lviv angeles
Kayıtlı Üye
O zaman o konudaki tıkanıklığı çözmen gerek,konu her ne ise.Muhtemelen bu sebeple,problemin kökenine inmen için kendini hatırlatıyordur.Var Ivıv. Gercek hayatta oluyor ruyalarımda degıl.

O zaman o konudaki tıkanıklığı çözmen gerek,konu her ne ise.Muhtemelen bu sebeple,problemin kökenine inmen için kendini hatırlatıyordur.Var Ivıv. Gercek hayatta oluyor ruyalarımda degıl.
İnsan kendi kendini hipnoz edebilir mi? Bilinç tamamen kapalıyken kişi görüşmesinden nasıl bilgi alabiliyor?
Aynı evin farklı odalarında uyumak rüyaları neden etkiler?Rüyanın konusu,gidişatını neden değiştirir?
Yok yok öyle değil.Ben anlamadım lviv. Zaten rüyalar hep değişiyor yani hep aynı rüyayı görmüyoruz kiAynı rüyayı hep gördün de başka odaya gidince rüyanın gidisatı mı değişti?
Uzay neden bu kadar büyük sebebi nedir ?
Olsun tahminde olabilir.Hmm anladım. Söyleyeceklerim tamamen tahmine dayalı genelde herkesin aklına gelebilecek tarzda o yüzden susma hakkımı kullanıyorum :d
Olsun tahminde olabilir.![]()
Zaten hayatımız çoğu şeyi anlayamamak üzerine kurulu bir düzen. Bu yuzden bununla ılgılı tum cevaplar teorıde kalacaktır. Benım gozumde ortada sanal bır dunya ve evren var. Bu benım sahsı gorusum.
Hiç rüya göreremenin sebebi varmıdır ve bu kötü bir şey mi?
Yok hocam meditasyon gerek transa geçerek gerekse hareketli ve nefesle yapılanla olsun hiçbir şekilde rüya görmeme yaramıyor. Uyanınca da hatırlama gibi bir şey olsa hemen not ederim masa yanımda kitap defter var onu geçtim telefon var. Uyanınca da olmuyor. Eğer "Her insan rüya görür" sözü doğruysa ben insan değilmiyim şimdi anlamadımmalum rüya bile yok hepsini geçtim en az 4 yıldır böyleyim. Bence bu konuyla ilgili ayrı bir başlık açmam lazım çok rahatsız ediyor beni