"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorularla kafa dağıtalım.. :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimde şahsî görüşüm, bilgiye dayalı söylemiyorum.Ruheşi benimde görüşüm.Ancak birden fazla kişi bu dünyada ruh eşi olabilir.Ruheşi deyince akıllarda tek bir kişi oluşuyor ya öyle değil.Bu dunyada yapılan evliliğin ikiside ruheşi ile olmuşsa ahirette ne olur,hangisi olur bilemedim.:)

Ne bu sımdı ahırette sonsuza dek mutlu yasamıslar hıkayesı mı var anlamadım? Ben dunyaya yalnız geldıgımızı dusunuyorum ve halıyle ahırettede ruh esımle felan olacagıma ınanmıyorum. Duz mantıgıma bayılıyorum.

Arkadaşlar Atlantıs ve Mu arasında suregelen bır savas var dıye rıvayet edılır bunun sebebı nedır?

İnsanoğlunu yeni bir gezegende yeni bir yaşama başlatacaksınız, 3 kural belirleme şansınız var. Belirlediğiniz kurallar hiçbir şekilde aşılamıyor. Bu 3 kural ne olurdu?
Benim kurallarım:
Haksız kazanç elde etmemek
Başkasının vücut dokunulmazlığına dokunmamak
Yalan söylememek

İnsanoğlunu yeni bir gezegende yeni bir yaşama başlatacaksınız, 3 kural belirleme şansınız var. Belirlediğiniz kurallar hiçbir şekilde aşılamıyor. Bu 3 kural ne olurdu?
Benim kurallarım:
Yalan söylememek

1- Konuşmamak
2- Herkes kendı yıyecegını elde edecek.
3- Bir insan diğer bir insana ne olursa olsun dokunmayacak.

Bunlar üremememiz ve problem yaratmamamız için ideal gibi..

Benim kurallarım:

Yalan söylememek
Kimsenin kimseye karısmayacağı,hakimiyet kuramayacağı,ukalalığın olmadığı kuralları yeterli olurdu.

Arkadaşlar bir arkadaşımın arkadaşının arkadaşı çeşitli sıkıntılar bunalimlar yaşıyormuş hani varlıklardan kaynaklandığı düşüncesine kapılmış. Benim konuyla ilgili elle tutulur hiçbir bilgim yok ama kişiye gittiği bir adam tarafından bu sıkıntılarının isminden kaynaklandığı söylenilmiş. İsmi 'ece' ve 3 harfli olduğu için problem yaşıyormuş. Bunun doğruluk derecesi ne kadar olabilir? Açıkçası ben ilk defa böyle birşey duydum. İsmin manevi ağırlıkları olduğunu biliyoruz ama 3 harfli..

Arkadaşlar bir arkadaşımın arkadaşının arkadaşı çeşitli sıkıntılar bunalimlar yaşıyormuş hani varlıklardan kaynaklandığı düşüncesine kapılmış. Benim konuyla ilgili elle tutulur hiçbir bilgim yok ama kişiye gittiği bir adam tarafından bu sıkıntılarının isminden kaynaklandığı söylenilmiş. İsmi 'ece' ve 3 harfli olduğu için problem yaşıyormuş. Bunun doğruluk derecesi ne kadar olabilir? Açıkçası ben ilk defa böyle birşey duydum. İsmin manevi ağırlıkları olduğunu biliyoruz ama 3 harfli..
Eğer sadece harf sayısı 3 olduğu içinse çok saçma bence.Üç harfli olan bir sürü isim var.Anlam itibariyle mi soru işareti acaba?Gerçi istisna isimler var manevî ağırlık taşıyan "Nur"gibi...Tek Ece değil.Bilemedim,bana çok yersiz bir açıklama gibi geldi.Sanki söyleyen başka bir sebep bulamamışta bunu uydurmuş gibi..:)

Bozuk parayla (5 kuruş gibi) yapılan uyumlamalar var mı? Bugün annemin çantasından kırmızı bir kumaşa itinayla dikilmiş içinde saç teli olan bozuk para çıktı, huylandı kadın. Tabi annem sadece dikili halini gördü, içini açıp saçı görüp attım rahatsız olmasın daha fazla diye.

Affedın ama hayatımda boyle sacma sapan bırsey ılk defa duyuyorum. Benımde 5 harflı ama basıma gelmeyen olay kalmadı ne bu şimdi. :D Tabı genelde ben boylesıne sacma gıbı tabırlerle konusmam ama adam bence cok guzel sallamıs.

Geri