"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorularla kafa dağıtalım.. :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben açıkçası birinin kendi kendine öğrenip yapabilmesi cidden bana çok ilginç ve farklı geliyor. Mutlaka bir öğreteni akıl danışmanı falan olmalı tek başına falan çok ilginç.

Sizce ilk büyüyü yapan kişi bunu nasıl keşfetmiş?

Çok aynı olmasa da büyünün gelişimini bir bilgisayarın tarihi gelişimine benzetebiliriz.İlk başta doğuştan gelen yetenekler vardı, beyni farklı olanlar.Frekansı farklı olanlar.Enerjilerle oynama, manyetik alanlarla oynama, gerçeğe çok yakın imajine etme yetisiyle doğdular.Gerçek büyücüler için bu zaten bir görevdir ve başlı başına bir imtihandır.Ortaya birden aşık etme büyüsü vs çıkmadı yani.
Daha sonra işin içine varlıklar girdi veya hep içindeydiler bilemeyiz.Anlaşmalar yapıldı, karşılıklı şeyler alınıp verildi ve bu sefer de başka yetenekler ortaya çıktı.Yani varlıklara iş yaptırma.Daha sonra bu kişiler inisiyatörlere dönüştüler ve bir şekilde diğer nesillere aktarıldı.Sürekli geliştirilerek, sürekli farklı güçleri kullanmayı öğrenerek ilerlediler.Doğanın gücü,taşların gücü,esmaların gücü ,daha üst kademe varlıkların gücü ve bu dünyadan olmayan nesnelerin gücü.Belkide işin içinde uzaylılar bile vardı.
Tabi bunu bu kadar kısır bir pencerede incelemek biraz aceleci oldu ama genel olarak böyle olduğunu düşünmekteyim.

Bir insan ayni anda iki kisiyi sevebilir mi? Biraz saçma gelebilir fakat ben ciddi anlamda düşünüyorum felsefik bir şekilde.Roman dersinde sorulmuştu düşünüp duruyorum fikirlerinizi merak ettim?

Bir insan ayni anda iki kisiyi sevebilir mi? Biraz saçma gelebilir fakat ben ciddi anlamda düşünüyorum felsefik bir şekilde.Roman dersinde sorulmuştu düşünüp duruyorum fikirlerinizi merak ettim?
Sevemez sevdiğini zanneder.Biri mutlaka diğerinden ağır basar.Birini mutlaka diğerine tercih eder.
Zaten ikincinin varlığının belirmesi birinciye geçmiş olsun demeyi gerektirir.Bence tuhaf bir durum.Ama tam da bunu iddia eden ve ısrar eden birinide tanımışlığım vardır.Insanlar bazen yaptıklarını mübah göstermek için doğruluğunu iddia edebilirler.Ben olamayacağını düşünüyorum.

Valla sevgıye pek inanmadığım için şimdi cevabınıda veremeyecegım.

Tesekkurler bence olabilir her sey mümkün ama sapkınca bir şey. Kusura bakma korkuluk soruverdim öyle biliyorum senin düşüncelerini.

Tesekkurler bence olabilir her sey mümkün ama sapkınca bir şey. Kusura bakma korkuluk soruverdim öyle biliyorum senin düşüncelerini.

Yok yanı eklemek ıstedıgımden dolayı yazdım Shado yoksa konu sahıbı benım dıye sadece bana soruyorsun gıbı algılamam merak etme :)

Sizde en ağır basan ya da en ilgili olduğunuz spiritüel tarafınız nedir?Ben kendim için rüyalar,bilinçaltı ve düşünce gücü diyebilirim.

Sizde en ağır basan ya da en ilgili olduğunuz spiritüel tarafınız nedir?Ben kendim için rüyalar,bilinçaltı ve düşünce gücü diyebilirim.

Rüyalar başta olmak üzere altıncı his kuvveti, astral, boyutlar arası çakışmaya fazlaca şahit olma (adını bilmiyorum). Hızlıca alfaya geçme de bir spiritüel durum olsa gerek

Çok meditasyon, hızlı alfa :D Şaka bi yana ben de bilmiyorum meditasyonla alakali olduğu kesin ama. Alıstırma yapa yapa süre de kısalır diye düşünüyorum
Doğru söylüyorsun gerçekten öyle.Alıştırma yapa yapa süre kısalıyor.Önceden cok zorlanıyordum,simdi gevşeme teknikleriyle çalışa çalışa son dönemde epeyce kısalttım zamanı.

Arkadaşlar mesela bir enerjiye uyumlandık dıyelım bu uyumlamayı bozacak bır uygulama var mı?

Var,
ilki niyet.
İllede kullanmak istemiyorsan red edebilirsin, gelmez olur biter.
İkincisi daha karmaşık, derin topraklama denen bir teknik.Enerji alanını tamamen resetler gibi.Ancak tehlikeli ve çok gelişmiş.

Geri