Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Evet ve karşımdaki aşşırı iradeli ve dediğim dedik biri. Aslında okudukça öğreniyorum kaç gündür bir çok şey sordum burada ama sabırsız biri olduğum için yorumları da okuyorum bi yandan araştırdıkça oturuyor bende. Savunmayı kırmadan bir sürü işlem yaptım 3 gün oldu hala tık yok. Dün savunmayı kırmak için dediğiniz gliflerle işlem yaptım. Kendime ve aileme korunma da yaptım. Şimdi sizce 1 hafta beklemeli miyim yeni işlemleri uygulamak için. Şuana kadar ki yardımlarınız için teşekkür ediyorum bu arada . 💕
Bekleyin biraz baktınız dönüş yok önce irade kırma yapın sonra uygulamalara geçin. Birliktelikler ay büyürken,ayrılıklar ay küçülürken yapılır.Runeler glifler ayın evresine bakmaz herhangi bir zamanda yapabilirsiniz.Dolunay ya da yeniayda (özellikle yeniayda )yapmak ritüelin kendi kendine güncellemesidir.Siz farkında olmadan.Olumlu işlerinizi yeniayda yapabilirsiniz.

@zeydln karşınızdakinin savunmasını ara ara kırın işlem yapmasanız dahi iradeli inatçı bir insanın iradesi gerçekten düşman başına çok gıcık oluyor.Hep aynı yöntemle yapmayın bunu bünye bağışıklık kazandıgından dolayı aynı işleme cevap vermeyebilir.

@zeydln karşınızdakinin savunmasını ara ara kırın işlem yapmasanız dahi iradeli inatçı bir insanın iradesi gerçekten düşman başına çok gıcık oluyor.Hep aynı yöntemle yapmayın bunu bünye bağışıklık kazandıgından dolayı aynı işleme cevap vermeyebilir.
Evet , bu kişi bu konuda beni zorlayacak hissiyatım o yönde. Birde birkaç gün göktürkle ilişki arınması + dimmrunirlerle çalışma yaptıktan sonra anında dilimde kocaman bi aft çıktı. 2 gündür konuşamıcak yemek yiyemeyecek seviyede acıyor. Normalde hiç yaşamam böyle bir şey 🤷🏼‍♀️

Ve sanırım bu aft olayı da önceki yorumlarda okuduğuma göre karşıdaki kişinin güçlü iradesiyle alakalı diye düsünüyorum. (uçuk vs gibi)

Geri