Haha, daha önce İnternet ortamında, doğrusu hayatımda hiçbir zaman karşı cinsle karıştırılmadım, sevgili
@Enneagram bu ilk oluyor, açıkçası bu durum beni biraz şaşırttı.
Tabi insanlar ağızlarını açmadığında fikirlerini bilemeyeceğim için sanılmış olma ihtimalini de es geçmemek gerek, ama bir dakika... pazarda, saçlarımın uzun olmasını garipseyen ve dakikalarca süzen teyze beni kadın sanmış olabilir, gerçi bunun için gözlerinin ileri derecede bozuk olması lazım, hatta olmasalarda olur, zira Dünyanın en kıllı kadını hayatında hiç epilasyon yapmamış olsa bile o zamanki sakalıma sahip olamaz, hadi onu geçtim; be teyzecim arkadaşınla ikiniz sırt sırta çıksanız boyumu anca geçeceksiniz o kadar uzun ve yapılı bir kadın ben çok görmedim.
Bana sorarsanız üslubumun veya davranışlarımın pek de kadınsı olduğunu söyleyemem, ama büyük bir ihtimalle @İbisu da böyle düşünüyordu.
Üslubum hakkında genelin fikrini hiç bir zaman bilemeyeceğim için ve bu sebeple pek de önemi olmadığından konuya takılmanın faydasını göremiyorum, ama merak ediyorum; sizde bu algıyı ne oluşturmuş olabilir ?
Dediğiniz gibi bilinçaltımıza yerleşmiş kriterler buna sebebiyet verebilir, hatta yüksek ihtimalle bundan kaynaklı, ancak aradaki farkı anlatmak gerekir.
Örnek verecek olursam; üslubumdaki detaycılık, belki biraz resmiyet - bu birebir de geçerli değil tabi- ya da sakinlik bunu tetiklemiş olabilir.
Son olarak, daha önce İbisunun cinsiyeti hakkında hiçbir fikrim yoktu, çünkü itiraf edeyim - @İbisu kusuruma bakma- yazılarını okuyamıyordum.