Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Merhaba Nur hanım bir kaç gündür Göktürk konusunu falan da okuyorum. Ama irade nasıl kırılır anlamadım. Lütfen link paylaşır mısınız? Ya da tarif eder misiniz? Lütfen yardımcı olun ❤️
Göktürk Alfabesiyle irade kırmadım hiç Araknelerden Laa ve Reko formülü irade kırar onu yapabilirsiniz.Ben başka takviye olarak kullandığım 3-4 formülüm daha var runelerden müsait zamanımda onları paylaşayım.Tek irade kırmayla yetinmeyin bu arada kesinlikle en az 3-4 tane sabit bi formülünüz kenarda olsun uygulayın.Daha iyi oluyor.😌

Göktürk Alfabesiyle irade kırmadım hiç Araknelerden Laa ve Reko formülü irade kırar onu yapabilirsiniz.Ben başka takviye olarak kullandığım 3-4 formülüm daha var runelerden müsait zamanımda onları paylaşayım.Tek irade kırmayla yetinmeyin bu arada kesinlikle en az 3-4 tane sabit bi formülünüz kenarda olsun uygulayın.Daha iyi oluyor.😌
Yani işlemden önce 2-3 tane mi yapayım.

Lütfen yardım edin. Birinin şehir dışına gitmesini engellemek istiyorum. Lütfen hangi gifler iyi olur?
Merhaba, nurumm hanımın yaptığı bir paylaşım bu.

Bir diğer anlattıklarınıza göre işinize yarayacağını düşündüğüm konu:

Bu da önerebileceğim bir konu:

Şahsi olarak denemelerim oldu fakat ben şahsi olarak başarılı değilim bu tarz konularda ve bilgim de yok. Sadece çaresiz hissettiğinizi gördüğüm için paylaşıyorum. Konu içeriğindeki mesajları okursanız ne nasıl konusunda da bilgileri alabilirsiniz. Arama olarak kendiniz de bulabilirsiniz forumda benzeri konuları.

Merhaba, nurumm hanımın yaptığı bir paylaşım bu.

Bir diğer anlattıklarınıza göre işinize yarayacağını düşündüğüm konu:

Bu da önerebileceğim bir konu:

Şahsi olarak denemelerim oldu fakat ben şahsi olarak başarılı değilim bu tarz konularda ve bilgim de yok. Sadece çaresiz hissettiğinizi gördüğüm için paylaşıyorum. Konu içeriğindeki mesajları okursanız ne nasıl konusunda da bilgileri alabilirsiniz. Arama olarak kendiniz de bulabilirsiniz forumda benzeri konuları.
Ayy Osman bey baya emek vermişsiniz hakkınızı helal edin lütfen 🩷

Geri