"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin Daveti Tecrübem ve Bir Cinin Emrime Girişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gizlimabedim bence sen iyi bir insansin ve böyle birseyler bidaha yapma
ne istersen Allahdan iste ,seytandan degil.
sen yasadiklarini böyle rahatca yazarsan gördügümüz gibi bir kac insan
gaza geliyor ve senden davet,cin .. istiyorlar

Allah aşkına sizde diyorsunuz burada yapacak insan zaten yapmayı kafasına koymuştur ve iyi kötü tüm yönletini ele aldım ve üzerine basa basada söylüyorum kesinlikle denemeyin ve benden bu daveti istemeyin diye . Sadece insanların meraklarına ışık tutmak istememdir böyle birşeye kalkışmamalarını temindir çabam.

@gizlimabedim

Şu saate kadar size inandım fakat şuandan itibaren inancımı yitirmeye başladım.Neden?Şu yüzden: Diyorsunuz ki bunun vebalini alamam.İyide siz kimseye zor birşey yaptırmıyorsunuz ki vebali size yazılsın:) bu 1.2. Size söyledim dedim ki bu konuda kurtulma konusunda bir çok alimden bilgi aldım.Tecrübe etmedim fakat onlara zarar vermeden defetmenın yolunu bılıyorum siz hala vebal'den bahsediyorsunuz.Cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum.Fakat ısrarla bu ritüeli istiyorum.Benim için gelenin kim olduğu önemli değil,kurtulmasını biliyorum.

3 oldu cevap alamıyorum sizden.

Siz bu ritüeli başka bir sayfadan aldınız.Bu sizin tasarımınız değil ki bir vebal alacaksınız.Vebal'i alacaksa ritüel'i yazan kişi alsın.Yoksa forumda bu şekilde binlerce kişi yazar iletişim kuruyorum diye.

Size inanıyoruz fakat yardımınızı bekliyoruz.

Sonuçta karşınızdaki bir şeytan...başta sadece abdest alma ya da namaz kılma diyor olabilir ama daha sonradan çok fazla kötü beklentisi olabilir mi?Müslümanlıktan çıkmanı isteyebilir mi?İnsanlara zarar vermeni isteyebilir mi ?Ona yardımcı olmanı ve insanları yoldan çıkarmanı isteyebilir mi ?Kendi kendine zarar vermeni isteyebilir mi?Ya da sonuçta o erkek bir şeytan senden kişisel şeyler isteyebilir mi ?Beklentilerinin bir sınırı var mıdır? Şimdeden teşekkürler... :)

@gizlimabedim

Şu saate kadar size inandım fakat şuandan itibaren inancımı yitirmeye başladım.Neden?Şu yüzden: Diyorsunuz ki bunun vebalini alamam.İyide siz kimseye zor birşey yaptırmıyorsunuz ki vebali size yazılsın:) bu 1.2. Size söyledim dedim ki bu konuda kurtulma konusunda bir çok alimden bilgi aldım.Tecrübe etmedim fakat onlara zarar vermeden defetmenın yolunu bılıyorum siz hala vebal'den bahsediyorsunuz.Cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum.Fakat ısrarla bu ritüeli istiyorum.Benim için gelenin kim olduğu önemli değil,kurtulmasını biliyorum.

3 oldu cevap alamıyorum sizden.

Siz bu ritüeli başka bir sayfadan aldınız.Bu sizin tasarımınız değil ki bir vebal alacaksınız.Vebal'i alacaksa ritüel'i yazan kişi alsın.Yoksa forumda bu şekilde binlerce kişi yazar iletişim kuruyorum diye.

Size inanıyoruz fakat yardımınızı bekliyoruz.

Lütfen söylediklerimi iyi tartıp öyle infaz edin ..

1. belirttiğiniz hususta bu davet ile insanların hayatına bile kast edebileceğiniz bir güce kudrete kavuşuyorsunuz aynı derecede aklınızı kalbinizi zorlar ya delirirseniz ? ya birini öldürürseniz ben öğrettim diye sizin bu vebaliniz bana yazılmayacakmı ? insanları itham etmeden önce 2 kere düşünün ben artık elimden geleni yaptım inanmayan arkadaşlarımada saygı duyuyorum .. Demişsiniz ritüeli yazan vebal alır ? peki soruyorum size birini öldüreceksin bu silah bulman gerekiyor silahı buldun ve öldürdün sana bu silahı sağlayan kişi ağır vebal altındadır öldürmüş gibi olur neden çünkü o adam silahı almasaydı eline 1 cana mal olmayacaktı .. sevgi ve ısıkla kalın.

Sonuçta karşınızdaki bir şeytan...başta sadece abdest alma ya da namaz kılma diyor olabilir ama daha sonradan çok fazla kötü beklentisi olabilir mi?Müslümanlıktan çıkmanı isteyebilir mi?İnsanlara zarar vermeni isteyebilir mi ?Ona yardımcı olmanı ve insanları yoldan çıkarmanı isteyebilir mi ?Kendi kendine zarar vermeni isteyebilir mi?Ya da sonuçta o erkek bir şeytan senden kişisel şeyler isteyebilir mi ?Beklentilerinin bir sınırı var mıdır? Şimdeden teşekkürler... :)

Bana yaptığı şey alıştıra alıştıra taktiğidir . Şimdi bebek adımı şeyler istiyor bu yakında afedersiniz Kutsal kitabını ayağının altına bağla kenefe git demeye kadar gider..

Epeydir forumu takip edemedim.Bu gordugum en ilginc paylasimdi sanirim.
Cok etkilendim.
Inanmadim diyemiyorum ama tam anlamiyla inaniyorumda diyemiyorum.
Bende formulu merak ettim acikcasi.
Eger "vebal" den korkuyorsaniz o zaman bu bilgiyi elde ettiginiz siteden kopyalayip buraya yapistirin ve altina "ALINTIDIR" diye belirtin bence.
Ama ben yine de bu ilgi cekici,degisik konu icin kendi adima tesekkur ederim.

Kötü deneyimlerde yaşayabilecekleriz
onun gücüne ve aranızdaki ilişkiye bağlı.

Örnek vermem gerekirse,
bunları bize anlattığınız için bile kötü tepkiler verebilir.

Sadece şunu sormak istiyorum.

Neden Lusiferle karanlık anlaşma yapmadınız?
Böylece çok daha kazançlı ve aslında daha güvenilir
bir anlaşma yapmış olurdunuz?

1. belirttiğiniz hususta bu davet ile insanların hayatına bile kast edebileceğiniz bir güce kudrete kavuşuyorsunuz aynı derecede aklınızı kalbinizi zorlar ya delirirseniz ? ya birini öldürürseniz ben öğrettim diye sizin bu vebaliniz bana yazılmayacakmı ? insanları itham etmeden önce 2 kere düşünün ben artık elimden geleni yaptım inanmayan arkadaşlarımada saygı duyuyorum .. Demişsiniz ritüeli yazan vebal alır ? peki soruyorum size birini öldüreceksin bu silah bulman gerekiyor silahı buldun ve öldürdün sana bu silahı sağlayan kişi ağır vebal altındadır öldürmüş gibi olur neden çünkü o adam silahı almasaydı eline 1 cana mal olmayacaktı .. sevgi ve ısıkla kalın.

Şuanda inanın buraya bakanların çoğu sizden bu ritüeli istiyordur,tahmin edebiliyorum.Fakat ben bir adamı vurmaya karar vermiş isem eğer silah olmasa bıçak ile öldürürüm,yinede öldürürüm.Silah satıcıları ozaman cehennemde yerleri hazır:).Siz başka biryerden öğrendiniz ve bu konuyu açtıysanız eğer bizi bilgilendirmek zorundasınız bence.Neden?Burada bilmediğimiz konuları soruyoruz.Siz ortaya bir konu koydunuz.Bilgi istediniz aldınız.Fakat bu kadar insan istiyor bilgi vermiyorsunuz.Ozaman isteyenleri tartıp ölçün ona göre verin.Yani hala anlayamadığım siz başka biryerden okudunuz.Alıntı yapın ordan.Tanrı herkese nefis vermiş.İnsanların nefislerinin bekçisi olmamanızı öneririm.

Bu çok kötü bir durum olur.Sakın kendi değerlerinizden taviz vermeyin :/ Ona sakın boyun eğmeyin.

Epeydir forumu takip edemedim.Bu gordugum en ilginc paylasimdi sanirim.
Cok etkilendim.
Inanmadim diyemiyorum ama tam anlamiyla inaniyorumda diyemiyorum.
Bende formulu merak ettim acikcasi.
Eger "vebal" den korkuyorsaniz o zaman bu bilgiyi elde ettiginiz siteden kopyalayip buraya yapistirin ve altina "ALINTIDIR" diye belirtin bence.
Ama ben yine de bu ilgi cekici,degisik konu icin kendi adima tesekkur ederim.

Yukardakini kandırabilecekmisiniz alıntıdır yazarak ? aracılık edende satanda satın alanda suclu . Saygı duyuyorum görüşünüze ben teşekkür ederim.

Bişi daha sormak istiyorum.Siz bir kere davette bulundunuz irtibata geçtiniz, o siz çağırmadan gelebiliyor mu ? Ya da hiç beklemediğiniz bir anda onu karşınız da buluyor musunuz ?

Yukardakini kandırabilecekmisiniz alıntıdır yazarak ? aracılık edende satanda satın alanda suclu . Saygı duyuyorum görüşünüze ben teşekkür ederim.

Bakiniz ; sanirim beni yanlis anladiniz yada biraz kirmis olabilirim.Ama ben icimden geldigince,dogal olarak yazdim size.
Konuyu cok begendigimi ve son derece ilgimi cektigini de tekrar belirtmek isterim.Ama ben de dahil bircok kisi bunun formulunu merak etmistir.
Burasi sonucta birseyleri paylasmak icinde var.Ama illaki paylasmak istemezseniz diyecek sozum yok.
Mesela benim su an itibari ile boyle birseye inanilmaz ihtiyacim var.
Benim gibi bircok kisi de boyle sebeplerden dolayi istemistir zaten formulu.
Iyi gunler dilerim simdilik (Cikmaliyim.Cunku burada gece saat 02;15 oldu)

İyi de kimseyi ilgilendirmiyor ki size tavizler vermesi.Burası bilgilendirme forumu.Bilginizi aldınız konuyu kapatınız ozaman.Size çok saygı duyuyorum gerçekten.Ama şu vebal olayı bütün forumlarda aynı.Ozaman banada bir prens yollayın inanalım,yapabilir misiniz?

insanların hayatına kast edebilecek güç ve kudret derken.yani bi insana büyü yapmak gibimi.yada başka bir insanı korkutmak herhangi birşey yapmakmıdır amac.peki bundan korunmak için peygamber efendimizin(s.a.v)verdiği bir dua ile o cinleri yakıp duayı kaldırana kadar azap çekeceklerini biliyormusun?.o yzden yazdıkların biraz saçma.basına bela etmek kadar kurtulmanında çok basit bir yolu var.mesela dediğim gibi o duayı şuan hatırlayamıyorum ama kitabımda var.gece uyurken yastığının altına koyarsan sana musallat olan varlıklardan kendini koruyabilirsin.

İyi de ben kendi canımı düşünmüyorsam afedersin kimse benim sağlığımı düşünmesin.Evet bütün vebali alıyorum ritüeli istiyorum?(Yok olmaz vebalini alamam.) :)

o seytan senin kendi nefsine karsi cikamamani bekliyordur
mesela bir insan ile kavga ettin ve cok sinirlisin ,sen git onu rahatsiz et
demesmisin?
kötülük icinde iyilik ariyorsun ,belki kendini kandiriyorsun..kimbilir
Allah yardimcin olsun insallah bir kac ay sonra hala kalbin temiz kalmis olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri