@nurumm @giresunlu288 Glifler ile iki kız arkadaşın arasını bozacağım adımlar: İkisinin fotoğrafına önce kırmızı kalem ile kızların isimlerini yazacağız sonra resimlere laa ve reko çizip ikisine ayrı ayrı yanyana fakat resim aynı çıktıda ikisinin olduğu kareye direnç kırma işlemi yapacağız, dirençlerini kırmak için niyetimizi söyleyip mum ile yakacağız,ardından tekrardan ikisinin fotoğrafı olan başka bir kağıt üzerine isimlerini yeniden kırmızı kalem ile yazıp kha,fee,bel gliflerini başlarından aşağı sırasıyla çizip tekrardan niyetimizi söyleyip,arkadaşlıklarının biteceğini niyetleyip mum ile yakacağız ve işlem olacak.
Aklıma takılanlar: İrade kırmak için olan laa ve reko gliflerini ikisinin fotoğrafına da uygulayacak mıyız yoksa irade kırma ayrı bir kağıtta mı olacak
- Glifleri kafalarından aşağı doğru alt alta doğru mu çizeceğiz
-irade kırma işlemi ile ara bozma işlemi aynı gün arka arkaya mı yapılmalı yoksa birkaç gün ara ile yapılmalı?
-Mum ile yakmak veya dolunay gecesi yapmak daha etkili olur mu enerjiyi desteklemek için takviye gibi etkenler kullanabilir miyiz enerji arttıran tütsü mum vs gibi?
-Glifleri çizerken çok az milim kadar yanlış çizsek bir sorun yaşanır mı?
-İşlemi yaparken niyetimizi bir kağıttan okuyup sôylesek,şartlasak,isteğimizi söylesek nasıl birbirilerinden nefret edeceklerini,soğuyacaklarını etkili olur mu?
-Çok sık görüşmeyen fakat birbirini seven,yakın olan,yanyana iken çok eğlenen ama daha çok sosyal medyadan görüşen çok sık buluşmayan iki kız arkadaşın arası zamanla açılır mı?
Adımlar doğru mu emin olmak istedim kafama takılanlarda bunlar yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim heyecanlıyım bu konuda inanarak yapmaya çalışacağım

ondan detayına kadar soruyorum siz de devam edin işlemlere umarım bende başlayacam herşey istediğimiz gibi olsun.
Aklıma takılanlar: İrade kırmak için olan laa ve reko gliflerini ikisinin fotoğrafına da uygulayacak mıyız yoksa irade kırma ayrı bir kağıtta mı olacak
- Glifleri kafalarından aşağı doğru alt alta doğru mu çizeceğiz
-irade kırma işlemi ile ara bozma işlemi aynı gün arka arkaya mı yapılmalı yoksa birkaç gün ara ile yapılmalı?
-Mum ile yakmak veya dolunay gecesi yapmak daha etkili olur mu enerjiyi desteklemek için takviye gibi etkenler kullanabilir miyiz enerji arttıran tütsü mum vs gibi?
-Glifleri çizerken çok az milim kadar yanlış çizsek bir sorun yaşanır mı?
-İşlemi yaparken niyetimizi bir kağıttan okuyup sôylesek,şartlasak,isteğimizi söylesek nasıl birbirilerinden nefret edeceklerini,soğuyacaklarını etkili olur mu?
-Çok sık görüşmeyen fakat birbirini seven,yakın olan,yanyana iken çok eğlenen ama daha çok sosyal medyadan görüşen çok sık buluşmayan iki kız arkadaşın arası zamanla açılır mı?
Adımlar doğru mu emin olmak istedim kafama takılanlarda bunlar yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim heyecanlıyım bu konuda inanarak yapmaya çalışacağım
Ne demek bacım her zaman tabiki de giresunlu lakabınızı zikrederek dua edeceğim bu mesajı atıp edeceğim hatta,umarım beraberliği size zarar veren herkesin arası açılır herşey istediğimiz gibi olsun inanarak dua edelim inanarak yapalımAh bacım aynı şeyleri yaşadığım için olabilir mibana dua et yeter
Evet bacım gerçekten ben birde bu konulara inanın ki uzağım ilgimi tabiki de çekiyor hatta bir dönem musallat durumum vs olmuştu yaşadıklarımız düzelir umarım ki yeni yeni buralara geldiğimden inanın ki anlama kıtlığı yaşıyorum bir tıkAh bacım aynı şeyleri yaşadığım için olabilir mibana dua et yeter