"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin Daveti Tecrübem ve Bir Cinin Emrime Girişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaansarp konunun kilitlenmesini sizin konu dışı yorumlarınızdan dolayı istedi.

Lütfen artık konuyu baltalamayın bu işlere meraklı insanlara ışık tutacak bir paylaşım mesajlar silinsin ama bu insanlar gereksiz yorum atıyor diye konu kilitlenmemeli bende artık boş cevaplara mesaj yazmayacağım konunun selameti açısından.

Uluorta söylenmezde gizlimabedimde bir siteden öğrenmiş zaten.Bizde bu siteyi bırakıp o siteleremi yönelsek acaba?

Tecrübeler uluorta söylenmez. Daha önce de söylediğim gibi burada tariflerden fazlası var. Bunu söylemek bana düşmez ama kimse kimseyi burada zorla tutmuyor ki. Bu siteyi bu şekilde eleştirmeye hakkınız yok. Bu sitenin sahipleri sizden kat kat daha bilgili insanlar onlara akıl vermek ne sizin ne benim işim. Sitede paylaşımın ne şekilde yapılmasını uygun görmüşlerse o şekilde yapılır.

Gizlimabedim sebeblerini söyledi, paylaşmak istemiyor arkadaşlar.Üstelemeyin saygı gösterin birazcık, sadece deneyimini anlatmak istedi....

Biz yazarız moderatörlere,takdir onların.Ben tüm tanıdıklarımla birlikte yazacağım kapatırlar veya kapatmazlar.Işık tutacak birşey yokki:)Kimse birşey bilmiyor.Başınızdan geçen bir olay bize ne ışığı tutacak?

Biz yazarız moderatörlere,takdir onların.Ben tüm tanıdıklarımla birlikte yazacağım kapatırlar veya kapatmazlar.Işık tutacak birşey yokki:)Kimse birşey bilmiyor.Başınızdan geçen bir olay bize ne ışığı tutacak?
Ancak konu yerine açılmış geçen haftalarda ben de lanetli yerler diye iki bölüm halinde konu açmıştım ancak hiç kimse bu konu ışık tutmuyor kaldırılsın demedi. Burada da saygı duymak zorundayız arkadaşlar, sonuçta yaşamış bir olayı anlatmış arkadaşımız, size yardımcı olmuyor diye şikayet etmek amacının dışında bence ben yalnızca gereksiz yorumlar biriktiği için kilitlenmesini istiyorum o kadar.

Bunlari masus yaziyorsun ,daveti versin diye ..
böyle insanlarida gördüm ya artik burdan atilsam farketmez :)

@yalan
Nasıl düşünmek istiyorsan saygı duyarım.
Fakat insanları inandırıp daveti vermemeye duymam.Bir konu açılıyorsa tüm benliği ile açılmalı.Yoksa tekrar söylüyorum.Kimse hikaye dinlemek istemez.

@kaansarp

Bakın 2 yazı şekli vardır.Örn:Lanetli Yerler demişsiniz;siz bilgi verdiniz bitti.(Örneğin diyelim.)Burada konu yerıne açılmış ama önce baştan geçenler içtenlikle yazılmış.Sonra detayları anlatılmış vs.vs.Şimdi ben dahil çoğu kişi ritüeli istiyor,saçma bir neden bahane ediliyor.Saygı duyarız.Fakat bilgilendirmek için açılıyorsa ''cevap vermek istemiyorum''diye bir tavır kabul edilemez.

gizlikent niye anlayisli insan olmaya calismiyorsun biraz
tüm benligi ile konu zaten acildi
Cin Davet Tecrübem Ve Bir Cinin Emrime Girisi
oku lütfen
Cin Daveti Veriyorum yazsa baska bisey

Onayladığınız için teşekkür ederim allah razı olsun. Umarım bulunduğunuz yeri söylemem sizi zor duruma düşürmemiştir.

Aslinda dogru olan baska seylerde var site modaratoru ile de bu konuyu gorusecegim yule ile baglanti kurup detayli anlattiktan sonra insallah oda size bilgi verecekdir....rusya da degil ama rus serverinden baglanti kuran ulkenin birinde yasiyorum bu uyanik arkadasimiz msn de ip ile benim yerimi tespit etmeye calisdi ama yanildi.......daha sonra msn de bana sunu sordu senin antivirus programin varmi...Bende yok dedim bana ufak bi program yolladi msn uzerinden herkesin bu programda bilgisayarin cd room unu acan kapatan ve bilgisayari kapatan bi program yollarkende ozellikle bana antivirus un yok degilmi diye sordu....msn de muhabbet devam ederken bak simdi sana cinimi yolluyorum dedi...Ve basladi program ile bilgisayarimin cd rom unu acip kapamaya ve sonra bilgisayarimi kapadi...Bu gizlimabedim ddenilen insan sadece ve sadece sarlatandir....(((Anlatilan hersey dogru basima bunlar geldi))))evet bunlardi ama ic yuzu olayin boyle.....Simdi neyi gordum biliyormusunuz cahillik,acizlik gordum bu insan siteye yeni uye olmus ben burada cok yazmasamda cok takip eden ve okuyan biriyim bilmiyorum birseye dikkat ettinizmi YULE,,,ve,,,URUM gibi konunun erbabi insanlar hic bisey yazmamis hemen atlamayin arkadaslar birakin bu tur konlarin otoritesi olan insanlar bu sitede yol gostersin ve ona gore ilerleyin...Hepiniz allaha emanet olun benden uyarmasi o sahsada herkesin onunde hodri meydan diyorum..oyle ozelden ordan burdan degil herkesin gozunun onunde ispatla kendini...neymis efendim vebalini alamammis....madem vebal alamassin neden yazdin....madem vebal alamassin...neden insanlara bekleyin bi daha konusup siteye yazayim dedin...Bunlar oyun arkadaslar sakin kanmayin...

Aslinda dogru olan baska seylerde var site modaratoru ile de bu konuyu gorusecegim yule ile baglanti kurup detayli anlattiktan sonra insallah oda size bilgi verecekdir....rusya da degil ama rus serverinden baglanti kuran ulkenin birinde yasiyorum bu uyanik arkadasimiz msn de ip ile benim yerimi tespit etmeye calisdi ama yanildi.......daha sonra msn de bana sunu sordu senin antivirus programin varmi...Bende yok dedim bana ufak bi program yolladi msn uzerinden herkesin bu programda bilgisayarin cd room unu acan kapatan ve bilgisayari kapatan bi program yollarkende ozellikle bana antivirus un yok degilmi diye sordu....msn de muhabbet devam ederken bak simdi sana cinimi yolluyorum dedi...Ve basladi program ile bilgisayarimin cd rom unu acip kapamaya ve sonra bilgisayarimi kapadi...Bu gizlimabedim ddenilen insan sadece ve sadece sarlatandir....(((Anlatilan hersey dogru basima bunlar geldi))))evet bunlardi ama ic yuzu olayin boyle.....Simdi neyi gordum biliyormusunuz cahillik,acizlik gordum bu insan siteye yeni uye olmus ben burada cok yazmasamda cok takip eden ve okuyan biriyim bilmiyorum birseye dikkat ettinizmi YULE,,,ve,,,URUM gibi konunun erbabi insanlar hic bisey yazmamis hemen atlamayin arkadaslar birakin bu tur konlarin otoritesi olan insanlar bu sitede yol gostersin ve ona gore ilerleyin...Hepiniz allaha emanet olun benden uyarmasi o sahsada herkesin onunde hodri meydan diyorum..oyle ozelden ordan burdan degil herkesin gozunun onunde ispatla kendini...neymis efendim vebalini alamammis....madem vebal alamassin neden yazdin....madem vebal alamassin...neden insanlara bekleyin bi daha konusup siteye yazayim dedin...Bunlar oyun arkadaslar sakin kanmayin...
Evet bende böyle birşey bekliyordum zaten :)

@sir7634
Arkadaşım olayı bitirdin çok sağol.Böyle şarlatanlardan kurtardın bizi.
@yalan
Şimdi anladınız mı neden ritüeli istediğimi?Böyle bir ritüelin olmadığını bildiğim için.Vebalini alamam.Böyle bir sebep varmı sizce:)Hadi dese vermeme mi söyledi neyse.:)

En başından bu yana inanan arkadaşlar ne komik durumu düştüler ben ilk inanmıyorum diye mesj yazdığımda tepki gibi ben inanıyorum ben de inanıyorum ben kesinlikle en başından bu yanan inanıyorum yazanlar ne yapmalılar bilemiyorum...

Yazılarında çelişkiler vardı cin gizlimabedim e aşık oluyor ama sevdiği adama kavuşmasına yardım ediyor falan filan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri