"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin Daveti Tecrübem ve Bir Cinin Emrime Girişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bişi daha sormak istiyorum.Siz bir kere davette bulundunuz irtibata geçtiniz, o siz çağırmadan gelebiliyor mu ? Ya da hiç beklemediğiniz bir anda onu karşınız da buluyor musunuz ?

Kitap elime geçmeden önce yani korunma ritüelini bilmeden önce bu söylediğiniz kısmen kulağıma olmadık bir yerde fısıldamalar ile kendini gösteriyordu artık korunma ritüellerini yapıyorum ve böyle birşey yok çağırınca geliyorlar onun haricinde yaduris bana prenslerinden 1 tanesini yanıma verdi onun beni koruyacağını ve bana rahatsızlık vermeyeceğini söyledi bende ona müsade ediyorum.Ama yinede bir elimde silah bekliyorum ( manevi anlamda )

vebali üstüne almak istemedigini söylemis
demekki vermek istemiyor size daveti
niye zorluyorsunuz gizlimabedimi

İyi de ben kendi canımı düşünmüyorsam afedersin kimse benim sağlığımı düşünmesin.Evet bütün vebali alıyorum ritüeli istiyorum?(Yok olmaz vebalini alamam.) :)
aynen arkadaşım.madem bişeye başladınız nasıl yapacağımızında bilgisini verin.sonucda buraya bilgi almak icin giriyoruz.

İyi de kimseyi ilgilendirmiyor ki size tavizler vermesi.Burası bilgilendirme forumu.Bilginizi aldınız konuyu kapatınız ozaman.Size çok saygı duyuyorum gerçekten.Ama şu vebal olayı bütün forumlarda aynı.Ozaman banada bir prens yollayın inanalım,yapabilir misiniz?

Anlamak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla . Sebepleriyle birlikte paylaştım bu vebali alamam paylaşmak istemiyorum diye ritüeli. Ben inanmayan arkadaşlar için elimden geleni yaptım artık bu raddeden sonra birşey yapmayacağımıda belirttim inanan inansın inanmayan inanmasın ben medyum değilim ben bu işin ticaretini yapmıyorum ben bu işi kötü işlerde keyfi şeylerde kullanmamaya özen gösteriyorum ... anlayana

Vebal almanın nedemek olduğunu bilmediği için zorluyoruz.Yoksa saygı duyuyoruz.Ve eleştirilere cevap vermesini istiyoruz.Tekrar söylüyorum ben nefisime sahip olamıyorsam kimse beni dizginlemesin.Bütün ritiüeli isteyenler için geçerli.Eğer başka bilgi verilmeyecekse moderetörlere başlığın amacından saptığını söyleyelim.Burda gizlimabedimin hayatını araştırmıyoruz.Soru cevap.O sordu cevap aldı biz alamıyoruz.Ozaman yaşadıkları mabet üyelerini ilgilendirmez bence.

Cevabınızı bekliyorum sayın gizlimabedim.

Siteye yeni gelen mesajlara bakerken bu konuya gelmiş mesajı gördüm herneyse konuyu başlatan üyenin altında ''yalan'' yazıyordu acaba daha önceki nickinizmi?

Çok fazla soru soruyorum, umarım kızmıyorsundur.Bu benim bu güne kadar okuduğum en etkileyice paranormal hikaye.Böyle bir şeyi yakalamışken merakımı gidermek istiyorum.Umarım bana kızmıyorsundur. :)

insanların hayatına kast edebilecek güç ve kudret derken.yani bi insana büyü yapmak gibimi.yada başka bir insanı korkutmak herhangi birşey yapmakmıdır amac.peki bundan korunmak için peygamber efendimizin(s.a.v)verdiği bir dua ile o cinleri yakıp duayı kaldırana kadar azap çekeceklerini biliyormusun?.o yzden yazdıkların biraz saçma.basına bela etmek kadar kurtulmanında çok basit bir yolu var.mesela dediğim gibi o duayı şuan hatırlayamıyorum ama kitabımda var.gece uyurken yastığının altına koyarsan sana musallat olan varlıklardan kendini koruyabilirsin.

Allah c.c isterse tüm cinnileri bağlar . Ona hiç şüphe yoktur .. Allahın dilemesiyle olan şeyler bunlar sınav vesilesidir. Ama bu demonların lejyonları vardır binlerce yüz binlerce cin tek bir muska veya tekbir dua ne kadar etkili olabilir anca çok güçlü bir iman gücü bunu engelleyecek şeydir tek şey söylüyorum Allahtan isteyin Allahtan dileyin o herşeye muktedir olandır.

İyi de ben kendi canımı düşünmüyorsam afedersin kimse benim sağlığımı düşünmesin.Evet bütün vebali alıyorum ritüeli istiyorum?(Yok olmaz vebalini alamam.) :)

Tamam sizin canınızın bir kıymeti yok ama Allah c.c size o bedeni emanet verdi mahşer gününde hesaba çekileceğiniz zaman kolunuz konuşacak ben şu kötülüğe yardım ettim diliniz konuşacak ben şunları şunları dedim onlar şahittirler size.

Çok fazla soru soruyorum, umarım kızmıyorsundur.Bu benim bu güne kadar okuduğum en etkileyice paranormal hikaye.Böyle bir şeyi yakalamışken merakımı gidermek istiyorum.Umarım bana kızmıyorsundur. :)

Hayır estf aksine mutlu oluyorum konuyu açarkende belirttim zaten sorularınız aklınıza takılan şeyler varsa çekinmeden sorun diye konuyu açmamın sebeplerinden biridir insanları aydınlatmak bu konuda.

İyide sizene?Mahşerde ben ödeyeceğim,sizi niye bu kadar alakadar ediyorum?Cehennemde ben yanacağım size ne?:)Canımın kıymeti yok size ne?Ya başlık kapansın yada verin.Yoksa sizin hayatınız kimseyi alakadar etmez.

İyide sizene?Mahşerde ben ödeyeceğim,sizi niye bu kadar alakadar ediyorum?Cehennemde ben yanacağım size ne?:)Canımın kıymeti yok size ne?Ya başlık kapansın yada verin.Yoksa sizin hayatınız kimseyi alakadar etmez.

Ritüeli paylaşacak olan benim benden sorulacak asıl olarak . Elim diyecek ben paylaştım .. uslubunuza ve ithamlarınıza dikkat edin lütfen konu kapatılsın diyorsunuz rahatsız eden nedir sizi ? insanlar aydılanıyor burada.

İnsanlar aydınlanmıyor,sizin maceralarınızı dinliyor.Aydınlatmak istiyorsanız ritüeli verin siz kötülükleri anlattınız.Karar bizim.Burda aydınlanma yok.Hikaye var.

ya arkadaşlar madem burda olayları anlatıp insanları bilgilendirceksiniz nasıl yapıldığınıda verin tamam bizde yapalım ha cinini başka insanlarla paylaşmaktan korkuyorsan ona diyecek birşeyim yok :D ama başınızdan geçen olayı sırf insanlar benim cinim olduğunu bilsin diye buraya yazdığınız çok açık.yoksa nasıl yapıldığınında bilgisini verirdiniz.zaten imzanızdanda belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri