Evet bende aynısını sorucaktım@sir7634
birşey sorucam siz gizlimabedimle konusurken sizin basınızdan gecen olaylardan farklı
ışık yanıp sönmesi gibi olaylar oldumu????
HAYIR kardes hic oyle bisey olmadi
sonuna kadar hakisin kardes madem ben haksizim yollasin kralini prensini lejyonlarini ordularini gorun...ama cevap beli....VEBAL TASIYAMAM
Bencede daha yazma,Iyı akşamlarbunca iftiraya tahammül edemiyorum artik bana inananlardan allah razi olsun inanmayanlarinda cani saolsun ama o iftiracilara inaniyorlarsa onlara hakkim haramdir der gider bu kardeşiniz ama şunu unutmayin sohbet kayitlarini isteyin eğer koyarsa arkamdan konuşun ama koyamassa körü körüne böyle bir iftiranin peşinden gitmeyin öbür tarafi var bunun bir ritüeli paylaşmadim diye bütün bunlar o kadar vebali alacağima iftira uğradim günahlarim döküldü ... Allah emanet olun hakkiniz geçtiyse helal edin benimde varsa helal olsun . Ben asla yalan söylemedim bunu böyle bilin arkamdan konuşanlar konuşsunlar hakkim onlarada haramdr.
antivirüs varmı senin makinede demiş oda yok demiş o zaman bende var atıyım demiş oda tamam demiş galiba
Hımmm bakalım yollasın da sonuçlarına bakalım..:driving:@kaansarp
Çok haklısınız.Fakat zaten gerek kalmadı ki.O arkadaşa sana prenslerimi yollayacağım demiş.Bizde diyoruz bizede yolla.Yollayamıyor.Gerek varmı ki konuşmalara daha.
bende evde gece gece gülme krizine girdim yok demonlarmış yok cinlermiş yok düklermiş yok krallarmış insan uydurması bunlar benceBana kızmayın ama gece gece bu yorum kopardı beni![]()
kime inancagimi sasirdim gercekten
ama resmen gizlimabedime saldiriyorsunuz
ben onun yerinde olsam patlardim
sabir tasi gibi
hem namaz kiliyorum diyorsunuz hem neler yaziyorsunuz
bu nedir?
yeter bence hic kimse hickimseye birseyler ispatlamak zorunda degil zaten
hem krallimi varmis prensimi bizi ilgilendirmez
seytan yollayin demeyin aynaya bakin zaten birer seytan görürsünüz
iyi geceler