Selamlar, rüyamda bilmediğim bir evin salonundayım. Aydınlık ve geniş bir yer ağbimin eşi yanımda iki tane de tanıamdığım biri kız biri erkek ufak çocuk oraya neden geldiğimi bilmiyorum. Arka odalara giriyorum tek başıma, arka taraf karanlık ve dar.Yatak odasına girdiğim an o çocukların babalarıyla evlendiğimi hatırlıyorum.(O da eski erkek arkadaşım) ardından şu an ki sevgilime durumu nasıl açıklıcağımı düşünüyorum ama bir yandan eşyalarımı dolaba yerleştriyorum. O sırada ağbim ve yengem yanıma geliyorlar. Beni tebrik etmek için. Ve ben inanılmaz pişmanlık duyuyorum, çok üzülüyorum.Acaip sıkıntı ve moral bozukluğu veren bir rüyaydı...yorumlarsanız çok sevinirim... Teşekkürler şimdiden....
dün gece rüyamda masmavi durgun bi denize bakıyodum balkondan çok güzeldi içim sevinç doluydu ve telefonla konuşuyodum parayla ilgili kkonuşuyodum sanırrım dolar kelimesini hatırlıyorum hava güzeldi günlük güneşlik
pantea bugün bu rüyanın tamamını hatırlamak için çok uğraştım ama olmadı bu kadarı aklımda teşekkürler yorumuna güveniyorum .
Bu tur kisa ruyalarinizi ruya sirasindaki hislerinizi ekleyerek yazarsaniz daha net bir analiz mumkun olur.merhaba ben ruyamda ic camasirlarimi elde yikamaya calisiyordum yorumlarsaniz sevinirim
annemin rüyasında üzerine mutfak dolabndan fare atlamış ve uyanmış yorumlarsanız sevinirim
tesekkurler yuregine saglikBu tur kisa ruyalarinizi ruya sirasindaki hislerinizi ekleyerek yazarsaniz daha net bir analiz mumkun olur.
Size ozel olan ve yitirmekden cekindiginiz bazi degerleriniz var , mahremiyetinizi ozelinizi korumaniz gerekdigini dusunuyorsunuz,en yakinlarinizin bile size belli bir sinirdan daha fazla yakinlasmalari sizi endiselendiriyor , surekli kendi icn dunyanizi her kesden gizlemeye ve orayi sadece kendi istediginiz sekilde bicimlendirmeye calisiyorsunuz ,Tum bunlari kimi zaman bilincli kimi zamanda bilinc altinizdan gelen hisler dogrultusunda yapiyorsunuz.Aciga cikmasinda korktugunuz bir seyler var olabilir.kendinizi arinmis hissetmek ihtiyacindasiniz.
Rüyamda Kalbimin içinde kalbimin parçası olan bir bölüm varmış. Uzun böyle bir kemik gibi. Göğsümü yarıyorlar tam ortadan onu ordan alıyorlar. Bende daha snra o parçayı buluyorum. Ve ellerimle göğsümü açıp yerine koyuyorum sonra göğsümü geri kapatıyorum. Sonra doktora diyorumki o parçayı buldum ve yerine koydum ama sanki orda emanet gibi duruyor. Sallanıyor bişey olur mu diyorum o ara uyandım.
Anneniz aileye disaridan biri yada birileri tarafinda zarar verilmesinden endise duyuyor olabilir.Maddi acidan zarar gorme korkusu yada genel anlamda maddi yada manevi acidan bir seyleri yitirmek zarar gormek korkusu ruyalarimiza bu sekilde yansir.Anneniz de diger tum insanlar ozellilede anneler gibi ailesini koruma ic gudusune sahip disaridan gelecek her turlu degisiklik hatta olumlu bile olsa ( evlatlarinda birini evlendirmek , askere yollamak,aile bireylerinin yasantisinda gerceklesecek her hangi a maddi yada manevi bir degisiklik gibi) bir takim bilinc alti endiseler duymakda.