sanada aciklama yapayim kapatayim kardes...ben bu isde bi is oldugunun basindan beri farkindaydim...Sonuca ulasmak icin sonuna kadar gittim bu cacukluk degil akilli insanlarin yaptigi seydir...sen daha yeni msn de tanistigin birine sende msn de virus varmi gel sana program yollayayim dermisin...Birde ben dedim ki google den arastirip kendim indiririm dedim yok bende var hemen yollayayim dedi...Iste tam killandim ama devam ettim olaya sonra da yule ye ulasmaya calisip durum hakkinda bilgi vermek icin moderator aradim yule ninde msn ini aldim kendisi su an msn de yok gerekli aciklamayi yapacagim oda sizlere anlatacak olayi....
sanada aciklama yapayim kapatayim kardes...ben bu isde bi is oldugunun basindan beri farkindaydim...Sonuca ulasmak icin sonuna kadar gittim bu cacukluk degil akilli insanlarin yaptigi seydir...sen daha yeni msn de tanistigin birine sende msn de virus varmi gel sana program yollayayim dermisin...Birde ben dedim ki google den arastirip kendim indiririm dedim yok bende var hemen yollayayim dedi...Iste tam killandim ama devam ettim olaya sonra da yule ye ulasmaya calisip durum hakkinda bilgi vermek icin moderator aradim yule ninde msn ini aldim kendisi su an msn de yok gerekli aciklamayi yapacagim oda sizlere anlatacak olayi....
Neden bu kadar aşşağılık kompleksiniz var ben demiyorum ki Allah c.c yok yada ben Ateist değilim Her zaman diyorum Allah c.c herşeye muktedirdir bunlar sınav vesilesi uygulamayın ders alın diye sanki ben farklı birşey söylüyorum saptırıyorsunuz güç birliği yapıp bir iftiranın üzerine bu kadar malzeme yapılıpta bu iftiraya alet olanlar hakkım haram olsun arş-ı alada görüşmek üzere..
Ne oldu bacim hemen kacdin yolla kralini bitirsin isimizi ne dersin...:hurray::hurray::hurray::hurray:
ya arkadaşa bakarmısınız ya bana gelmiş aşşağılık kompleksim olduğunu söylüyor sir arkadaşa ateist damgasınıu yapıştırıyor.eli ayağı birbirine dolanmış anladığım kadarıyla.o halde söyle neden o imzayı yazdın.bunun insanlara ifriti emrim altına aldım demekten başka nasıl bi amacı olabilir?bize iftiracı diyen insana bi bakarmısınız arkadaşa aynı cümlede ifritacı diyor ve iftiranın en büyüğünü yine arkadaşa sir e atıyor....:ban:
evet kizi yine öyle ezip gecmek zorunda degilsiniz
kötü bisey yapmadi bence ,sadece hikayesini anlatti
yalan olsayinede kimseye zarari dokunmadi belki biraz ilgi istemistir
Bencede sahipsiz mi bu site ?Kimse yok mu yahu ?Aphreal Modarotörler toplu halde istifa falan mı ettiler merak ettim_?
Ya bak bak bana cevap veremiyorHadi yolla kralını.Sen git kralın gelsin canımTekrar söylüyorum madem seni sir kandırıyor.Bize yolla.Vebal diyorsan neden sir'e yolladın?Hadi yolla demoncuklarını:=)
@sir7634
birşey sorucam siz gizlimabedimle konusurken sizin basınızdan gecen olaylardan farklı
ışık yanıp sönmesi gibi olaylar oldumu????