"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorularla kafa dağıtalım.. :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bazı insanları olduğu gibi kabullenmeye çalışmak neden bu kadar zor ve acı verici?

Evet kendimi kabullenmek istiyorum çevremden dünyevi her şeyden kurtulmak istiyorum meneviyat istiyorum sonsuza kadar.

Evet kendimi kabullenmek istiyorum çevremden dünyevi her şeyden kurtulmak istiyorum meneviyat istiyorum sonsuza kadar.

Sadece ışığın olmadığı mumlarla dolu odama kavuşmak istiyorum.. Son altı gün. Sonra münzevi hayatıma geri dönüyorum! Eve dönmek çok güzel! Sessizliğe hasret kaldım, mumlarımı istiyorum

Bir insanı öldürünce daha güçlü hissettiren psikolojik bozukluğun adı nedir ? Mental olarak.

O zaman bozuk olan şuandaki bizleriz.
Çünkü kök çakramız en sağlıklı halini ilkel-iken yaşamıyor mu
Hayır hala ilkeliz ortada bozukluk yok. İlkellik doğal bir süreçtir. Çakralara gelince de, hayvandan hallice olup yine de olmamız gerekenden daha ilkel halde olduğumuz için çakralar var. Normalde sadece bedenli olarak 2 çakra olması lazımdı. Bunu detaylandıramam.

Hayır hala ilkeliz ortada bozukluk yok. İlkellik doğal bir süreçtir. Çakralara gelince de, hayvandan hallice olup yine de olmamız gerekenden daha ilkel halde olduğumuz için çakralar var. Normalde sadece bedenli olarak 2 çakra olması lazımdı. Bunu detaylandıramam.

Ben toplumun ilkelliğimize saldırdığını düşünüyorum.Tıpkı çakralarımıza saldırdığı gibi.Yani yine dediğime geliyor.

Peki hayvanların ya da diğer canlılarında çakraları var mıdır sevgili hazaR? ( Ah çok cahilim.:))

Ben kabullenemeyenlerdenim.Olduğu haliyle benden çok uzak olanı hayatımdan elerim.Kimseyi kabullenmeye niyetim yok.:)

Bana zarar veriyorsa uzak durmam gerekir sanırım ama kiyamiyorum karşımdakini biliyorum duygularını yani faydacı daha çok.Peki bir sorum daha olacak bu negatif düşüncelerden nasıl kurtulacağız? (ben bu değilim yani kötü düşüncelerim zihnimi zehirliyor.)

Bana zarar veriyorsa uzak durmam gerekir sanırım ama kiyamiyorum karşımdakini biliyorum duygularını yani faydacı daha çok.Peki bir sorum daha olacak bu negatif düşüncelerden nasıl kurtulacağız? (ben bu değilim yani kötü düşüncelerim zihnimi zehirliyor.)
Eğer karşındaki menfaatçi biriyse ,ya bunu kabullenerek göz yumacak ya da uzak duracaksın.Karakter hiçbir zaman değişmez.
Negatif düşünceler bende de zaman zaman nüksediyor.Kökünden kesip atmak istiyorum.Hayatın tadını kaçırıyor.Zaten herşey düşünce iken negatif düşünmemiz hiç hoş değil.Ben kendimi o halde yakalayıp, duygu durumumu değiştiriyorum negatife engel olmak için.

Peki bir soruda benden..
Aşağıdakilerden hangisi aşağıdadır? diye tabi ki bir soru sormayacağım.

Sorum şu;
Çok fazla düşünme sonucu neler olur yani düşünceler kendini kapalı kutu yapıp onları silmemizi engeller mi bir süre sonra?

Düşünüp kafanda bir sonuca ulaştırmadığın, elemediğin, süzmediğin her düşünce kafanda iz bırakır. Sonra ov ov çıkmaz :) Tehlikeli olan düşünmek değil, bir sonuç çıkarmayan düşüncelere sahip olmak.

Peki bir soruda benden..
Aşağıdakilerden hangisi aşağıdadır? diye tabi ki bir soru sormayacağım.

Sorum şu;
Çok fazla düşünme sonucu neler olur yani düşünceler kendini kapalı kutu yapıp onları silmemizi engeller mi bir süre sonra?
Cok fazla düşünme depresyona kadar varabiliyor.Ne düşündüğüne bağlı. İyi mi kötü mü?Aşırı düşünce büyür büyür büyür.Sadece zaman siler o düşünceleri..Şöyle de birşey var.Düşünsende düşünmesende düşünce bir çırpıda silinmiyor.

Bedenini hiç yormayan birinin zihinine daha da yüklenmesi olayı doğru mu? Bir abim beden yorgun olunca zihin düşünme eylemine kendini otomatik kapatıyor , spor bu yüzden depresyon-takıntı/kaygı bozukluklarına yararlıdır demişti. Bende bu çok var kalkıp dışarı çıkmaktan acizim ama kafa sürekli ambalaj

Geri