hazaR
Kayıtlı Üye
Düşünsenize bütün dinlerdeki tanrıların gerçek olduğunu dünya ya da ahiret nasıl bir yer olurdu?![]()
Zaten gerçekler.
Düşünsenize bütün dinlerdeki tanrıların gerçek olduğunu dünya ya da ahiret nasıl bir yer olurdu?![]()
Zaten gerçekler.
Mümkünse başka bir insana test ettirmek. Varlıksal durumlarda ise, fiziki Dünya ile alakalı kanıt/tespit sonucuna ulaştıracak eylemler oluşturmak.Sanrısal algılardan gerçek vizyonları ayırt etmenin yolu edir? Bu konuda hiç bir fikrim yok.
Mümkünse başka bir insana test ettirmek. Varlıksal durumlarda ise, fiziki Dünya ile alakalı kanıt/tespit sonucuna ulaştıracak eylemler oluşturmak.
İşte varlıksal bir meseleyi ayırdım ikinci cümlede.Başka biri insan bunu nasıl test edebilir ki ?
Genel olarak herkesin inandığı bir yaratıcı tanrı var. Tek sorun araya birilerinin bireylerin konularak tanrı yani yaratıcının yerine araya konulan şeyin kutsallaştırılması.. Yoksa ben yaratıcının varlığına çoğu dinden mensup olan kişilerin inandığını düşünüyorum. Zaten biz de en büyük günah: Şirk koşmak. Burdan da anlaşılabilir.
Bütün balistik nükleer başlıklı füzelerin (irili ufaklı yaklaşık 16.000 adet) benim kontrolümde olduğunu bilseydiniz ne hissederdiniz? Diyelim ki hepsini ateşleyebiliyorum veya iptal edebiliyorum. Niyetimi bilmiyorsunuz, gerçek hayatta tanımıyorsunuz ve diyelim ki bu oldu ve açıkladım.
Evet ister bu platform üzerinden ister TV lerde ben ''Chillout'' diyip bir ses kaydı vererek.Bir şey hissetmezdim zaten genelde hissetmiyorum neyse zaten bununla yaşıyoruz her gün hayatımız başkalarına bağlı. Tanimiyorsak nasıl açıklıyorsunuz?Yani bu platform üzerinden mi?
Evet ister bu platform üzerinden ister TV lerde ben ''Chillout'' diyip bir ses kaydı vererek.
Korkuluğun istediği tarzda kullanacağımı sanmıyorum, kullanmamalıyım en azından..Sizden beklerim böyle bir şey.Bu işe en çok Korkuluk sevinirdi.
Hedeflediğiniz ,olmasını istediğiniz konular,durumlar gerçekleşti mi?Zaman aşımına uğrayıp rafa mı kaldırdınız?Ya da olmamasına rağmen istek veya hayâlinize sâdık mı kaldınız?
Hedeflediğiniz ,olmasını istediğiniz konular,durumlar gerçekleşti mi?Zaman aşımına uğrayıp rafa mı kaldırdınız?Ya da olmamasına rağmen istek veya hayâlinize sâdık mı kaldınız?
sanmam ama denenmesini elbette isterimBütün dünya aynı anda benim tarafa doğru üflese şu sıcaklar biraz azalır mı? Not: Dişler fırçalandıktan sonra lütfen, yoksa kimyasal saldırı gibi bir şey olur.