"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RÜYA YORUMLARINIZ İÇİN BURAYA !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaynamis evet ozur dilerim bazen gec vakte kaliyor yorgun oluyorum gozden kacirmisim.

Ruyan erkek arkadasinla olan iliskin hakkinda endiselerin oldugunu onunla daha yakin ve siki bir iliskin olmasini istedigini ama onun bu yolda bir girisimi olmadigini gosteriyor,aranizda iletisim kopuklugu var gibi,bu durum senin aklini karistiriyor kimi zaman guvensizlik ve suhheye dusuyorsun,onun ailesinden sana destek olmalarini bekliyorsun yada seni aralarina kabul etmelerini cok istiyorsun bu sekilde erkek arkadasina daha yakin olacagini umuyorsun.
Ailesinin seni onaylamamalarindan endiselisin,ve icden ice onlara kizginlik besliyorsun.
ama gordugum sadece benim arkadasim sevgilim degil ama acikcasi fazla bisey anlamadim yinede yorumun icin tesekurler emegine saglik

ama gordugum sadece benim arkadasim sevgilim degil ama acikcasi fazla bisey anlamadim yinede yorumun icin tesekurler emegine saglik
Ben erkek arkadasin oldugunu dusunerek bu analizi yaptim, eger sevgilin degilse ve hali hazirda hayatinda kimse yoksa bu bir iliski ihtiyacinda oldugunu yansitir , telefon alip vermek ruyada iletisim kurma ihtiyacini simgeler,eger hayatinda duygusal anlamda biri varsa bu onunla daha yakin bicimde duygusallik yasamak istedigini yansitir bu kisi erkek arkadasin yada esin olabilir.Ruyamiza yansiyan insanlar kimi zaman gercekde baskalarini sembolize ederler , kimi zaman bir kadinin kendisini erkek kalibinda bile gormesi mumkundur .

rüyamda 3 metre derinliginde bir arabaya binmiştim araba üstü açık mavi renkte arabayı babm kullanıyordu onunda üstünde mavi gömlek vardı arabada başka insanlarda vardı herkes ayakta giderken ban bişeyin üstünde oturuyodum sonra ilerlerken beni indirdiler ve araba devam etti yalnız arabanın içindeyken çok korkmuştum daha sonra bir markete girdim ordan bişeyler satın aldım arkadaşım vardı tam olarak bilmiyom kim oldugunu ama onu tanıdıgımı hisseddim bana çabuk olmamı geç kalcagımızı söylüyodu sonra kasaya ilerledim kasadan geçtikden sonra aldıklarımı kasaya bırakıp markete geri girdim bişeyler daha aldım yanımda yine arkadaşım çabuk olmam gerektini söyledi sıralarda bişeyleri devirdim bir adam yaklaşıp bana burdan biran önce çıkmam benim yararıma olcagını söyledi yüzünü göremiyordum ama üstünde siyah taım elbise vardı arkadaşımda kayboldu o adam gelince adam söylediklerini sanki hala duyuyo gibiyim sonra kasaya geçtim yeni aldıklarımı geçmesi için kıza verdim kız eskilerin geçilip geçilmedini sordu kargaça oldu sonra kız 30.9250 bu sayıy söyledi ve etraf karışmaya bi kargaşa çıktı sonra uyandım.....tşk yorumunuz içim......:)

rüyamda bir sininin içinde çiğ köfte yoğuruyordum. (çiğ köfteyi çok severim)Ama enterasan olan kalın bulgurla yoğuruyor olmam. Bayağı bir çaba sarfediyorum. Ancak bulgurlar bir türlü yumuşamak bilmiyor. uzun bir süre uğraştıktan sonra tam oldu deyip yemağe başlıyorum. Ama malesef bulgurlar kalın olduğu için birazı yumuşamış birazı yumuşamamış. Öylece yemek zorunda kalıyorum.

rüyamda 3 metre derinliginde bir arabaya binmiştim araba üstü açık mavi renkte arabayı babm kullanıyordu onunda üstünde mavi gömlek vardı arabada başka insanlarda vardı herkes ayakta giderken ban bişeyin üstünde oturuyodum sonra ilerlerken beni indirdiler ve araba devam etti yalnız arabanın içindeyken çok korkmuştum daha sonra bir markete girdim ordan bişeyler satın aldım arkadaşım vardı tam olarak bilmiyom kim oldugunu ama onu tanıdıgımı hisseddim bana çabuk olmamı geç kalcagımızı söylüyodu sonra kasaya ilerledim kasadan geçtikden sonra aldıklarımı kasaya bırakıp markete geri girdim bişeyler daha aldım yanımda yine arkadaşım çabuk olmam gerektini söyledi sıralarda bişeyleri devirdim bir adam yaklaşıp bana burdan biran önce çıkmam benim yararıma olcagını söyledi yüzünü göremiyordum ama üstünde siyah taım elbise vardı arkadaşımda kayboldu o adam gelince adam söylediklerini sanki hala duyuyo gibiyim sonra kasaya geçtim yeni aldıklarımı geçmesi için kıza verdim kız eskilerin geçilip geçilmedini sordu kargaça oldu sonra kız 30.9250 bu sayıy söyledi ve etraf karışmaya bi kargaşa çıktı sonra uyandım.....tşk yorumunuz içim......:)

Ruyada arac gormek ve onunla seyahat etmek hayatinizi ve gidisatinizi yansitir , mavi rengi agirlikli olarak gormeninz huzur ve maneviyata duydugunuz ihtiyaci simgeliyor , yasantinizda hali hazirda en cok ihtiyac duydugunuz sey huzur ve guclu manevi baglar,babanizin aile yonetiminde etkin bir rolu oldugunu ve hayatinizin akisini etkileyecegini dusunuyorsunuz , kapali yada baskici bir ortamda yasantinizi surduyor olmalisiniz ve bu durumun sizin toplumsal ve bireysel iliskilerinizi cok fazla etkiledigini hissediyor ve bundan rahatsizlik duyuyorsunuz,icinde bulundugunuz sartlar nedeniyle insanlara karsi guveniniz cok az sizi surekli tehlikelerin tehdit edeceginden korkuyorsunuz , buyuk ihtimalle gundelik yasantinizda evinizin disindayken bile huzursuz oluyorsunuz , karanlikdan ve gec kalmakdan da korkuyor olmalisiniz , ruyanizda gordugunuz sayilar erkek cinsini temsil ediyor , erkek egemen bir cevreniz var , bilinc altinizda kendinizi bu cinse bagimli ve onun etkisinde yasamaya mahkum hissediyorsunuz , tek basiniza bir seyleri beceremeyeceginiz duygusu daima sizinle hata yapmakdan cok korkuyorsunuz ve bu nedenle daha cok hata yapiyorsunuz bu durum bu durum kendi hakkinizda sahip oldugunuz yetersizlik dusuncesi ve duygusunu pekistiriyor.Kenmdinize guveninizi gelistirmeli hata yapmakdan korkmadan kararlar almalisiniz , yanilgilariniza uzulmek yerine her birinin sizin tecrubelerinioz olacagi icin sevinmelisiniz.

rüyamda bir sininin içinde çiğ köfte yoğuruyordum. (çiğ köfteyi çok severim)Ama enterasan olan kalın bulgurla yoğuruyor olmam. Bayağı bir çaba sarfediyorum. Ancak bulgurlar bir türlü yumuşamak bilmiyor. uzun bir süre uğraştıktan sonra tam oldu deyip yemağe başlıyorum. Ama malesef bulgurlar kalın olduğu için birazı yumuşamış birazı yumuşamamış. Öylece yemek zorunda kalıyorum.

Bazi girisimlerinizi yetersiz buluyorsunuz , bu yetersizligin kendinizden kaynaklandiginiz bildiginiz halde yinede yeni bir girisime baslarken nedense yeterli ozeni gostermiyorsunuz ve ideal olmayan sonuclar aliyorsunuz bu sizi mutsuz ediyor ama yinede dikkatli ve dusunerek davranmakdan kaciyor gibisiniz, kurallarla ilgili sorunlariniz var kurallari sevmeyen bir kisilik yapisina sahipsiniz ve onlari mumkun oldugunca kendi isteklerinize uygun hale getirmeye calisiyorsunuz halbuki sartlari zorlamak icin harcadiginiz enerjiyi dikkat ve programli hareket etmek icin harcasaniz hem daha az yorulacak hemde daha verimli sonuclar alackasiniz.

Ruyada arac gormek ve onunla seyahat etmek hayatinizi ve gidisatinizi yansitir , mavi rengi agirlikli olarak gormeninz huzur ve maneviyata duydugunuz ihtiyaci simgeliyor , yasantinizda hali hazirda en cok ihtiyac duydugunuz sey huzur ve guclu manevi baglar,babanizin aile yonetiminde etkin bir rolu oldugunu ve hayatinizin akisini etkileyecegini dusunuyorsunuz , kapali yada baskici bir ortamda yasantinizi surduyor olmalisiniz ve bu durumun sizin toplumsal ve bireysel iliskilerinizi cok fazla etkiledigini hissediyor ve bundan rahatsizlik duyuyorsunuz,icinde bulundugunuz sartlar nedeniyle insanlara karsi guveniniz cok az sizi surekli tehlikelerin tehdit edeceginden korkuyorsunuz , buyuk ihtimalle gundelik yasantinizda evinizin disindayken bile huzursuz oluyorsunuz , karanlikdan ve gec kalmakdan da korkuyor olmalisiniz , ruyanizda gordugunuz sayilar erkek cinsini temsil ediyor , erkek egemen bir cevreniz var , bilinc altinizda kendinizi bu cinse bagimli ve onun etkisinde yasamaya mahkum hissediyorsunuz , tek basiniza bir seyleri beceremeyeceginiz duygusu daima sizinle hata yapmakdan cok korkuyorsunuz ve bu nedenle daha cok hata yapiyorsunuz bu durum bu durum kendi hakkinizda sahip oldugunuz yetersizlik dusuncesi ve duygusunu pekistiriyor.Kenmdinize guveninizi gelistirmeli hata yapmakdan korkmadan kararlar almalisiniz , yanilgilariniza uzulmek yerine her birinin sizin tecrubelerinioz olacagi icin sevinmelisiniz.

tşk yorumunuz içn ama ben baskıcı bir ortamda yaşamıyorum hata yapmaktanda korkmam tek başıma birşeyleri becermekten çekinmem ama kendime güven konu da haklısınız o rası karışık yinede yorumunuz için tşk......

tşk yorumunuz içn ama ben baskıcı bir ortamda yaşamıyorum hata yapmaktanda korkmam tek başıma birşeyleri becermekten çekinmem ama kendime güven konu da haklısınız o rası karışık yinede yorumunuz için tşk......

Rica ederim ama ben ruyalari yorumlamiyorum ben analiz ederim kisilerin bilinc altinda olanlari yansitir ruyalar , baskici bir ortamda olmamaniz hic bir sekilde psikolojinizde baski hissetmediginiz anlamina gelmez , yasantisi her bakimdan mukemmel sayilacak kisilerde bile % 5 oraninda psikolojik sorunlar vardir.Bilincli olarak yapilanlar ile gundelik hayatinizin sizde uyandirdigi ve bilinc altiniza kayit edilen duygular ve etkiler uyaniklik halindeyken kullandigimiz bilincle algilanamazlar, analizlerimde genellikle yanilmamisimdir simdiye dek bu benim yetenegim degil bilimin on gordugu veriler dikkate alinip analiz yapildigi icin sonuc budur.

rüyamda kendi odamın içindeyim ama odam sanki dışardaymış gibi görüyordum..birden odanın tavanına yeşil sarmaşık dallı yapraklı bitkiler oluştu ve biri bana ayakkabı kutsunun içine bakmamı söyledi..kutu açtım ve 5 sayısnı gördüm bu benim uğurlu sayımmış..birde kırmızı saatim vardı (çok sevdiğim biri hediye etmişti o saati doğumgünümde) bana dedi bu saati kolundan hiç çıkartma sana uğur getircek dedi..sonra birden odanın içine yeşil sarmaışkların üstüne yağmuur yağmaya başladı ve bir kaç kişi daha vardı onlarla birlkte yağmurun altında namaz kılıyoruz ezanda okunuyodu ben allaha şükretmişim ..bu rüyadan ağlayarak uyandım ..ama sevinçten ağlıyordum böyle güzel bir rüya gördüğüm için..

rüyamda kendi odamın içindeyim ama odam sanki dışardaymış gibi görüyordum..birden odanın tavanına yeşil sarmaşık dallı yapraklı bitkiler oluştu ve biri bana ayakkabı kutsunun içine bakmamı söyledi..kutu açtım ve 5 sayısnı gördüm bu benim uğurlu sayımmış..birde kırmızı saatim vardı (çok sevdiğim biri hediye etmişti o saati doğumgünümde) bana dedi bu saati kolundan hiç çıkartma sana uğur getircek dedi..sonra birden odanın içine yeşil sarmaışkların üstüne yağmuur yağmaya başladı ve bir kaç kişi daha vardı onlarla birlkte yağmurun altında namaz kılıyoruz ezanda okunuyodu ben allaha şükretmişim ..bu rüyadan ağlayarak uyandım ..ama sevinçten ağlıyordum böyle güzel bir rüya gördüğüm için..
Manevi yani cok guclu ve guzel bir ruya gormussunuz , bu haberci bir ruya bu yuzden psikolojik yorum yapmayacagim o anlamda da olumlu ogelerle dolu olmasina ragmen haberci tabirini daha yetkili bir arkadasa birakacagim.

Manevi yani cok guclu ve guzel bir ruya gormussunuz , bu haberci bir ruya bu yuzden psikolojik yorum yapmayacagim o anlamda da olumlu ogelerle dolu olmasina ragmen haberci tabirini daha yetkili bir arkadasa birakacagim.

anladım canım sağol..:) haberci rüyayı kim yorumluyo..?

Haberci ruyalarin yorumunu en iyi Urum'un yapabilecegini dusunuyorum , kendisine yazdim su an yogun sanirim unutmaz ve yorumlar .

rüyanızda ailyei genel olarak ilgilendiren bir uğursuzluğun haberniz almışsınız. h harfi ile başlayan veya içinde h harfi olan bir kadın ailneizim genelini etkileyecek bir çalışma yapmış. bunu evinizin bahcesine dökmüş bu su yada ytağ gibi okunmuş bir sıvı. ama korunan bir ailesiniz yada yaptığınız bir iyilik karşılığı aldığınız bir hayır duası sizi kurtarmış ailenize hangi sebeple bu şeyi yaptığını bilmiyorum ama yaptığı şey başına gelecek ve siz o kişin düştüğü duruma şahit olacaksınız

rüyamda bir arkadaşımın evindeydim.ama çok karanlık ve kasvetli bir evdi.. arkadaşım bi yanımda oluyor bi kayboluyordu ortalıktan.sonra onun montunu aldım elime montunun iç astarında bazı yzılar gördüm.ama bu yazılar başka bir kişiye aitti hep onunla ilgili şeyler yazıyordu.sonra sil yazan bi yer gördüm o adamın isminin karşılıgında yazıyordu bu elim oraya gitti ama sildimmi silmedimmi hatırlamıyorum.ben montu incelerken birden arkadaşım geldi yanıma ama sanki o degildi yani tipi oydu ama o degil gibiydi bana ne aradıgımı sordu bende cevap vermedim sonra tekrar koyboldu.ben onu aramak için kalktım odalara bakmaya gittim.bir odanın kapısını açtım yerde olan yatakta biri yatıyordu ama o degil diye çıktım odadan başka bir odaya girdim.yine yerde olan yakakta yatıyordu seslendim ona birden bana döndü ama çok çirkin zayıf eti kanı canı olmayan bişey baktı bana ben de çıktım odadan.sonra başka bir odaya girdim orda annesi vardı çok karışık bir odaydı ve karanlık içerde 3 tane ...(ismini dedim) var ama hiçbiri o degil nerde dedim.ben öyle deyince o da kalktı gitti yanımda kapıyı aralık bırakmıştı baktım kapıdan arkadaşımı gördüm ama o da o degildi.
sonra bir odada buldum kendimi kerpiç den bi oda .orda sanki mumyalanmış gibi duran biri vardı bi erkek.ama üstünde gelinlik vardı gelinligin üstündede bir erkek ceketi aldım ceketi üstünden alınca hafifce kafasını kaldırdıgını hissettim ama beli bükük oldugu için tam dogrulamıyordu.bana öyle bi baktıki sanki konuşmak istiyorda konuşamıyormuş gibi gitmek istiyormuş ama gidemiyormuş beni kurtar der gibi baktı.ben tekrar ceketi üstüne astım.
dışarı çıktım her yerde kar vardı.sonra benden kaçan birini fark ettim peşinden koşmaya başladı.yerde gördügüm kalın bir sopsyı aldım elime adama bagırdım neden geldin buraya diye.cevap vermedi önce sonra ben elimdeki sopayla yere vurmaya başaldım yere vurunca adamın suratına karlar gitti o da ben senin için gelmedim buraya onalr bana çok zarar verdiler onalr için geldim dedi.sonra ben yeer vurunca ayagımın altından karların altından 2 tane defter çıktı ortaya bende kenara aldım onları adam bana 2 tane daha var onalrı da çıkart dedi sopayla karı kenara itince 2 tane daha çıktı.ben karı temizleyince ve defterleri alınca pis bir su akmaya başladı sanki pas suyu gibi sonra orda 2 taşın arasında bir hayvan ayagı gördüm onu da sopayla çıkarttım attım..

biliyorum biraz karışık ve uzun bir rüya ama yorumlarsanız çok mutlu olurum..

Sik sik bu tur ruyalar gorurmusunuz puik? yakin gecmisinizde kendinizi caresiz hissetmenize neden olacak hayatinizin akisinin kontrolunu kaybetmenize ( kisa sure de olsa) neden olacak bir ayrilik kayip olum yada ihanet benzeri bir durum yasadiniz mi? Cocuklugunuzdan bu gune dek her hangi bir sey icin her hangi bir zamanda siddet gordunuzmu ?Ruyaniz beni endiselendirdi dogrusu oldukca karmasik ve buhranlarinizi yansitan bir ruya bu.
Elbette sadece sikintili bir gun gecirdiginiz yada cok yemek yemis olmaniz ustunuzun acik kalmis olmasida mumkun ama tam anlamiyla kabus degil bu ruya bu nedenle beni dusundurdu , ani baskilar ve anlik sikintilar kabus gormemize neden olabilir ama bu daha derin anlamlar iceren bir ruya oldugu icin yukaridaki sorulari yanitlarsaniz daha yerinde bir analiz mumkun olur.
Simdilik ilk anda soyleyebilecegim icinizde gizli kalmis derin korkular var, terkedilmek korkusu ,yalnizlik korkusu ,cinsel sogukluk ,kimlik arayisinda olmak gibi sorunlarin varligini yansitan ogelerle doilu bir ruya oldugu.

rüyamda gelinlik giymiş esmer bi kız görüyorum.benim yakın bi arkadaşımmış güya.bana nasıl göründüğünü soruyor.bende ona şöyle bi bakıyorum gelinliğinde garip pullar var, lira gibi bişeyler takıştırmış kolunun üstlerine, eteğide kırıkbeyaz gibi ama nerdeyse sarıya yakın.hiç beğenmiyorum ama bi yandan kızı kırmamak için çok güzel olmuşsun diyorum.bide şu gelinliğe bak ne biçim diyorum(gösterdiğim gelinlikde benim gerçekte çok yakın arkadaşım olan bi kızın gelinliği)onu daha önce denemişde orta yere bırakmış gibi duruyor.aslında yerde bıraktığı gelinliği daha çok beğeniyorum ama üzülmesin diye bişey demiyorum.
bu rüyayı gördükten sonra hatırladım yaklaşık 5-6 ay önce yine buna benzer bi rüya görmüştüm.sokakta bi düğün yapılıyo yine çok garip bi gelinlik kızın çok zevksiz olduğunu düşünüyorum.rüyalarımda gördüğüm kızların gelinliğini neden beğemiyorum acaba bi türlü??kendimde giymiyorum hep başkalarında giyilmiş görüyorum.

Sik sik bu tur ruyalar gorurmusunuz puik? yakin gecmisinizde kendinizi caresiz hissetmenize neden olacak hayatinizin akisinin kontrolunu kaybetmenize ( kisa sure de olsa) neden olacak bir ayrilik kayip olum yada ihanet benzeri bir durum yasadiniz mi? Cocuklugunuzdan bu gune dek her hangi bir sey icin her hangi bir zamanda siddet gordunuzmu ?Ruyaniz beni endiselendirdi dogrusu oldukca karmasik ve buhranlarinizi yansitan bir ruya bu.
Elbette sadece sikintili bir gun gecirdiginiz yada cok yemek yemis olmaniz ustunuzun acik kalmis olmasida mumkun ama tam anlamiyla kabus degil bu ruya bu nedenle beni dusundurdu , ani baskilar ve anlik sikintilar kabus gormemize neden olabilir ama bu daha derin anlamlar iceren bir ruya oldugu icin yukaridaki sorulari yanitlarsaniz daha yerinde bir analiz mumkun olur.
Simdilik ilk anda soyleyebilecegim icinizde gizli kalmis derin korkular var, terkedilmek korkusu ,yalnizlik korkusu ,cinsel sogukluk ,kimlik arayisinda olmak gibi sorunlarin varligini yansitan ogelerle doilu bir ruya oldugu.

bu konu hakkında size özelden mesaj attım

rüyamda gelinlik giymiş esmer bi kız görüyorum.benim yakın bi arkadaşımmış güya.bana nasıl göründüğünü soruyor.bende ona şöyle bi bakıyorum gelinliğinde garip pullar var, lira gibi bişeyler takıştırmış kolunun üstlerine, eteğide kırıkbeyaz gibi ama nerdeyse sarıya yakın.hiç beğenmiyorum ama bi yandan kızı kırmamak için çok güzel olmuşsun diyorum.bide şu gelinliğe bak ne biçim diyorum(gösterdiğim gelinlikde benim gerçekte çok yakın arkadaşım olan bi kızın gelinliği)onu daha önce denemişde orta yere bırakmış gibi duruyor.aslında yerde bıraktığı gelinliği daha çok beğeniyorum ama üzülmesin diye bişey demiyorum.
bu rüyayı gördükten sonra hatırladım yaklaşık 5-6 ay önce yine buna benzer bi rüya görmüştüm.sokakta bi düğün yapılıyo yine çok garip bi gelinlik kızın çok zevksiz olduğunu düşünüyorum.rüyalarımda gördüğüm kızların gelinliğini neden beğemiyorum acaba bi türlü??kendimde giymiyorum hep başkalarında giyilmiş görüyorum.

Evlilik ve geleneksel bir birlikdelik fikri sizde bazi farkli sekillerde var olabilir ornegin birlikde yasamayi nikaha tercih eden birisi gibi,masumiyet evlilik cinsellik gibi konulara kendinize has farkli bir bakis aciniz var gibi , bu bakis acisi sadece bu konularda olmayabilir genel olarak siradan yasam bicimleriyle ilgili farkli fikirlere sahip biriyseniz bu tur bir ruyayi gormus olmaniz mumkun.Dis dunyada ve ev disindaki cevrenizde olup bitenlerle ilgili biri oldugunuzu dusunuyorum olup bitenleri etrefinizda gorduklerinizi gelismeleri irdeleyen ve elestiren bir yapiniz var .Kendinize bile sikca neden sorusunu yoneltiyorsunuz sanirim.Ince eleyip sik dokuyan her seyi kolayca kabul etmeyen bir kisilik gibi geldi bana.Kimi zaman tamemen umursamaz olabiliyorsunuz bazende insanlari incitmemek adina dusundukelriniz acikca paylasmamaya ozen gosteriyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri