Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Telkinde onların isimlerini de söyleyeceğim mesela erkek Ahmet kız Ayşe. Tam olarak nasıl diyeceğim? Birde çakralarına yazmam gerekiyor sanırım? Çakraları derken?
Çakra diye bişey yazmadım ben görsellerin üzerine verdiğim sırada formülleri yazıyorsunuz.Kadının üstüne kadının adı erkeğin üstüne erkeğin adını yazıp tabi ki söylemde de isimlerini hitap ediyorsunuz.

Sizin gibi bilgili birini görmek güzel… :) yazdıklarınız ve diğer konulara olan yorumlarınız çok etkileyici :) yalnız kısa süreli etkili yazıyor. Ayrılmaları anlık olabilir mi?
Anlık olur zaten formülde kaos nefret edici sembolleri de ekledim ki dönüşleri olmasın ve bunun için haftada bir yenileyin dedim.İyice bağları kopsun ;)

Lütfen bana yardımcı olur musun? Onların resimlerini çıkartacağım. Üstüne glifleri alt alta mı çiziyorsun? Ve o kişilerin isimlerini yazıyorsun ? Sonra da kelimeyi mi diyorsun? Ve yakıyorsun?
Nurumm ayrıntılı açıklamış aslında.
Ben fotoğraf üzerine çizim yapıp niyetimi aynı kâğıdın boş yerine yazdım.kullandığım glifflerin ismi daha sonra …. Glifflerin gücüyle şöyle şöyle olsun, enerjiyi şuradan alsın bana ve sevdiklerime zarar vermeden çalışsın gibi niyetimi de yazdım. Ve söyledim. Çizerken de aklımdan istediğim olayı canlandırdım. Bitince de hemen bir mum ile tutuşturup külleri rüzgara savurdum.

Anlık olur zaten formülde kaos nefret edici sembolleri de ekledim ki dönüşleri olmasın ve bunun için haftada bir yenileyin dedim.İyice bağları kopsun ;)
Bu sitede sizin gibileri görmek istiyoruz. Akıl dersi verenleri değil. Herkes büyünün günah olduğunu ve karşı tarafın onu sevmediğini zaten biliyor! Neyse sevgiler çok çok çok teşekkür ederim

Nurumm ayrıntılı açıklamış aslında.
Ben fotoğraf üzerine çizim yapıp niyetimi aynı kâğıdın boş yerine yazdım.kullandığım glifflerin ismi daha sonra …. Glifflerin gücüyle şöyle şöyle olsun, enerjiyi şuradan alsın bana ve sevdiklerime zarar vermeden çalışsın gibi niyetimi de yazdım. Ve söyledim. Çizerken de aklımdan istediğim olayı canlandırdım. Bitince de hemen bir mum ile tutuşturup külleri rüzgara savurdum.
Glifleri sadece çizmiyor muyuz? İsimlerini de yazdın mı?

Bu sitede sizin gibileri görmek istiyoruz. Akıl dersi verenleri değil. Herkes büyünün günah olduğunu ve karşı tarafın onu sevmediğini zaten biliyor! Neyse sevgiler çok çok çok teşekkür ederim
Aslında bu işin erbabı @absolutavirtute şu an form da bulunmuyor.Benim kafam o derece götürmüyor açıkcası herkese tek tek anlat izahat ver o baya sabırlıydı ilgilenir yardımcı olurdu.

Olumlu şeyler için glif kullanmak bana pek mantıklı gelmiyor okuduklarıma göre ama hızlı etki beni cezbediyor. İletişim için kullanmak mantıklı olur mu acaba 🤔

@giresunlu288
İki kişiyi düşman olarak ayırmak için;

Laa,Kha,Fee,Reko,Bel
X ve Y kişilerinin arasındaki ilişki en hızlısından birbirlerine nefretle,kinle sonsuza denk parçalınıp kopuyor yok oluyor.Öyle de olsun. İşlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden son bulacaktır.

Resimlerine çizerseniz daha iyi olur.Resşmlerin üzerlerine isimlerini yazın.Kırmızı kalem işi hızlandırıyor.Haftada bir işlemi yenilerdim bir ay kadar süre içerisinde ya da ayrıldıklarına öğrenene kadar.
Konuya göz gezdirirseniz uygulanışını anlarsınız.
Şansınız bol olsun...
Konu aktif.Arayan arkadaslar en baştan inceleyebilir...

Geri