda vucüdun dışında güç kalkanı gibi birşeyin varolduğu görülmüş..bilgilerinize..

Abdestsiz derken özel zamanlarımızı kastediyorum arkadaşım.Her dua okunmaz dedilerde ondan tedirgin oluyorum

Yani dinen aslında içinde peygamberimizin ve allahın ismi geçen şeyleri abdestle okumak gereklidir. Haram değil belki ama mekruh..saygılar..

Kadın adet dönemi doğurganlıkla ilgilidir.O nedenle adet döneminde büyü yaptığında etkisi artar denir.Ama benim inancım büyü pis birşeydir ve cünüp olmak da öyle.Sanırım büyü yaparken sana yardımcı olacak yaratıklara daha hoş geliyor böylesi...saygılar..

Adet döneminde anaçlık rol oynadığı için enerji iki katına çıkyormuş .ondan daha etkili oluyor.

insan yeterki gönülden istesinn herşeyin temizii güzel tabikii kimse bilemez kabuluu reddii Allah hiç bir eli boş şevirmezz her semaya kalan el mutlaka geri dönerrr

Geri