Ü
Üye silindi 38107
Hayır hala ilkeliz ortada bozukluk yok. İlkellik doğal bir süreçtir. Çakralara gelince de, hayvandan hallice olup yine de olmamız gerekenden daha ilkel halde olduğumuz için çakralar var. Normalde sadece bedenli olarak 2 çakra olması lazımdı. Bunu detaylandıramam.
Konuya sonradan dahil olmuş olacağım ama kafama çok takıldığı için yazma gerekliliği hissettim. Daha önce ''Chakra Removal'' gibi başlıklarla okuduğum bir makalede çakraların evrenden bize akan asıl enerjiyi sınırlandırdığını, enerji blokajlarına sebep olduğunu ve bazı kordonları yerleştirmeyi kolaylaştırdığını ve böyle sebeplerden dolayı çakraların kaldırılması gerektiğini anlatıyordu. İlk okuduğumda çok şaşırdım ama sizinde mesajınız ve benzer yorumları görünce daha da şüphelenmeye başladım. Sizcede çakraların arkasında bilmediğimiz bir şeyler olabilir mi? Bazı okuduğum yazılarda bize yapılan ''dış müdaheleler'' sonucu çakraların oluştuğu yazılmış. Emin olamadım ama çakra bilgisi çok uzun zamandır kullanılan bir bilgi diye biliyorum. Yoksa bugüne kadar birileri farkedip harekete geçerdi.