Sizce ilk büyüyü yapan kişi bunu nasıl keşfetmiş?
Bend okumustum kur'an da ama hatirlayamiyorum buyuyu onlar öğretti diye biliyorum.
Sizce ilk büyüyü yapan kişi bunu nasıl keşfetmiş?
Sevemez sevdiğini zanneder.Biri mutlaka diğerinden ağır basar.Birini mutlaka diğerine tercih eder.Bir insan ayni anda iki kisiyi sevebilir mi? Biraz saçma gelebilir fakat ben ciddi anlamda düşünüyorum felsefik bir şekilde.Roman dersinde sorulmuştu düşünüp duruyorum fikirlerinizi merak ettim?
Bir insan ayni anda iki kisiyi sevebilir mi? Biraz saçma gelebilir fakat ben ciddi anlamda düşünüyorum felsefik bir şekilde.Roman dersinde sorulmuştu düşünüp duruyorum fikirlerinizi merak ettim?
Tesekkurler bence olabilir her sey mümkün ama sapkınca bir şey. Kusura bakma korkuluk soruverdim öyle biliyorum senin düşüncelerini.
Sizde en ağır basan ya da en ilgili olduğunuz spiritüel tarafınız nedir?Ben kendim için rüyalar,bilinçaltı ve düşünce gücü diyebilirim.
Hızlıca alfaya nasıl geçtiğini sormuşmuydum?Sormadıysam soruyorum.Rüyalar başta olmak üzere altıncı his kuvveti, astral, boyutlar arası çakışmaya fazlaca şahit olma (adını bilmiyorum). Hızlıca alfaya geçme de bir spiritüel durum olsa gerek
Hızlıca alfaya nasıl geçtiğini sormuşmuydum?Sormadıysam soruyorum.![]()
Doğru söylüyorsun gerçekten öyle.Alıştırma yapa yapa süre kısalıyor.Önceden cok zorlanıyordum,simdi gevşeme teknikleriyle çalışa çalışa son dönemde epeyce kısalttım zamanı.Çok meditasyon, hızlı alfaŞaka bi yana ben de bilmiyorum meditasyonla alakali olduğu kesin ama. Alıstırma yapa yapa süre de kısalır diye düşünüyorum