dynamic apnea
Kayıtlı Üye
Aaaa evet dun aksamki okudugum sacma sapan bir konu yuzundendi.
Simdi soruyoeum.psisik gucler ruyada cikar mi?? Yami.ruyada belli edermi?? Ben 1 aydan az önce psisik guc ve enerji kavramini yeni ogrendim..ben ruyamda hep bir sey tahmin eder ruyamdada olurdu. Sonra bu psisik,enerji kavramini ogrenince acaba.benim yetenegimde 6.his mi.yani 6.hissim.kuvvetli mi?? Cunku.boyle.seyleri.bilmedrnde gorurdum ruyamda. Eger yanlis dusunuyorsam yetenegimi ogrenmek icin meditasyon ruyaya yatma ve hipnoz gibi seyler gerekiyor..ama ruyaya yatma kavramini anlamadim.nedir lutfen soylerseniz sevinirim
Sn origanum'u cidden özlemeye başladım. Lütfen imla kurallarına ve yazım hatalarına dikkat eder misiniz? Sizi anlamaya çalışmaktan konuyu unutuyorum.
Şimdi rüyada gördüğünüz şeyler gerçek hayatta çıkıyor muydu onu mu diyorsunuz? Farkına vardığınız bir yeteneğiniz varsa bunu onun üzerinde çalışarak geliştirebilirsiniz. Rüyaya yatma derken istihare kastediliyor sanırım ama istihare ile psişik yetenek ortaya çıkmaz. Rüya ile de çıkmaz ilk defa sizden duyuyorum. 6. his de herkeste belli miktarda var zaten, 6. hissinizin kuvvetli olduğunu düşünüyorsanız bununla alakalı psişik yetenekleri gözden geçirin ve onlar üzerinde kendinizi deneyin.