Sohbet Muhabbet

Acemi kasaplara teslim edilen hayvanlar.. ortalığın kan gölüne çevrilmesi.

O hayvanlar ne yazık ki korku ve panik ile yükleniyorlar. Razı olmuyorlar. Hayatları sona ereken hatırladıkları son şey bu korku oluyor. Yani tüm hayatları öyle geçmiş gibi bir kapanmaya gidiyorlar. Etleri de bu enerji ile kristalize oluyor PDF formatı gibi.

Genetik yazılımlar da malesef duygusal yoğunluğa göre kendini yeniden dizilimleyen bir tanrı lisanı olduğu için, bu hayvanlara dinen de helal et onayı çıkmamış oluyor. Yani ayete göre de helallik verilmiyor. Pratikte ise işler zaten karışmış durumda. Et, helalden harama dönüyor. Yani yiyene mutluluk vermesi gereken et huzursuzlukları tetikliyor.

Et normalde b12 deposudur. B12 eksikliği hafıza kaybı getirir ama bu durumu da mana kayması takip eder.. Yani depresyondur. Ülkemizde ete ulaşım az olduğu için mutsuzluk oranı yüksek zannederdim eskiden. Ama şimdi anlıyorum ki yediğimiz et te o kadar helal olmayabilir. yani helal sertifikası ile satılması bir şeyi değiştirmiyor. Mezbağalarda işler mali kaygılarla yürüdüğü için hayvanların psikolojilerinin düşünülmeden seri katliamlar yapıldığı kanntindeyim.

Eve geldigi günden beri hiç istemiyorum bastan temizlik konusu falandı hayvanı getiren kişinin sorumluluklarını yerine getirmemesi falan gibiydi ama şuan hissel olarak takmış durumdayım:)

Eve geldigi günden beri hiç istemiyorum bastan temizlik konusu falandı hayvanı getiren kişinin sorumluluklarını yerine getirmemesi falan gibiydi ama şuan hissel olarak takmış durumdayım:)
Hayvanlar pek çok insandan daha iyi niyetli ve faydalıdır.
Sorumluluk zor geldi belki de.. bi de eğer sizin psişik saldırı durumunuz varsa önceden, çevrenizdeki kötücül varlıklar rahatsız olmuştur, çünkü onların amacı sizi yalnız bırakıp güçten düşürmek.

Çok olumsuzlar yaşandı geldiğinden beri her anlamda belki de o yüzden suçu ona atıyorum
Tamamen tesadüfi olabilir.
Varlıklar o geldiği için özellikle sorun çıkarıp onu sorumlu tutmanı istemiş olabilir. Bu ikincisi daha büyük ihtimal. Bunu genelde yaparlar. Size yardım edecek kişilerle yakın olmanızı da istemezler sudan bahanelerle ondan uzaklaşmanızı sağlarlar eğer onu korkutmayı başaramazlarsa. Arada huzursuzluk çıkarırlar, terslikler aksilikler olur o kişiyle görüştüğünüzde.

Haberci rüya görebilmek için neler yapmalıyız arkadaşlar
Ya da haberci rüya görebilen birisi bir konu hakkında bilgi almak için haberci rüyalarını nasıl geliştirebilir esma dua zikir olarak soruyorum

Bence tamamen Allah tarafından verilmiş bi hediye. Benimde ruyalarim çok çıkar ama çıkması için biseyler yapılabilir mi bilemiyorum

Bence tamamen Allah tarafından verilmiş bi hediye. Benimde ruyalarim çok çıkar ama çıkması için biseyler yapılabilir mi bilemiyorum
Benim de çıkıyor ama biraz hayatımla ilgili mühim konularda rüya görmek istiyorum🤤evlilik iş vs gibi
Evet bence de Allahın güzel bir Lütfu ama tabi doğru yorumlanabilirse

Bir akrabamız ikidir giydiğim ayakkabımı istiyor 3 senedir çalışıyor istese kendine 50 tane ayakkabı alır ama benim ayakkabıma aklını takmış durumda ayakkabıya büyü yapılabilir mi ? Kendisi xirkaç kişiden talip olmuştu yok demiştim şimdi de aklını ayakkabıma taktı

Şu büyü işleri nasil işler bu kadar kolay mi böyle
Ben de bunu merak ediyorum izlediğim cinli filmlerde öyle korkunç şeylerle büyü yapıyorlar ki kanlı kesmeli vs
Ama kafayı bir insan ayakkabıma niye takar ya giydiği ayakkabı diyormuş git yeni bir ayakkabı al gücü yeten birisi çalışıyor da yani art niyet arıyorum artık

Ben de bunu merak ediyorum izlediğim cinli filmlerde öyle korkunç şeylerle büyü yapıyorlar ki kanlı kesmeli vs
Ama kafayı bir insan ayakkabıma niye takar ya giydiği ayakkabı diyormuş git yeni bir ayakkabı al gücü yeten birisi çalışıyor da yani art niyet arıyorum artık
Ver onu da ver, onunla da yapsınlar 🤩

Geri