"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RÜYA YORUMLARINIZ İÇİN BURAYA !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili nayk;

Duygusal iliskilerinizde alacaginiz kararlari aile icinde en cok etkileyecek ve olumlu yada olumsuz olarak bunlara tepki verecek kisi anneniz oldugu icin ozel hayatinizi ondan gizlemeyi uygun buluyorsunuz, sizin secimleriniz genellikle anneniz tarafindan elestiriliyor ve bunlarin aciga cikmasindan korkuyorsunuz,icinde bulundugunuz bu ailevi ortam nedeniyle cogu kez kendi secimlerinizin dogrulugundan bile kuskulusunuz, bu kuskular sevdiginiz kisiye de yansiyor ona karsi supheleriniz var ve sizi terketmesinden endiselisiniz.Aldatilmak ve onaylanmayacak bir secim yapmis olmak korkusu yureginizde .

Evin balkonundan dışarı çıkmak istiyorum. Su borusundan tutunarak aşağıya tam kayacakken birden ayaklarım kara değiyor. Birde bakıyorum dışarıda kar yağmış ve balkona kadar yükselmiş. Biri dışarıdan bırak kendini aşşağı düşmezsin diyor
bende bembeyaz karlara kendimi bırakıyorum ve bata çıka karların üzerinde yürüyorum

Bir kazı bulmuşuz ve kazının içinde madeni eski paralar görüyorum. Ellerimle kazının içinden madeni paraları toplamaya başlıyorum . Ama bulduğum kazı çok derin dibi gözükmüyor. Düşerim diye korkuyorum bir yere tutunmaya çalışıyorum. Tutunduğum yerde de taşın altında tabanca görüyorum

Evin balkonundan dışarı çıkmak istiyorum. Su borusundan tutunarak aşağıya tam kayacakken birden ayaklarım kara değiyor. Birde bakıyorum dışarıda kar yağmış ve balkona kadar yükselmiş. Biri dışarıdan bırak kendini aşşağı düşmezsin diyor
bende bembeyaz karlara kendimi bırakıyorum ve bata çıka karların üzerinde yürüyorum

Ruyada kar yada beyaz renkli baska seyleri gormek soguk mizacliliga delalet eder, dugusal ve cinsel yonden kisinin yada partnerinin soguk mizacli oldugunun yansimasidir.Bu durumdan kurtulmayi istiyor ama kisiliginizin bu bolumunu nasil degistireceginizi bilmiyorsunuz yardima ihtiyaciniz oldugunun farkindasiniz.

Bir kazı bulmuşuz ve kazının içinde madeni eski paralar görüyorum. Ellerimle kazının içinden madeni paraları toplamaya başlıyorum . Ama bulduğum kazı çok derin dibi gözükmüyor. Düşerim diye korkuyorum bir yere tutunmaya çalışıyorum. Tutunduğum yerde de taşın altında tabanca görüyorum

Gecmisinizde olup bitenleri dikkatle incelemeniz gerekdigini hiossediyorsunuz kendinizle ilgili ters giden bir seyler oldugunu hissediyorsunuz bunlari incelemek istiyorsunuz yada buna ihtiyaciniz oldugunu hissediyorsunuz.

Kendinizi erkek cinsinden korumak zorunda oldugunuz dusuncesi bilinc altinizda cok guclu sekilde , onlari degersiz , zarar verici, sinsi ve tehlikeli buluyorsunuz.Ama icinizde bir yerde bir gun dogru birini bulma arzusu var bu arzuyu gormezden gelmeye calisiyor olsanizda bilinc altiniz bunu size bir sekilde hissettirmeye devam edecekdir.

Selamlar; sürekli rüyalarımda yüksek bir yerde olduğumu ve yüksekten çok korktuğumu görüyorum. -gerçek hayatımda yükseklik korkum yoktur- Rüya sırasında sürekli aşağa nasıl ineceğimi düşünüp paniğe katılıyorum ve bu rüyalar sürekli tekrarlanıyor. Yorumlarsanız çok sevinirim,cvp için teşekkürler...

Selamlar; sürekli rüyalarımda yüksek bir yerde olduğumu ve yüksekten çok korktuğumu görüyorum. -gerçek hayatımda yükseklik korkum yoktur- Rüya sırasında sürekli aşağa nasıl ineceğimi düşünüp paniğe katılıyorum ve bu rüyalar sürekli tekrarlanıyor. Yorumlarsanız çok sevinirim,cvp için teşekkürler...
Bu ruya tamamen kendinizle olan catismanizi yansitmakda.Genel olarak kendinizi elestirmekden kacinan kendinizle ve ic dunyanizla yuzlesmekden kacinan yada buna dikkat etmeyen bir kisilik yapiniz var.Gundelik yasantinizda sizi duygusal acidan etkileyen olaylarin uzerinden cabuk geciyor ve bu olaylarin sizde uyandirdigi etki ve duygulari bilinc altiniza hapsediyorsunuz.
Ruyanizin bir diger analizide sahip olduklarinizi yitirme korkusu ilerlemye ve gelisime onem veren mantikli bir dusunce yapiniz var bu sayede cok caba harcayip elde ettiklerinizi yitirmek korkusu sizde cok yogun.
Mantikli bir dusunce yapisina sahip olmaniza ragmen bazi sorunlarin ustesiinden gelmekde cok zorlaniyor ve atacaginiz adimalrdan korkuyorsunuz.Surekli endiseli ve gergin bir ruh hali icindesiniz .Bu durum sizde aliskanlkik haline gelmis ve siz bu ruh halini kendi kisiliginizmis gibi benimsemis oldugunuz icin ic dunyanizda ters gidenleri farketmiyorsunuz.
Caresizlik hissi sizi en cok yipratan hislerin basinda geliyor.

MRB rüyamda yeni aldığım pantolonumun arkacebinin söküldüğünü ve yanlarından açıldığını gördüm.Yorumunuz için şimdiden teşekkürler:)

MRB rüyamda yeni aldığım pantolonumun arkacebinin söküldüğünü ve yanlarından açıldığını gördüm.Yorumunuz için şimdiden teşekkürler:)
Bu ruyayi gercekden gorduyseniz ruyanizda neler hissettiginizi yazin , analiz etmeye calisayim.

Duygularinizi bilmeden yapilabilecek en uygun analiz:

Elde ettiginiz yeniliklerin ,basari yada mutluluk verici seylerin daimi olmayacagi korkusuna sahip oldugunuz anlasiliyor , guzel olan seylerin cabuk yitirildigi dusuncesi hem bilinc altinizi hemde gundelik yasantinizi etkiliyor.Yeni bir iliskiye basliyor yada baslamis olabilirsiniz nedense kendinizi iyi ve guzel seylere layik bulamiyorsunuz basiniza gelecek guzel seylerin cabuk yitirilecegi korkusuna sahip gorunuyorsunuz.

Merhaba ben ruyamda bir peri gordum ve benimle konusuyor birseyleri anlatip tarif ediyordu sanki kaybolmusum bana yol tarif ediyor gibiyydi guzel bir periydi sonra bana diyorki sen bulacaksin ve yesil kanatlari vardi ucup gidiyor lutfen yorumlarmisiniz

Sevgili Huzun ; ruyaniz mavevi degerlere onem verdiginizi ve maneviyatin size huzur ve guven verdigini yansitiyor,manevi acidan aradiginiz ( ilerleme, ilim, huzur,iman v.s.) her ne ise buna ulasacaksiniz.Bu konuda kendinize guveniniz tam .

Nefsinde arzu eylediği şeyi rüyasında müşahade etmeyi arzu eden kimse yatmadan evvel:

''Allahümme rabbe ibrahiyme ve müsa ve rabbe ishaka ve ya'kube ve ıysa ve rabbe cebraiyle ve mikaiyle ve israfiyle ve azraiyle ve münzilet tevrate vel'inciyle vezzebüre vel fürkanel azıymi erini fi menami ma tera li fiyhil hayre vel'aserat.''

Dedikten sonra uyku basıncaya kadar ''Ya alim ya Habir'' zikrine devam eylesin, görmek istediği şeyi rüyasında görür.

ben dün gece bunu uyguladım yattım sevdiğimle eskisi gibi olabilecekmiyiz di dileğim rüyamda denizde yüzüyoduk ama derinlerdeydik en yakın arkadaşımda yanımızdaydı benim elimde telefon suya değdirmemeye çalışıyodum fotoğraf çektim sonra boğulur gibi oldum geri geri gittim kıyıya doğru ayaklarımın altında yosuınmuydu bilmiyorum bişeylerin değdiğini hissettim sevdiğimi bi kere gördüm yüzerken o kadar bu yorumu ve bu duayla ilgili bilginizi rica ediyorum teşekkürler.

Nefsinde arzu eylediği şeyi rüyasında müşahade etmeyi arzu eden kimse yatmadan evvel:

''Allahümme rabbe ibrahiyme ve müsa ve rabbe ishaka ve ya'kube ve ıysa ve rabbe cebraiyle ve mikaiyle ve israfiyle ve azraiyle ve münzilet tevrate vel'inciyle vezzebüre vel fürkanel azıymi erini fi menami ma tera li fiyhil hayre vel'aserat.''

Dedikten sonra uyku basıncaya kadar ''Ya alim ya Habir'' zikrine devam eylesin, görmek istediği şeyi rüyasında görür.

ben dün gece bunu uyguladım yattım sevdiğimle eskisi gibi olabilecekmiyiz di dileğim rüyamda denizde yüzüyoduk ama derinlerdeydik en yakın arkadaşımda yanımızdaydı benim elimde telefon suya değdirmemeye çalışıyodum fotoğraf çektim sonra boğulur gibi oldum geri geri gittim kıyıya doğru ayaklarımın altında yosuınmuydu bilmiyorum bişeylerin değdiğini hissettim sevdiğimi bi kere gördüm yüzerken o kadar bu yorumu ve bu duayla ilgili bilginizi rica ediyorum teşekkürler.

Eski sevdiginizle yeniden irtibat kurmayi cok istiyorsunuz ama bunun cok mumkun olacagini sanmiyorum,aslinda bunu sizde biliyorsunuz ruyaniz haberci tabir edilecek ruyalardan sayilabilir,ruyaniza gore belki bazi olaylar yada kisilerin araciligi ile yeniden bir karsilasma yada gorusme meydana gelebilecegi ama yeniden bir iliski baslamasinin zor gorundugu anlasiliyor.Zaten bilinc altinizda bunun bilincinde.

yeşillik güzel bir bahçe oğlumla koşuyoruz elini gösteriyor elinde boyalar var çıkartamıyoruz sonra birden evde oluyoruz boyalar her yarini kaplamış banya yaptırıyorum bütün boyalar gidiyor rengarenk kırmızı ve yeşil ağrılıkta sonra tekrar bahçede buluyoruz kendimizi

yeşillik güzel bir bahçe oğlumla koşuyoruz elini gösteriyor elinde boyalar var çıkartamıyoruz sonra birden evde oluyoruz boyalar her yarini kaplamış banya yaptırıyorum bütün boyalar gidiyor rengarenk kırmızı ve yeşil ağrılıkta sonra tekrar bahçede buluyoruz kendimizi
Yesil renk ruyada huzur canlilik saglik ve benzeri olumlu olgulari simgeler manevi acidanda anlami budur.Ruyaniz kendinizi iyiiniz hissetdig onemlerde oldugunuzu yada buna cok ihtiyac duydugunuzu yansitiyor oglunuzun eline bulasan renkler , gundelik yasam uladiginiz huzur ortamina engel olacak bazi puruzler oldugunu ( is ,evlilik,cocuklar , gunluk yasam stresi v.b) bunlari asarsaniz arzuladiginiz huzura ve dengeye kavusacaginizi dusundugunuzu yansitiyor.

merhaba ben bugünde dahil 3 gün arka arkaya gördüğüm rüyalarımı yazacağım.İlk gün belli sayılar gördüm 6-7-8-44 bu sayılar bana ben 500,000 ytl beklerken 1,000,000 ytl kazandırıyor özellikle 8 numara elimde bir kağıt var ikiye bölünmüş alttada üsttede aynı sayılar var ama üstteki sayılar bana kazandırdı diyorum ve o parayı kazandığımı öyle içten hissettimki anlatamam sadece kazandığımı gördüm ama.2.gün çok büyük bir katedral gibi bir kiliseye giriyorum eşimle düğün varmış herkes çok mutlu ilahiler falan okunuyor eşim çıkalım diyor çıkıp eve gidiyoruz eve giderken bir yerden geçiyoruz kenarda o kadar büyük balıklar varki eşime gösteriyorum ne kadar büyükler boyum kadar nerde ise falan diyorum evde tuvalete giriyorum tuvalet berbat dışkılarla batmış durumda temizlemeye çalıştıkça sanki daha çoğalıyor.Bu sabahda deniz kenarındayım harika bir deniz pırıl pırıl güneş ısıtıyor ve denize bakıyorum bir sürü yunus balığı kıyıya gelip beni çağırıyorlar sanki gidip denize onlarla oynuyorum devamlı girip çıkıyorum yunuslar beni hiç bırakmıyor.Sonra kendimi çok büyük gökdelen gibi bir binada buluyorum ama diyormki içimden gelecekteyim öyle yani güzel ve değişik bir bina idi.Bir yarışma varmış yukarı ilk çıkan ilk 3 kişiye bir ödül var.Ve bir sürüde insan.Başlıyor yarışma elimizde bişiler var ama net hatırlamıyorum onları merdivende yoktu düz yokuş tırmanır gibi idik rahat çıkıyordum yani sonra biri ile bir ben 1. oluyorum ilerlerken yolda bir o son dönemeci ben 1. olarak geçiyorum ama çizgiye gelince ikimiz arasında fazla fark olmadan bitiriyoruz.Sanki ben 1.olmuşum ama iddia ediyor öbürü ben oldum diye bende ii ben 2.olurum önemli değil diyorum.Güya ödül gelecekte üstün beceriler verme gibi bişi idi galiba.:) bu kadar şimdilik....Pantea ve urumdan yorumlar bekliyorum :D

merhaba ben bugünde dahil 3 gün arka arkaya gördüğüm rüyalarımı yazacağım.İlk gün belli sayılar gördüm 6-7-8-44 bu sayılar bana ben 500,000 ytl beklerken 1,000,000 ytl kazandırıyor özellikle 8 numara elimde bir kağıt var ikiye bölünmüş alttada üsttede aynı sayılar var ama üstteki sayılar bana kazandırdı diyorum ve o parayı kazandığımı öyle içten hissettimki anlatamam sadece kazandığımı gördüm ama.2.gün çok büyük bir katedral gibi bir kiliseye giriyorum eşimle düğün varmış herkes çok mutlu ilahiler falan okunuyor eşim çıkalım diyor çıkıp eve gidiyoruz eve giderken bir yerden geçiyoruz kenarda o kadar büyük balıklar varki eşime gösteriyorum ne kadar büyükler boyum kadar nerde ise falan diyorum evde tuvalete giriyorum tuvalet berbat dışkılarla batmış durumda temizlemeye çalıştıkça sanki daha çoğalıyor.Bu sabahda deniz kenarındayım harika bir deniz pırıl pırıl güneş ısıtıyor ve denize bakıyorum bir sürü yunus balığı kıyıya gelip beni çağırıyorlar sanki gidip denize onlarla oynuyorum devamlı girip çıkıyorum yunuslar beni hiç bırakmıyor.Sonra kendimi çok büyük gökdelen gibi bir binada buluyorum ama diyormki içimden gelecekteyim öyle yani güzel ve değişik bir bina idi.Bir yarışma varmış yukarı ilk çıkan ilk 3 kişiye bir ödül var.Ve bir sürüde insan.Başlıyor yarışma elimizde bişiler var ama net hatırlamıyorum onları merdivende yoktu düz yokuş tırmanır gibi idik rahat çıkıyordum yani sonra biri ile bir ben 1. oluyorum ilerlerken yolda bir o son dönemeci ben 1. olarak geçiyorum ama çizgiye gelince ikimiz arasında fazla fark olmadan bitiriyoruz.Sanki ben 1.olmuşum ama iddia ediyor öbürü ben oldum diye bende ii ben 2.olurum önemli değil diyorum.Güya ödül gelecekte üstün beceriler verme gibi bişi idi galiba.:) bu kadar şimdilik....Pantea ve urumdan yorumlar bekliyorum :D
Mukemmel ruyalar gormussun Angel,bu ruyalar bilinc altindan cok haberci tabir edilen ruyalari olabilri.Sayilari dikkatle keydet ve bence sans oyunlarinda sansini dene! yada bu sayileari barindiran yada bunlarla baslayan seyleri dikkate al,bu ruyalari Urum daha iyi yorumlayacakidr cunki bildigin gibi ben daha cok ruyalarin psikoanalitik boyutunda bilgi sahibiyim o ok olumlu acidan bakildiginda da bu ruyalar cok olumlu ogeler barindiran gelisim yukselis ,maddi ,manevi ve basarilari yansitan bu yolda adim attigini gosteren ruyalar.Kanimca hayatin boyunca harcadigin emekler cabalar cokda uzun olmayacak bir sure sonra netice verecek.

Ama bazende maddi konularda cok ihtiyac hissettigimizde yada bu yolda arzularimiz oldugunda bu isteklerin yansimasi olarak bu tur ruyalar gormek mumkundur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri