destina ' Alıntı:
rüyamda denize bakan bi evdeyim mutfakta pencerenin kenarına siniyorum bi adam geliyo yaşlıca elinde aynayla içeriye bakıyo aynada beni görüyo perdeyi kapıyorum uyur numarası yapıyorum sonra birden kalkıp cama çıkıyorum adam diyo bana kipa gibi bi yere gidelim siyah tepsili yere diyo bişeyler yiyelim diyo tamam diyorum arabayı parkediyorum değişik bi yer otopark gibi adamda uzaktan geliyo bişeyler yiyoruz sanırım tatlı adam yaşlıca sakallı falan kalkıyoruz sarılıyo bana sonra şurdan gidebilirsiniz diyorum ona bende arabama biniyorum fakat biraz çıkmakta zorlanıyorum önüme araba konmuş sonra uyandım adamı daha önce hiç görmedim tanıdık biri deil . merak ettim denizi görüyorum camdan masmavi dalgasız.
yorumlarsanız sevinirim tşkrler
Ozgur olmaya duydugunuz ihtyaci simgelemis ruyaniz,bu ozgurluk duygusal acidan yada su an icindebulundugunuz yasam sartlarindan kurtulmak seklinde yorumlanabilir,ic huzuruna ve sevgiye cok ihtiyac duydugunuz bir donemdesiniz,bu eksikligi uzun zamandir duyuyorsunuz ama bunu aciklamaya yada arzuladiginiz yasantiya kavusmak icin bir takim degisiklikleri yapmaya cesaretiniz yok onunuzde bir vcok engel olacagini dusunuyor ve korkuyorsunuz,bir takim manevi konularda kendinizle celiskiye dusdugunuzu gozlemledim ,inanclariniz ile yapmak istediklerinizin ter dusuyor olmasi sizde duygusal bir baski yaratiyor.Baskalarinin hakkinizdane dusunecekleri sizin icin cok onemli ama bu bazen gizli sakli isler yapmaniza engel olmuyor sadece yaptiklarinizin anlailmasi korkusu tasiyorsunuz.Bazi zamanlarda isesorumluluk almakdan kacmayi tercih ediyorsunuz.Kendinizeve psikolojinize yeterli ozeni gostermezyardim almazsaniz gelecekde agir bir sinir buhrani yasabilirsiniz.