gizlimabedim
Kayıtlı Üye
Bunun dışında cidden başka bir beklentisi olmaz değil mi ?
Biraz daha açarmısınız ? kötü amaçlarda kullanıp kullanmayacağımı mı merak ediyorsunuz

Bunun dışında cidden başka bir beklentisi olmaz değil mi ?
gizlimabedim bence sen iyi bir insansin ve böyle birseyler bidaha yapma
ne istersen Allahdan iste ,seytandan degil.
sen yasadiklarini böyle rahatca yazarsan gördügümüz gibi bir kac insan
gaza geliyor ve senden davet,cin .. istiyorlar
İlmini biliyorsanız öyle bir kulluk ederlerki tüm lejyonuyla emrinize girerler demonlar
Anlatilan hersey dogru basima bunlar geldi...
@gizlimabedim
Şu saate kadar size inandım fakat şuandan itibaren inancımı yitirmeye başladım.Neden?Şu yüzden: Diyorsunuz ki bunun vebalini alamam.İyide siz kimseye zor birşey yaptırmıyorsunuz ki vebali size yazılsınbu 1.2. Size söyledim dedim ki bu konuda kurtulma konusunda bir çok alimden bilgi aldım.Tecrübe etmedim fakat onlara zarar vermeden defetmenın yolunu bılıyorum siz hala vebal'den bahsediyorsunuz.Cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum.Fakat ısrarla bu ritüeli istiyorum.Benim için gelenin kim olduğu önemli değil,kurtulmasını biliyorum.
3 oldu cevap alamıyorum sizden.
Siz bu ritüeli başka bir sayfadan aldınız.Bu sizin tasarımınız değil ki bir vebal alacaksınız.Vebal'i alacaksa ritüel'i yazan kişi alsın.Yoksa forumda bu şekilde binlerce kişi yazar iletişim kuruyorum diye.
Size inanıyoruz fakat yardımınızı bekliyoruz.
Sonuçta karşınızdaki bir şeytan...başta sadece abdest alma ya da namaz kılma diyor olabilir ama daha sonradan çok fazla kötü beklentisi olabilir mi?Müslümanlıktan çıkmanı isteyebilir mi?İnsanlara zarar vermeni isteyebilir mi ?Ona yardımcı olmanı ve insanları yoldan çıkarmanı isteyebilir mi ?Kendi kendine zarar vermeni isteyebilir mi?Ya da sonuçta o erkek bir şeytan senden kişisel şeyler isteyebilir mi ?Beklentilerinin bir sınırı var mıdır? Şimdeden teşekkürler...![]()
Kötü deneyimlerde yaşayabilecekleriz
onun gücüne ve aranızdaki ilişkiye bağlı.
Örnek vermem gerekirse,
bunları bize anlattığınız için bile kötü tepkiler verebilir.
Sadece şunu sormak istiyorum.
Neden Lusiferle karanlık anlaşma yapmadınız?
Böylece çok daha kazançlı ve aslında daha güvenilir
bir anlaşma yapmış olurdunuz?
Lütfen söylediklerimi iyi tartıp öyle infaz edin ..
1. belirttiğiniz hususta bu davet ile insanların hayatına bile kast edebileceğiniz bir güce kudrete kavuşuyorsunuz aynı derecede aklınızı kalbinizi zorlar ya delirirseniz ? ya birini öldürürseniz ben öğrettim diye sizin bu vebaliniz bana yazılmayacakmı ? insanları itham etmeden önce 2 kere düşünün ben artık elimden geleni yaptım inanmayan arkadaşlarımada saygı duyuyorum .. Demişsiniz ritüeli yazan vebal alır ? peki soruyorum size birini öldüreceksin bu silah bulman gerekiyor silahı buldun ve öldürdün sana bu silahı sağlayan kişi ağır vebal altındadır öldürmüş gibi olur neden çünkü o adam silahı almasaydı eline 1 cana mal olmayacaktı .. sevgi ve ısıkla kalın.
Epeydir forumu takip edemedim.Bu gordugum en ilginc paylasimdi sanirim.
Cok etkilendim.
Inanmadim diyemiyorum ama tam anlamiyla inaniyorumda diyemiyorum.
Bende formulu merak ettim acikcasi.
Eger "vebal" den korkuyorsaniz o zaman bu bilgiyi elde ettiginiz siteden kopyalayip buraya yapistirin ve altina "ALINTIDIR" diye belirtin bence.
Ama ben yine de bu ilgi cekici,degisik konu icin kendi adima tesekkur ederim.
Bu çok kötü bir durum olur.Sakın kendi değerlerinizden taviz vermeyin :/ Ona sakın boyun eğmeyin.
Yukardakini kandırabilecekmisiniz alıntıdır yazarak ? aracılık edende satanda satın alanda suclu . Saygı duyuyorum görüşünüze ben teşekkür ederim.
insanların hayatına kast edebilecek güç ve kudret derken.yani bi insana büyü yapmak gibimi.yada başka bir insanı korkutmak herhangi birşey yapmakmıdır amac.peki bundan korunmak için peygamber efendimizin(s.a.v)verdiği bir dua ile o cinleri yakıp duayı kaldırana kadar azap çekeceklerini biliyormusun?.o yzden yazdıkların biraz saçma.basına bela etmek kadar kurtulmanında çok basit bir yolu var.mesela dediğim gibi o duayı şuan hatırlayamıyorum ama kitabımda var.gece uyurken yastığının altına koyarsan sana musallat olan varlıklardan kendini koruyabilirsin.Lütfen söylediklerimi iyi tartıp öyle infaz edin ..
1. belirttiğiniz hususta bu davet ile insanların hayatına bile kast edebileceğiniz bir güce kudrete kavuşuyorsunuz aynı derecede aklınızı kalbinizi zorlar ya delirirseniz ? ya birini öldürürseniz ben öğrettim diye sizin bu vebaliniz bana yazılmayacakmı ? insanları itham etmeden önce 2 kere düşünün ben artık elimden geleni yaptım inanmayan arkadaşlarımada saygı duyuyorum .. Demişsiniz ritüeli yazan vebal alır ? peki soruyorum size birini öldüreceksin bu silah bulman gerekiyor silahı buldun ve öldürdün sana bu silahı sağlayan kişi ağır vebal altındadır öldürmüş gibi olur neden çünkü o adam silahı almasaydı eline 1 cana mal olmayacaktı .. sevgi ve ısıkla kalın.