Merak böyle bişey cennettende attırır...Hayır kelımesınden anlamadığınız nedır?Bu kadar ısrar,yalvarma.....Hayatınızda hıçmı karşınızdakı ınsanın düşüncesıne saygı duymayı öğrenmedınız?
Hayır kelımesınden anlamadığınız nedır?Bu kadar ısrar,yalvarma.....Hayatınızda hıçmı karşınızdakı ınsanın düşüncesıne saygı duymayı öğrenmedınız?
al bendende o kadar.Anlamadığım şudur:Burası hikaye dinleme değil,bilgilendirme forumu.Bütün mesajlara bakın soru var cevap var bilgi var.Burda benım aldığım bilgi nedir?Hayır benim canımı düşünüyorlar'da ben 1 yıldır sırf kalkan üzerine çalışıyorum,ritüele ulaşamadım.Bunu istiyorum yada şu yüzden istiyorum forum amacından çıkmasın diye birçok kişi istiyor ama yok hikaye dineleyeceğiz.Bu siteye 40 arkadaşım üye.Emek veriyoruz.Toplu olarak mesaj atacağız moderatörlere.Bu siteye saygımız sonsuz.
Anlamadığım şudur:Burası hikaye dinleme değil,bilgilendirme forumu.Bütün mesajlara bakın soru var cevap var bilgi var.Burda benım aldığım bilgi nedir?Hayır benim canımı düşünüyorlar'da ben 1 yıldır sırf kalkan üzerine çalışıyorum,ritüele ulaşamadım.Bunu istiyorum yada şu yüzden istiyorum forum amacından çıkmasın diye birçok kişi istiyor ama yok hikaye dineleyeceğiz.Bu siteye 40 arkadaşım üye.Emek veriyoruz.Toplu olarak mesaj atacağız moderatörlere.Bu siteye saygımız sonsuz.
Anlamadığım şudur:Burası hikaye dinleme değil,bilgilendirme forumu.Bütün mesajlara bakın soru var cevap var bilgi var.Burda benım aldığım bilgi nedir?Hayır benim canımı düşünüyorlar'da ben 1 yıldır sırf kalkan üzerine çalışıyorum,ritüele ulaşamadım.Bunu istiyorum yada şu yüzden istiyorum forum amacından çıkmasın diye birçok kişi istiyor ama yok hikaye dineleyeceğiz.Bu siteye 40 arkadaşım üye.Emek veriyoruz.Toplu olarak mesaj atacağız moderatörlere.Bu siteye saygımız sonsuz.
Sayın moderatörlerden konunun kilitlenmesini istiyorum.. Özel olarak da mesaj atıcam..
Paylaşırlar.Sizde paylaşmışsınız ama herkes neden bu başına geldiğini detaylı anlatır.Siz bir ritüel gördüm yaptım bunlar oldu.Ee?Görünmeyen cisim veya olgu merak edilir.Belki görsek yapmayız.Siz ayrıntı vermemişsiniz ki.Ayrıntı verirseniz ''ha tamam'' bu insan bunu bunu yapmış bu olmuş forumda paylaşılır.Sizin anlattığınız ''sarı çizmeli mehmet ağa''Tabiri ile eşdeğer.
@kaansarp
Aynen.Özel olarak mesaj atarsanız forumda bir sürü arkadaşım var hep beraber atabiliriz.Bekliyorum.
@gizlimabedim
Bizi hiçbir konuda bilgilendirmezeniz forumda bu konun durmasının da anlamı yok.
@kaansarp
Aynen.Özel olarak mesaj atarsanız forumda bir sürü arkadaşım var hep beraber atabiliriz.Bekliyorum.
@gizlimabedim
Bizi hiçbir konuda bilgilendirmezeniz forumda bu konun durmasının da anlamı yok.