Sohbet Muhabbet

Benim düşüncem de iki şey var.1. Beni rahatsız etme ruhumu darlama mı dedi? 2.Bu Dünya gelip geçici değmez mi ? Verdiği bi mesaj var.Niye ben konustuktan sonra böyle oldu!.
1. Gibi hissettim bir sey rahatsız etmiş sanki.
Ben olsam ben de kızarım tam kendi dertlerimi atmışım üstümden dünyada onca acı gerçek sorunlar vahşet varken sıradan birisinin günlük problerini dinlemek istemezdim. Bana ne der geçerdim.
Yada yanındaki varlıklardan rahatsız olmuş olabilir dertlerini anlatırken onlar musallat olmuştur belki de.

sohbet kısmındaki verilerin silinmesi çok kötü olmuş 3 4 sene öncesinden mesajlaştığım kişiler ile mesajlarımı göremiyorum,

Bu arada bu mezar benim 1.dereceden sevdiğim bir akrabamın karşısında bulunuyor.İsmi ve soy ismi geçmişte sevdiğim birisininki ile aynı.Öyle görünce mezarı her gittiğimde suluyordum içimden öyle geldi.En son gittiğimde de yine suladım okudum ve biraz konustum onunla.Kendimle alakalı geçmişle alakalı.On gün sonra tekrar bi iş çıkışı girdim mezarlık evimin dibi bu arada sürekli gelebildiğim yer böyle görünce sulamayamadım bile iyice çöker diye.Benim yakınım olsa dokunurdum o toprağa düzlerdim tadilatını yaptırırdım illaki kendi yakınları vardır( ki bakımlı bi mezar sahipsiz olmadıgı belli) bundan rahatsız olurlar diye bişey yapamıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 4716

Şimdi oldu, çözdüm ben meseleyi

Sevgili nurumm, bazı mezarlarda bu tip mevzular yaşanabiliyor. Mezar altı kullanılan ahşaplar zamanla çürüyerek veya toprağın oturma aşamasında bu tip durumlar yaşanabiliyor. Su ve nem de buna dahil. Normalde mezarcıların görevi bu tip durumlara müdahale ederek oluşan boşluğu doldurmaktır ama yapılmamış.

sohbet kısmındaki verilerin silinmesi çok kötü olmuş 3 4 sene öncesinden mesajlaştığım kişiler ile mesajlarımı göremiyorum,
Sevgili Sauron, sohbet başlığı çok yüklü olduğunda veritabanında site yedeklenirken sorun oluşturuyor. Bu yüzden ara ara başlığı temizlemek zorunda kalıyoruz. Sevgiler...

Sevgili nurumm, bazı mezarlarda bu tip mevzular yaşanabiliyor. Mezar altı kullanılan ahşaplar zamanla çürüyerek veya toprağın oturma aşamasında bu tip durumlar yaşanabiliyor. Su ve nem de buna dahil. Normalde mezarcıların görevi bu tip durumlara müdahale ederek oluşan boşluğu doldurmaktır ama yapılmamış.
Evet olabilir sevgili ori haklısın.Ben biraz kendime doğru pay çıkarmaya çalıştım tedirgin oldum.Doğa olayına da yorabiliriz.Çok da takılmayım o halde☺️

Evet olabilir sevgili ori haklısın.Ben biraz kendime doğru pay çıkarmaya çalıştım tedirgin oldum.Doğa olayına da yorabiliriz.Çok da takılmayım o halde☺️
Siz yine daha iyi bilirsiniz ama ben ciddi bir durum göremedim. Bu tip durumlara daha önce denk geldim. O yüzden fotoğraf sormak istedim. Diğerleriyle arasında fark göremediğimi belirtmek isterim. Sevgiler...

@Retro
Sosyal medyada okudum, büyük deccalden önce 30 tane küçük deccal çıkacakmış hadislerde bahsedilmiş, doğru olabilir mi dersin?

Hadislere çoktandır bakmadım. Doğrudur. Kanal açıldığı zaman akmaya başlayan enerjiye uyumlanan birileri illa olacak.

Yalancı peygamberler, melek işçileri, enerji guruları, hatta spritüel satanizm vb akımların önde gelenleri başlıcaları olabilir. Tabi sözüm meclisten dışarı.

Sonuçta hiçbir ekol, kötülüklere gebe olduğunu iddia ederek ortaya çıkmaz. Dinler de dahil. Vitrinler göz alıcıdır ve marketing En cezbedici vaatlerle yapılır. Zaten her biri aynı enerjiyi kullanır.

Buradaki deccal anlamı, hesap gününü, ahireti ve yaratılış amacındaki hususları es geçmelerinden kaynaklanır. Şeytana tapanlar şeytanın haklı isyanına inanırlar. Ama yaratıcıya inananlarla aynı enerjileri kullanarak mücadele ederler. Gizli ilimse gizli ilim. Psişme gücüyse Psişme.. Hammaddeler aynı.

Hadislere çoktandır bakmadım. Doğrudur. Kanal açıldığı zaman akmaya başlayan enerjiye uyumlanan birileri illa olacak.

Yalancı peygamberler, melek işçileri, enerji guruları, hatta spritüel satanizm vb akımların önde gelenleri başlıcaları olabilir. Tabi sözüm meclisten dışarı.

Sonuçta hiçbir ekol, kötülüklere gebe olduğunu iddia ederek ortaya çıkmaz. Dinler de dahil. Vitrinler göz alıcıdır ve marketing En cezbedici vaatlerle yapılır. Zaten her biri aynı enerjiyi kullanır.

Buradaki deccal anlamı, hesap gününü, ahireti ve yaratılış amacındaki hususları es geçmelerinden kaynaklanır. Şeytana tapanlar şeytanın haklı isyanına inanırlar. Ama yaratıcıya inananlarla aynı enerjileri kullanarak mücadele ederler. Gizli ilimse gizli ilim. Psişme gücüyse Psişme.. Hammaddeler aynı.
Arka plandaki kötülüğü fark etse de umrunda olmuyor bazılarının. Kendi evlerini ısıtmak için dünyayı yakabilecek mahlukatlar var.
Bir sey daha merak ediyorum. Narsisterin ruhu yok mu avatar mi? Aslında onları musallatlı gibi düşünürdüm önceden ama robot gibiler belki de onlar sadece bot hesaptır bilemedim.

Bir sey daha merak ediyorum. Narsisterin ruhu yok mu avatar mi? Aslında onları musallatlı gibi düşünürdüm önceden ama robot gibiler belki de onlar sadece bot hesaptır bilemedim.

Bot hesaplar. Empati desen yok, anlayış desen yok. Narsist empati yapmanın bile taklidini geliştirebilmiş bir beceriye sahiptir sırf seni daha iyi manipüle edebilmek için.

Son düzenleme:
Geri