1 yıllık kader döngüsünün yazıldığımtarihlermiş 5,6,7 Temmuz. Sirius GünleriBu sirius karışımı ne oluyor hayatımızı etkileyecek bir şey mi
1 yıllık kader döngüsünün yazıldığımtarihlermiş 5,6,7 Temmuz. Sirius GünleriBu sirius karışımı ne oluyor hayatımızı etkileyecek bir şey mi
Kurban kesemeyen kendi bilincini kurbanlık olarak dönüştürmeye başlar. Bu yavaş ilerleyen bir süreçtir. Periyodik olarak Kurban vermeye devam etmek gerek. Hayvan kesmek, bunu doğru bir şekide yapmak, etini bağışlamak bunun etkili olmaya devam eden bir tazahürüdür sadece. Majide bile alma-verme dengesi esas. Varlıklar bile anlaşmalarda matematik hesabı yapıyorlar. Kurban bilinci sinsi ilerleyen bir bilişşel kanser türüdür. Anlayamazsın.
Neden kendinle eş gördüğünü kurban etmiyorsun da senden düşük bilinci kurban ediyorsun hiç düşündün mü?
Çünkü sen nasıl hasat etme bilincindeysen, senden üstün olanlarda seni hasat ettiğinden ( al sana denge ) ..
Kestiğin kurbanın kanından beslenen varlıkların negatif kutuplu olduğunu anlayamıyor ; kendine hizmet ettiğini sanırken müthiş bir yanılgıya düşüyorsun.
Bıçağı bağımlılıklarına,
Buralara reform geldi, feminist oldum ben.. artık ona 3 sana 1![]()
düşünceleri ve iç sesi kendisine ait olmayan biri nasıl bağımsız olabilir ?
açar mısın ?bilinç düşürerek
açar mısın ?
Anlamını pek bilmiyorum ama ben çocukken hayalimde var ettiğim hayali arkadaşlarımdan birinin adının farklı bir inanç sisteminde bir dini bayram adı olduğunu yaklaşık 30 yıl sonra öğrenince çok şaşırmıştımTrans halindeyken hiç bilmediğim dilde bir yer adı olarak söylenen kelimenin yabancı bir ülkede restoran adı olması ne demek acabaerdim mi nedir ama tersten
![]()
Benim de aynı..Bir insanın doğduğu günden beri hiç mi yüzü gülmez, hiç mi bir yeri olmaz. Kader denilen döngü niye perişanlıktan başka bir şey getirmedi ki bana. Bu hayatı yenmek zorundayım tüm yollar kapalı hep kapalıydı