Sohbet Muhabbet

Kurban kesemeyen kendi bilincini kurbanlık olarak dönüştürmeye başlar. Bu yavaş ilerleyen bir süreçtir. Periyodik olarak Kurban vermeye devam etmek gerek. Hayvan kesmek, bunu doğru bir şekide yapmak, etini bağışlamak bunun etkili olmaya devam eden bir tazahürüdür sadece. Majide bile alma-verme dengesi esas. Varlıklar bile anlaşmalarda matematik hesabı yapıyorlar. Kurban bilinci sinsi ilerleyen bir bilişşel kanser türüdür. Anlayamazsın.

Bahsi geçen cümlen güç / gövde gösterisi. Neden kendinle eş gördüğünü kurban etmiyorsun da senden düşük bilinci kurban ediyorsun hiç düşündün mü ? Çünkü sen nasıl hasat etme bilincindeysen, senden üstün olanlarda seni hasat ettiğinden ( al sana denge ) .. Kestiğin kurbanın kanından beslenen varlıkların negatif kutuplu olduğunu anlayamıyor ; kendine hizmet ettiğini sanırken müthiş bir yanılgıya düşüyorsun.

Kurban ; kişinin bireysel dönüşümüdür. Bir şey kurban etmek istiyorsan ; bilmiş bilmiş savunmalarını ve kendini haklı çıkarmak adına, itici kuvvet olarak kullandığın egonu kurban etmeyi öğrenmeyi deneyebilirsin.

Bıçağı bağımlılıklarına, koşullanmalarına daya bakalım neler tezahür ediyor..

Neden kendinle eş gördüğünü kurban etmiyorsun da senden düşük bilinci kurban ediyorsun hiç düşündün mü?

Düşündüm. Kurban bi kere cepteki paranı da kurban ettiriyor sana. 20 bin lira olmuş kurban. Cep yakıyor. Yani sadece bayramlarda değil, her arınma rituelinde yapman lazım.

Çünkü sen nasıl hasat etme bilincindeysen, senden üstün olanlarda seni hasat ettiğinden ( al sana denge ) ..

Benden üstün olan beni istediği kadar hasat edebilir 😀 ben, benden gerçekten üstün mü değil mi ona bakarım. Baktım gördüm, Allah benden gerçekten üstün. Bükemediğin bileği öpeceksin ama şimdi.

Kestiğin kurbanın kanından beslenen varlıkların negatif kutuplu olduğunu anlayamıyor ; kendine hizmet ettiğini sanırken müthiş bir yanılgıya düşüyorsun.

Kurbanım o varlıklara mı adaniyor da o varlıklar kurbanıma salça oluyorlar ? Ben kurbanımı o varlıklara adamıyorum. Allahın adıyla yaparken o varlıklar zaten yaklaşamaz. Böylece ritüelinin başlangıç koşulları çok daha farklı ruhani açılımlara evrilir. Sen temelden birseyleri anlamaya kapatmışsın kendini o yüzden senaryolar yazıyorsun.

Bıçağı bağımlılıklarına,

Hasat meselesini külliyen saptırmışsın ayrıca . Sonuçta kendinden düşük bir canlıyı feda ederken nasıl ki kestiğin o canlı ile şevkat empatisi yapıyorsan, seni buna zorlayan üst varlık ta aynı empatiyi Tam o anda Seninle yapıyordur belki..

Yani bu Ritüel belki de senin sandığın gibi "hasat etme seni de hasat ederler" demek değildir. Belki de sen kestiğin canlıyı anlıyorsun, üstün varlık ta aynı anda eş zamanlı olarak seni anlıyor, (aranızda daha derin bir bağ kuruluyor) demenin bir yoludur.

Alt simulasyona bakarak üst simulasyonlari idrak etmek zaten matrixten uyanmanın ilk adımıdır. Burada sorulması gerekn tek bir soru var : tüm bu olup biten iyi niyetli mi kötü niyetli bir üst varlığa mi bağlanıyor. Çünkü ikisi de var üstümüzde.

Buralara reform geldi, feminist oldum ben.. artık ona 3 sana 1 😂

OHH MYY GODDD !!!!
Kendinize gelin, siz feminist olamazsınız, 3 kız bir araya gelince öteki kızları çekip çekiştirmeniz lazım, gruplaşmanız lazım. Diğer kızları kıskanmanız, ama gerilim patlak verince de asıl kendinizin onlar tarafından kıskanıldığını ispatlamaya çalışmanız lazım. Tek bir çatı altında yapamazsınız dünya savaşı çıkartırsınız xdxdxdxd

Ufo insan melezi baş kahinimiz @Retro 👻
Devletlerin halkın içinde normal yaşamına devam eden sıradan insanları zihin kontrol kölesi olarak kullandığını düşünüyor musun?
Uzun zaman önce bir haber görmüştüm. Doğuda yaşayan bir kadın zihin kontrol kölesi olduğunu söyledi, riuh hali iyi değildi delirmiş gibiydi. Kadının dedikleri doğru olabilir mi.. Kadını kullanıp kimse dediklerine inanmasın diye delirtmis olabilirler mi yada yapılan şeyler akli dengesini mi kaybettirdi sonunda, ne dersin 🧐

Trans halindeyken hiç bilmediğim dilde bir yer adı olarak söylenen kelimenin yabancı bir ülkede restoran adı olması ne demek acaba 🧐 erdim mi nedir ama tersten 🥹

Trans halindeyken hiç bilmediğim dilde bir yer adı olarak söylenen kelimenin yabancı bir ülkede restoran adı olması ne demek acaba 🧐 erdim mi nedir ama tersten 🥹
Anlamını pek bilmiyorum ama ben çocukken hayalimde var ettiğim hayali arkadaşlarımdan birinin adının farklı bir inanç sisteminde bir dini bayram adı olduğunu yaklaşık 30 yıl sonra öğrenince çok şaşırmıştım

Bir insanın doğduğu günden beri hiç mi yüzü gülmez, hiç mi bir yeri olmaz. Kader denilen döngü niye perişanlıktan başka bir şey getirmedi ki bana. Bu hayatı yenmek zorundayım tüm yollar kapalı hep kapalıydı

Bir insanın doğduğu günden beri hiç mi yüzü gülmez, hiç mi bir yeri olmaz. Kader denilen döngü niye perişanlıktan başka bir şey getirmedi ki bana. Bu hayatı yenmek zorundayım tüm yollar kapalı hep kapalıydı
Benim de aynı..
Ruh sağlığım için takmamaya çalışıyorum, günü kurtarmak için kafa dağıtacak uğraşlar buluyorum. En kötüsü kime iyi niyetli yaklaştıysam ondan kazık yedim, hiçbir faydam olmayan yabancı insanların yaptığı iyiliğin onda birini o kadar fedakarlık yaptığım insansılardan görmedim, gördüm aslında ama sadece kötülük işte 😐

Geri