"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorularla kafa dağıtalım.. :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aaaa evet dun aksamki okudugum sacma sapan bir konu yuzundendi.

Simdi soruyoeum.psisik gucler ruyada cikar mi?? Yami.ruyada belli edermi?? Ben 1 aydan az önce psisik guc ve enerji kavramini yeni ogrendim..ben ruyamda hep bir sey tahmin eder ruyamdada olurdu. Sonra bu psisik,enerji kavramini ogrenince acaba.benim yetenegimde 6.his mi.yani 6.hissim.kuvvetli mi?? Cunku.boyle.seyleri.bilmedrnde gorurdum ruyamda. Eger yanlis dusunuyorsam yetenegimi ogrenmek icin meditasyon ruyaya yatma ve hipnoz gibi seyler gerekiyor..ama ruyaya yatma kavramini anlamadim.nedir lutfen soylerseniz sevinirim

Sn origanum'u cidden özlemeye başladım. Lütfen imla kurallarına ve yazım hatalarına dikkat eder misiniz? Sizi anlamaya çalışmaktan konuyu unutuyorum.
Şimdi rüyada gördüğünüz şeyler gerçek hayatta çıkıyor muydu onu mu diyorsunuz? Farkına vardığınız bir yeteneğiniz varsa bunu onun üzerinde çalışarak geliştirebilirsiniz. Rüyaya yatma derken istihare kastediliyor sanırım ama istihare ile psişik yetenek ortaya çıkmaz. Rüya ile de çıkmaz ilk defa sizden duyuyorum. 6. his de herkeste belli miktarda var zaten, 6. hissinizin kuvvetli olduğunu düşünüyorsanız bununla alakalı psişik yetenekleri gözden geçirin ve onlar üzerinde kendinizi deneyin.

Merak etmeyin.Imla ve yazim kurallarina dikkat ediyorum.zaten işim gereği etmem de lazim.sadece acele ile yazdiğım için böyle oldu.ve bende ilk kez duymaniz gayet normal.Çünkü her insan farklıdır.Ve her insanın beyni farklı olduğundan bir seyleri farklı yorumlamasi haliyle çok normaldir.ve sadece 6.his degil herkes isterse telekinzi yapar.sadece bazi insanlar daha cok yatkındır.herkesin 6.hissi var.ama benimki daha kuvvetli, onlarinki ise körelmiştir.Umarım bu mesajı bu sefer anlamışsınızdır. Sevgiyle kalın

Merak etmeyin.Imla ve yazim kurallarina dikkat ediyorum.zaten işim gereği etmem de lazim.sadece acele ile yazdiğım için böyle oldu.ve bende ilk kez duymaniz gayet normal.Çünkü her insan farklıdır.Ve her insanın beyni farklı olduğundan bir seyleri farklı yorumlamasi haliyle çok normaldir.ve sadece 6.his degil herkes isterse telekinzi yapar.sadece bazi insanlar daha cok yatkındır.herkesin 6.hissi var.ama benimki daha kuvvetli, onlarinki ise körelmiştir.Umarım bu mesajı bu sefer anlamışsınızdır. Sevgiyle kalın

Hala etmiyorsunuz öncelikle onu söyleyeyim :)
Ayrıca somut olgular yorumlanmaz. Doğru veya yanlıştır. Kendi 6. hissinizin bu kadar geliştiğine ve diğer insanların köreldiğine (!) bu kadar eminseniz neden bunu bize soruyorsunuz?
Birşeyi sorarken egonuzu tatmin etmek için mi bilgi almak için mi sorduğunuzu düşünün lütfen çünkü çok belli oluyor.
Konunun kapanmaması için tartışmayı uzatmıyorum. Iyi forumlar

Yemin ediyorum sinirlerim bozuldu.imlayla yazikki kafayi yemissinizz.ne o yoksa beyniniz anlayamiyor mu?demek herkesin zayif yönude bu.ilk önce imla yazmak icin anlaşılmasi icin karsi tarafda buna deger bir insan olmasi lazım.ilk önce beyninizle bilgileri dolduruken kalbizide sevgiye saygiyla dolduramiyirsunuz.iki isi bi arada yapamiyorsunuz.

Özur dilerim saygisizligin dibine vuruyorum.ama ohh olsun vuruyorum.saygizlara saygi ile yaklasinca iki ayni yönlu miknatis gibi ters tepiyor.bana bir seyi ögrettiniz.saygisizliga saygisizca yaklasicakmışızki kendi dili ile daha iyi anlasin

Yemin ediyorum sinirlerim bozuldu.imlayla yazikki kafayi yemissinizz.ne o yoksa beyniniz anlayamiyor mu?demek herkesin zayif yönude bu.ilk önce imla yazmak icin anlaşılmasi icin karsi tarafda buna deger bir insan olmasi lazım.ilk önce beyninizle bilgileri dolduruken kalbizide sevgiye saygiyla dolduramiyirsunuz.iki isi bi arada yapamiyorsunuz.

Özur dilerim saygisizligin dibine vuruyorum.ama ohh olsun vuruyorum.saygizlara saygi ile yaklasinca iki ayni yönlu miknatis gibi ters tepiyor.bana bir seyi ögrettiniz.saygisizliga saygisizca yaklasicakmışızki kendi dili ile daha iyi anlasin

Arkadaşım konumu kirletme lütfen sorunun varsa sorunlu olduğun kişinin mesajını şikayet edersin olur biter. Tutup gereksız hakaretler edip konumu kırletme lutfen!

Cevap vermicem dedim ama gerçekten cevapsız da olmaz bu yazdığınız.
Öncelikle psikolog06 hayatın kurallar ile yürüdüğünü bilmeniz gerekir. Yoksa siz hayattaki kurallara da mı uymuyorsunuz? Ve her sitenin bir kural listesi vardır. Bir topluluk barındıran siteye üye olduğunuz da bu yorumlarınızı başkaları da okuyor ve siz böyle kurallara uymayınca neler oluyor bir bakalım
Görüntü kirliliği
Üyelere saygısızlık
Yazım hatası
Ve moderatörlerin emeğine saygısızlık
Daha çok sayarım ama bunlar size yetmeli. Kendi dünyanızda ki bir trafik kuralına ya da, başka kurallara nasıl uyuyorsanız bu da böyle. Burada sorularınız yanıt bulabiliyor, tartışma yapabiliyorsunuz istediğinizi yazıyorsunuz sizden sadece kurallara uymanız isteniyor bunu da yapamıyorsanız dönüp kendinize bir bakmanız gerekir. Sevgi saygı yönüne gelince ise siz daha yenisiniz ve burada gayet de güzel bir sevgi saygı ortamı var diğer konuları okumadığınız için bilemezsiniz.
Bu platformda kurallar bellidir. Ağız dili ile falan konuşamazsınız. Ne kadar durdunuz ki burda size birşey öğretelim?
Kavga edecek bir yer arıyorsanız lütfen bu konuyu kirletmeyin. Kurallara da uyun.

Esmaül Hüsna okurken özellikle dikkat ettiğiniz,gözettiğiniz(gezegen saatleri,sayılar gibi)noktalar var mı?Yoksa tamamen içinizden geldiği gibi mi okursunuz?

Eğer ibadet amaçlı okunuyorsa temiz olmak ve iyi bir niyete sahip olmak yeterlidir.Ayrıca okunan esmayı bazen çok fazla abartıyoruz yani kendi şahsi görüşümce ya Allah ismini normal bir insanın 2500 kere ve üstü okuması ona çok ağır gelebilir.O kadar enerjiyi taşıyamayabilir.O yüzden 'Allahım sen benim için en hayırlı olanı ver veya taşıyamayacağım kadarını yükleme' tarzı bir dua edilebilir.Bu kişinin kendi lisanına kalmıştır.Chillout bana bu konuda daha güzel bir dua önermişti ama hatırlayamıyorum maalesef.
Eğer varlıksal bir çalışmada okunacaksa veya başka bir çalışmada çok çok daha titiz davranılması gerekir.Okunan yön, okumanın bir an bile kesilmemesi, esmanın ağızdan yanlış bir telafuzla çıkmaması, yine çalışmanın gereğince saati günü sayısı vs tabii ki de değişecektir.

Merhabalar, günaydınlar.
Benim gittiğim Hoca eşimin bana büyü yaptırdığını bana yedirdiğini söylüyor. Ama bozarız deyip geçiştirdi. Gerçekten büyü yaptırdığını nasıl anlayabilirim? Varsa bir an önce kurtulabilmek istiyorum. Başka tanıdığım bir hocada yok. Kimseye de güven olmuyor bu konularda.

Merhabalar, günaydınlar.
Benim gittiğim Hoca eşimin bana büyü yaptırdığını bana yedirdiğini söylüyor. Ama bozarız deyip geçiştirdi. Gerçekten büyü yaptırdığını nasıl anlayabilirim? Varsa bir an önce kurtulabilmek istiyorum. Başka tanıdığım bir hocada yok. Kimseye de güven olmuyor bu konularda.
Burda sitede bakım yaptırma talebinde bulunabilirsiniz.

1,5 hafta kadar önce Sn. URUM'a bakımla alakalı. Ama geri dönüş olmadı. Daha önce farklı konuyla alakalı yazdığımda da geri dönüş alamadım. Bugün yule'ye mesaj attım. Sanırım o da siteye pek girmiyor. Gerçekten çok zor durumda kaldım. Kendi iradem dışında eşimleysem bir an önce kurtulmak istiyorum.

Çok sevdiğimiz birinin acısını telepati ile hissetmek mümkün mü? Öyleyse ona olumlu düşünceleri nasıl yollayabiliriz?

1,5 hafta kadar önce Sn. URUM'a bakımla alakalı. Ama geri dönüş olmadı. Daha önce farklı konuyla alakalı yazdığımda da geri dönüş alamadım. Bugün yule'ye mesaj attım. Sanırım o da siteye pek girmiyor. Gerçekten çok zor durumda kaldım. Kendi iradem dışında eşimleysem bir an önce kurtulmak istiyorum.
Görmemiştir belki...Tekrar tekrar yazın.

Görmemiştir belki...Tekrar tekrar yazın.

Teşekkür ederim. Umarım görürler. Çok kafama takıyorum bu büyü olayını. Hoca söyleyince bana da mantıklı geldi. Çünkü eşimin yapmış olduğu şeyleri, söylediklerini normal düşüncede bir insanın kabullenebileceğini sanmıyorum. Ben de kabullenemiyorum. İçime atıyorum ama o olmazsa ölürmüşüm gibi geliyor. Kaybetme korkusundan delircek gibi oluyorum bazen. :(

Çok sevdiğimiz birinin acısını telepati ile hissetmek mümkün mü? Öyleyse ona olumlu düşünceleri nasıl yollayabiliriz?
Bu kadar gelişmiş bir telepatik bağa genelde tek yumurta ikizlerinde rastlanır diğer türlüsünü nasıl olur onu bilemem.Dediğiniz şey yani telepatik telkin eğer ortada büyük bir acı varsa kısa vadede pek işe yaramaz.Uzun uzun işlemelisiniz.Tabi bu sadece telkin, işin çok daha ihtisas isteyen hatta kişisel yetenek olmadan ilerlenemeyen kısımları da var.Beynin içinde gezebilmek, kayıtları okuyabilmek değiştirebilmek ve düzenleyebilmek gibi..
Telapatik telkin tekniği basittir.Kişinin beyninin ve göndericinin beyninin kalın zincilerle bağlı olduğu imajine edilir ve yine burda kişinin yüzünü de imajine etmek önemlidir.Daha sonra mesaj içsel bir şekilde yankılandırılarak gönderilmelidir.Tabi şimdi anlattım ama bu yeteneğim en başında cümleler değil sadece kelimeler vardır.Mesela bir varlıkla içsel bir iletişim kurulurken bile ilk önce kelimeler öğrenilir sonra cümleler ve konuşmalar.Yani işin telkin kısmı biraz çalışma istiyor.Ve ek olarak da telapati yeteneğinin herkes de az veya çok bulunduğundan emin olabilirsiniz.

Geri