Sohbet Muhabbet

Benim de aynı..
Ruh sağlığım için takmamaya çalışıyorum, günü kurtarmak için kafa dağıtacak uğraşlar buluyorum. En kötüsü kime iyi niyetli yaklaştıysam ondan kazık yedim, hiçbir faydam olmayan yabancı insanların yaptığı iyiliğin onda birini o kadar fedakarlık yaptığım insansılardan görmedim, gördüm aslında ama sadece kötülük işte

Benim de aynı..
Ruh sağlığım için takmamaya çalışıyorum, günü kurtarmak için kafa dağıtacak uğraşlar buluyorum. En kötüsü kime iyi niyetli yaklaştıysam ondan kazık yedim, hiçbir faydam olmayan yabancı insanların yaptığı iyiliğin onda birini o kadar fedakarlık yaptığım insansılardan görmedim, gördüm aslında ama sadece kötülük işte 😐
Yahu üç kuruş için düşülen durumları görüyorum. Ben 3 kuruş için böyle kötülükler yapsam kolumu bacağımı kaybederim bu insanlara hiçbir şey olmuyor

Hepimiz bir yaştan sonra tercihlerimizin sonucunu yaşarız. Yanlış yerde ve yanlış insanlar arasında doğsak bile bir süre sonra uzaklaşabiliriz ama sıkıntılar devam ediyorsa muhtemelen bu sıkıntılar yaptığımız tercihlerin bir sonucudur. Sıkıntılar ve imkansızlıklar bizi zorlayabilir ama sorunların üstesinden gelmenin her zaman bir yolu olduğuna inanırım. Yeter ki yaptığımız seçimleri kalpten ve doğru yapalım.

Yahu üç kuruş için düşülen durumları görüyorum. Ben 3 kuruş için böyle kötülükler yapsam kolumu bacağımı kaybederim bu insanlara hiçbir şey olmuyor
Onların bünyesi alışkın herhalde..
Her haltı yapıyorlar menfaat için öyle programlanmışlar ve rahat hayatlarına devam ediyorlar. Bizler onların yaptıklarını yapsak başımıza bir iş gelmese bile utançtan aynaya bakamayız. Kendimizden nefret ederiz.

Bir insanın doğduğu günden beri hiç mi yüzü gülmez, hiç mi bir yeri olmaz. Kader denilen döngü niye perişanlıktan başka bir şey getirmedi ki bana. Bu hayatı yenmek zorundayım tüm yollar kapalı hep kapalıydı

Kendini öldürmek zorundasın. Çünkü tüm yolların belki de doğuştan kapalı. Büyük ihtimalle üzerinde ölü toprağı var. Ölüm enerjisi taşıyanlar, kişi veya kurumlara değil, yaşamın varoluş enerjisine ters düştükleri için, insanları ve hadiseleri baltalamak, yok etmek, öldürmek isterler. Yani enerjilerini söndürerek isterler. Konuşkan birini susturmak, eğlenen birini dumura uğratmak, öne çıkan birini 2. plana hapsetmek vs..

Kendini öldürmelisin. Çünkü ancak buna samimi karar verirsen bir ihtimalle bilinçler ayrışması yaşarsın ve seni ölü düşünmeye sevk eden bilinç katmanını farkedebilirsin. Farkedemezsen de, ileriki yaşamında enerjinin kendisi ile değil, uzantıları dalları ve budakları ile uğraşır durursun. Ama o uzantılar da aynı enerji kaynağından beslendikleri için işbirliği yapmışçasına aleyhine organize olmaya devam ederler.

Kendini öldür.

Kendini öldür derken, içinde ölmesi gereken umutsuzlukla örüntülenmiş bir düşünce networkü oluşmuş olabilir, bu düşünceler sarmal bir bilinç ağı oluşturmuş olabilirler zamanla. Bu da kendini ve hayatı temelden tam bir looser olarak algılaman için tüm kaynaklarını kullanıyor olabilir.

Böyle durumlarda tıpta bile otofaji yaptırılır. Yani bilinçli öldürme. Kendini ölüme terkedersin ve kanserli hücrelerin sağlıklı olanlarda daha erken intihar ederek bir bir ölmeye başlarlar. Böylece bir deri bir kemik kalmanın ardından bedensel arınma tamamen gerçekleşir.

Bilinç için de bu gereklidir. Kendini ölüme terketmeden temelden arınma gerçekleşmez. Hayatta en başarılı insanlar dibin dibini görmiş insanlardan çıkıyor. Yani bu aslında oyunun yazılı olmayan bir kuralıdır.

Eskiden gördüğüm rüyalardaki köpekler çok saldırgandı. Kudurmuş bir durumdaydılar. Bana saldırıyorlardı ve havlıyorlardı. Etrafta koşuşturuyorlardı. Hatta giremesinler, yanıma gelip bana zarar vermesinler diye kapattığım demir kapıları tırnaklarıyla ve dişleriyle açmaya çalışıyorlardı. Bazen başarılı da oluyorlardı. Ama şu son sıralar rüyalarımda gördüğüm köpekler durgun, sakin ve uysal. Artık bana bakmıyorlar bile doğru düzgün. Yanımdan geçip gidiyorlar. Etrafta felan geziyorlar.

Eskiden gördüğüm rüyalardaki köpekler çok saldırgandı. Kudurmuş bir durumdaydılar. Bana saldırıyorlardı ve havlıyorlardı. Etrafta koşuşturuyorlardı. Hatta giremesinler, yanıma gelip bana zarar vermesinler diye kapattığım demir kapıları tırnaklarıyla ve dişleriyle açmaya çalışıyorlardı. Bazen başarılı da oluyorlardı. Ama şu son sıralar rüyalarımda gördüğüm köpekler durgun, sakin ve uysal. Artık bana bakmıyorlar bile doğru düzgün. Yanımdan geçip gidiyorlar. Etrafta felan geziyorlar.

Ben bu rüyayı görsem :

Eskiden hayatım da daha hareketliydi, zorluklara rağmen yaşama bir şekilde daha bağlıydım ki toparlanma gücüm daha yüksekti. Şimdi ise hayatım daha düzene girmiş, aksiyondan biraz uzak ve konfor alanımı daha iyi oturtmuş bir haldeyim derdim.

Köpekler; çekirdek çevremi, muhtemel akrabalarımı veya uzun (yani çok uzun) bir zamandır bir işyerinde ve takımdaysam da işbirlikçilerimi temsil ediyorlar. Yani kendimi bir kişilere kabul ettirmeyi başarmışım, bir şekilde gönüllerini fethetmişim, aidiyet duygumu onlarınki ile denklemeyi başarmışım derdim.

Ya da...

Etrafımdaki parazit varlıklar eskiden beni etkileyemiyorlardı, güç te olsa direnebiliyordum, ama şimdi onların rezonans alanındayım acaba onlardan biri haline gelmiş olabilir miyim diye kendimi sorgulardım...

son sıralar rüyalarımda gördüğüm köpekler durgun, sakin ve uysal. Artık bana bakmıyorlar bile doğru düzgün

işte bu çok iyi bir detay. bir arınma ve tutunamama var. Yani bazı toxic duygularınızın üstesinden gelmeyi başarmış olmalısınız ki tetiklenmiyorlar artık..

Kendini öldür derken, içinde ölmesi gereken umutsuzlukla örüntülenmiş bir düşünce networkü oluşmuş olabilir, bu düşünceler sarmal bir bilinç ağı oluşturmuş olabilirler zamanla. Bu da kendini ve hayatı temelden tam bir looser olarak algılaman için tüm kaynaklarını kullanıyor olabilir.

Böyle durumlarda tıpta bile otofaji yaptırılır. Yani bilinçli öldürme. Kendini ölüme terkedersin ve kanserli hücrelerin sağlıklı olanlarda daha erken intihar ederek bir bir ölmeye başlarlar. Böylece bir deri bir kemik kalmanın ardından bedensel arınma tamamen gerçekleşir.

Bilinç için de bu gereklidir. Kendini ölüme terketmeden temelden arınma gerçekleşmez. Hayatta en başarılı insanlar dibin dibini görmiş insanlardan çıkıyor. Yani bu aslında oyunun yazılı olmayan bir kuralıdırhi

Bilinç için de bu gereklidir. Kendini ölüme terketmeden temelden arınma gerçekleşmez. Hayatta en başarılı insanlar dibin dibini görmiş insanlardan çıkıyor. Yani bu aslında oyunun yazılı olmayan bir kuralıdır.
Umutsuz değilim ama umut ettiklerim de gerçekleşmiyor. Hayatım da hep dibin de dibindeydi zaten.

Baş kahin @Retro
Rüyada aynada kendini farklı görmek neye delalet, bahsettiğim Angelina Jolie filan değil, ne demek istediğimi anlarsın 😟

Baş kahin @Retro
Rüyada aynada kendini farklı görmek neye delalet, bahsettiğim Angelina Jolie filan değil, ne demek istediğimi anlarsın 😟

"Özeleştri yapmalısın" demek. "Bak, aslında dışarıdan böyle duruyorsun, bu hal üzerine yapışmak üzere" demek. Aynada kendimizi beğenmeyince naparız? hemen ya kıyafetimizi ya makyajımızı ya da aksesuarımızı değiştiririz. yani ayna aslında kendimizi ortalama normlar üzerinden değerlendirme aracıdır. O halde rüyadaki ayna da aslında iç dünyamızdaki gizli potansiyel halleri yansıtır.

Aynadan nasıl gördüğünle alakalı olarak rüyanın verdiği içerik değişir.
Mesela kendini normal bilip, aynaya bakınca kötü görünüyorsan kanıksadığın bazı sorunlar var ve artık seni rahatsız etmiyor demektir. Eskiden ben de çok görürdüm.
Ya da kendini kötü bilip aynada güzel görünüyorsan onun yorumu daha başka. İnsanlara rol yapıyorsun demek..

Tabi bunlar çok yüzeysel tabirler.

Mesela Aynacı biri rüyada ayna görürse işleri açılacak demek. Aynaya bakmayı sevmeyen biri aynaya baktığını görürse karması ile hesaplaşacak demek. Yani yorum kişiden kişiye değişir.

"Özeleştri yapmalısın" demek. "Bak, aslında dışarıdan böyle duruyorsun, bu hal üzerine yapışmak üzere" demek. Aynada kendimizi beğenmeyince naparız? hemen ya kıyafetimizi ya makyajımızı ya da aksesuarımızı değiştiririz. yani ayna aslında kendimizi ortalama normlar üzerinden değerlendirme aracıdır. O halde rüyadaki ayna da aslında iç dünyamızdaki gizli potansiyel halleri yansıtır.

Aynadan nasıl gördüğünle alakalı olarak rüyanın verdiği içerik değişir.
Mesela kendini normal bilip, aynaya bakınca kötü görünüyorsan kanıksadığın bazı sorunlar var ve artık seni rahatsız etmiyor demektir. Eskiden ben de çok görürdüm.
Ya da kendini kötü bilip aynada güzel görünüyorsan onun yorumu daha başka. İnsanlara rol yapıyorsun demek..

Tabi bunlar çok yüzeysel tabirler.

Mesela Aynacı biri rüyada ayna görürse işleri açılacak demek. Aynaya bakmayı sevmeyen biri aynaya baktığını görürse karması ile hesaplaşacak demek. Yani yorum kişiden kişiye değişir.
Güzellik çirkinlikle alakalı değildi gördüğüm, dikkatimi çeken, biraz garip gelmişti sadece. Gerçekte olandan farklıydı ama tuhaf bir şekilde :sick:

Selam arkadaşlar üzerimde koruyucu taşımaya başladım açtığım konuda bahsettiğim gibi daha önce evlendim eşimle aramız düzelince başına mutlaka bir şey gelirdi. Sanki biri bizi ayırmak istermiş gibi. Sonra boşandım farklı ilişkilere yeltendim herkesin beğendiği enerjisi parlayan biriyim biriyle yakınlaşınca birden bir şey oluyor sebepsiz ya ben ya o uzaklaşıyor ya küçük mevzulardan tartışmalar böyle şeylere de hiç inanmazdım artık deliriyor muyum yoksa gerçekten aşık cn mi var bilemiyorum. 2 hocaya gittim biri gel okuyayım dedi gitmek istemedi canım. Diğeri koruyucu muska yazdı. O muskayı taktığımdan beri de birisi beni beğendiğinde aşırı sıcak basıyor daralıyorum bayılacak gibi oluyorum. Psikiyatri ilacı içiyorum ondan mı desem hep yapmıyordu bunu. Muskadan sonra sıklaştı. Aşık cn çok kıskanç olur diyorlar. Hoca ayırma ve koruma muskası yazmış. Korkmayayım diye söylememiş olabilir mi ?

Hepimiz bir yaştan sonra tercihlerimizin sonucunu yaşarız. Yanlış yerde ve yanlış insanlar arasında doğsak bile bir süre sonra uzaklaşabiliriz ama sıkıntılar devam ediyorsa muhtemelen bu sıkıntılar yaptığımız tercihlerin bir sonucudur. Sıkıntılar ve imkansızlıklar bizi zorlayabilir ama sorunların üstesinden gelmenin her zaman bir yolu olduğuna inanırım. Yeter ki yaptığımız seçimleri kalpten ve doğru yapalım.

Ori etiketleme yapamıyoruz. Teknik bir sorun var sanırım yardımcı olur musun.. @URUMHAMATAHAYİL

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ori etiketleme yapamıyoruz. Teknik bir sorun var sanırım yardımcı olur musun.. @URUMHAMATAHAYİL

Beni etiketlemek isteyen Konu açsın, başlığına da retrooooo sağır mısın yazsın..

Bildirim gelmiyor etiketlendiğimde. Tesadüfen zahmet edip bir şeyler okuyasım geldi diye bir kaç yerde etiketlenmiş olduğumu gördüm.

Arada beni bjryerlere falan çağırın, Erol buyukburç gibi en çok bana sorun arada, saksı gibi kaldım, kameralara azcık oynayasım bile geliyor..

Geri