Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

En etken faktör ruh hali istek şart ne kadar istekli yaklaşırsanız o kadar olumlu sonuç alırsınız.Mumun enerjisini sevdiğim için ben kullanıyorum ve bu durumu olumlu etkilediğini düşünüyorum.Hep kırmızı kalem kullanıyorum ilk işlemi kırmızı kalemle çizmiştim ve başarılı olmuştu sonrasında tercihim o yönde oldu.Runik sembollerde ya da alfabetik büyülerde mumun rengine pek takılmıyorum %99 beyaz kullanırım.Tütsü ve yağ size iyi geliyorsa enerjinizi yükseltiyorsa kullanın.Ben mesela dağınık bi ortamda yapmak istemem o yüzden evim derli toplu temiz olacak.O şekilde rahat ediyorum. Siz tütsü de koku da rahat edersiniz bu kişisel bi durum.

En etken faktör ruh hali istek şart ne kadar istekli yaklaşırsanız o kadar olumlu sonuç alırsınız.Mumun enerjisini sevdiğim için ben kullanıyorum ve bu durumu olumlu etkilediğini düşünüyorum.Hep kırmızı kalem kullanıyorum ilk işlemi kırmızı kalemle çizmiştim ve başarılı olmuştu sonrasında tercihim o yönde oldu.Runik sembollerde ya da alfabetik büyülerde mumun rengine pek takılmıyorum %99 beyaz kullanırım.Tütsü ve yağ size iyi geliyorsa enerjinizi yükseltiyorsa kullanın.Ben mesela dağınık bi ortamda yapmak istemem o yüzden evim derli toplu temiz olacak.O şekilde rahat ediyorum. Siz tütsü de koku da rahat edersiniz bu kişisel bi durum.
Siz olumlu deneyimi yaşadığınız için olumluyu çekme yönünde de daha rahat düşünce geliştirebiliyorsunuz. Tam aksi durumda olan kişi (benim gibi) olmaması için detaylarda boğuluyor maalesef. Sırf direncimi kırmak için alakasız olay/kişiler üzerinde deneme yapmak da istemiyorum açıkçası. Ama sonu da o gibi. Normalde takılmadığım olayları da düzeltme adına çalışıp başarılı olup kendime güven sağlamak için yani.

Benim de oluyor yapmak isteyipte yapamadığım durumlar, mesela koltuk takımım var sıfır ayarında satmak istiyorum gözüme batıyor evde 2 koltuk takımı yalnız yaşayan biri için gerçekten gereksiz, giyinme odasına dönüştüreceğim boşaltıp,kaç zamandır bi üstüne düşüp satış için işlem uygulamadım bi isteksizlik sebebini bende anlayamyorum.Yapmak istediğim zaman hemen biri yazıyor mesela alım için :)) daha yapmadan ama bi satış olmadı.

Benim de oluyor yapmak isteyipte yapamadığım durumlar, mesela koltuk takımım var sıfır ayarında satmak istiyorum gözüme batıyor evde 2 koltuk takımı yalnız yaşayan biri için gerçekten gereksiz, giyinme odasına dönüştüreceğim boşaltıp,kaç zamandır bi üstüne düşüp satış için işlem uygulamadım bi isteksizlik sebebini bende anlayamyorum.Yapmak istediğim zaman hemen biri yazıyor mesela alım için :)) daha yapmadan ama bi satış olmadı.
Tek derdiniz fazla koltuk takımı olsun :) ben alayım.

@giresunlu288
İki kişiyi düşman olarak ayırmak için;

Laa,Kha,Fee,Reko,Bel
X ve Y kişilerinin arasındaki ilişki en hızlısından birbirlerine nefretle,kinle sonsuza denk parçalınıp kopuyor yok oluyor.Öyle de olsun. İşlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden son bulacaktır.

Resimlerine çizerseniz daha iyi olur.Resşmlerin üzerlerine isimlerini yazın.Kırmızı kalem işi hızlandırıyor.Haftada bir işlemi yenilerdim bir ay kadar süre içerisinde ya da ayrıldıklarına öğrenene kadar.
Konuya göz gezdirirseniz uygulanışını anlarsınız.
Şansınız bol olsun...
@nadal234 Selamlar arakne glifleri konusu budur. İki kişiyi düşman etme konusunda çok etkilidir. Onların beraber resimlerini kırtasiyeden renkli olarak 4-5 tane çıkartınız.
Mum yakın
Kırmızı kalem ile önce resimlere ikisinin isimlerini yazın.
Altına yüzlerine olacak şekilde yukardan aşağı uygun olan glifleri çizin (isimlerini yazmaya gerek yok)
Ve niyeti söyleyin (alıntı yaptığım yorumda niyet var) ve yakın rüzgara atın.
Kimseye demeyin olana kadar, yalnız ve sakin yer olsun (gece saatleri tercihimdir)
Yalnız önce laa ve reko glifi ile irade kırmanız gerekir. O da şöyle önce resimlere isimleri yazın , sonra laa ve reko yu çizin ikisininde kafasından aşağı ve ve bu niyeti söyleyip yakın
Laa ve Reko gliflerin gücü ile X ve Y nin onlara yapacağım her işleme savunmasız oluyor iradeleri savunmaları paramparça oluyor . Öyle de olsun, işlem bana ve sevdiklerime son vermeden son bulacaktır.

Daha sonra da yine isimleri yazın alıntı yaptığım yorumda ki tarifi yapın :) @nurumm Nasıl öğrenmiş miyim😂

@nadal234 Selamlar arakne glifleri konusu budur. İki kişiyi düşman etme konusunda çok etkilidir. Onların beraber resimlerini kırtasiyeden renkli olarak 4-5 tane çıkartınız.
Mum yakın
Altına yüzlerine olacak şekilde yukardan aşağı uygun olan glifleri çizin (isimlerini yazmaya gerek yok)
Kimseye demeyin olana kadar, yalnız ve sakin yer olsun (gece saatleri tercihimdir)
Yalnız önce laa ve reko glifi ile irade kırmanız gerekir. O da şöyle önce resimlere isimleri yazın , sonra laa ve reko yu çizin ikisininde kafasından aşağı ve ve bu niyeti söyleyip yakın
Laa ve Reko gliflerin gücü ile X ve Y nin onlara yapacağım her işleme savunmasız oluyor iradeleri savunmaları paramparça oluyor . Öyle de olsun, işlem bana ve sevdiklerime son vermeden son bulacaktır.

Daha sonra da yine isimleri yazın alıntı yaptığım yorumda ki tarifi yapın :) @nurumm Nasıl öğrenmiş miyim😂
Çok teşekkür ederim hocam şimdi anladıklarım şu şekilde (kusura bakmayın çok tekrar ettiriyorum emin olmak için) bu kişilerin resimlerinin üzerine ilk kırmızı kalem ile isimlerini yazıyoruz ardından tahta kalemi ile isim yazısının altına yüzlerinin üzerinden başlayıp aşağı doğru glifleri çiziyoruz yani çıktı olan resim üzerine çiziyoruz bunları, gece vakti sakin,insan olmayan bir yerde yapıyoruz peki ya irade kırmayı nasıl yapacağız 4-5 çıktı var ayrı ayrı mı tek bir kağıda hem irade kırma glifi hemde asıl amaç olan ara bozma glifini mi çizeceğiz çok teşekkürler tekrardan fazla tekrar ettirdim kusuruma bakmayın anlamak için soruyorum doğru dimi anladıklarım elinize sağlık.

Haksız yere işten çıkartıldım ilahi adaletin tecil edeceğine çok eminim ama gene de yaşattıklarını yaşasınlar istiyorum ne önerirsiniz?

Mum yakın

Çok sağolun banada bir rehberlik lazımdı adım adım unutmayıp tekrardan üzerinden geçtiniz çok sağolun bilmeyenlere öğretmek önemli

Geri