"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RÜYA YORUMLARINIZ İÇİN BURAYA !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sik sik bu tur ruyalar gorurmusunuz puik? yakin gecmisinizde kendinizi caresiz hissetmenize neden olacak hayatinizin akisinin kontrolunu kaybetmenize ( kisa sure de olsa) neden olacak bir ayrilik kayip olum yada ihanet benzeri bir durum yasadiniz mi? Cocuklugunuzdan bu gune dek her hangi bir sey icin her hangi bir zamanda siddet gordunuzmu ?Ruyaniz beni endiselendirdi dogrusu oldukca karmasik ve buhranlarinizi yansitan bir ruya bu.
Elbette sadece sikintili bir gun gecirdiginiz yada cok yemek yemis olmaniz ustunuzun acik kalmis olmasida mumkun ama tam anlamiyla kabus degil bu ruya bu nedenle beni dusundurdu , ani baskilar ve anlik sikintilar kabus gormemize neden olabilir ama bu daha derin anlamlar iceren bir ruya oldugu icin yukaridaki sorulari yanitlarsaniz daha yerinde bir analiz mumkun olur.
Simdilik ilk anda soyleyebilecegim icinizde gizli kalmis derin korkular var, terkedilmek korkusu ,yalnizlik korkusu ,cinsel sogukluk ,kimlik arayisinda olmak gibi sorunlarin varligini yansitan ogelerle doilu bir ruya oldugu.

ayrılık yaşadım ve bunun 3. biri tarafından oldugunu düşünüyorum.şiddet görmedim ..o kişinin bazı büyülerle onu kendine bagladıgını düşünüyorum..ondan ayrıldıktan sonra son 2 haftadır hep onunla ilgili ama sıkıntılı rüyalar görüyorum.. ve onun aslında onunla olmak istemedigini ama bişey yapamadıgını düşünüyorum..

Ruyanizdan bir travma yasadiginizi anlamisdim , bu ruyaniz size icinde bulundugunuz agir ruhsal bunalim halini yansitiyor , kendinize dikkat etmeli ayriligi oldugu gibi kabullenmeye calismalisiniz , eger bu ayriligin nedeninin buyu yada benzeri seyler oldugunu dusunuyorsaniz , burada ki yetkili arkadaslarin paylasimlarindan yardim alabilirsiniz , ama yapacaginiz hic bir sey su an sizin ruhsal durumunuzun duzelmesinden daha onemli olamaz , oncelikle bu travmayi atlatmaniza yardimci olacak bir danismanla gorusmelisiniz, ardindan kendinizi toparlayip rahatlamis bir zihinle ne yapmaniz gerekdiogine karar verirsiniz, su an uc harfli bes harfli yada baska bir seyin etkisi yok uzerinizde , ayriligin ve terkedilmenin verdigi aci ve gurur kirikligi yola nasil devam edecegini bilmemenin yarattigi caresizlik duygusu sizin doga ustu yollardan yardim almak istemenize neden oluyor ve bu konularla fazla bilgili olmamaniza ragmen ilgilenmeniz sizde ruhsal sikinti ve zihninizde bulaniklik yaratip ruyaniza uc harfliler gibi yansimasini sagliyor.Cevrenizde bu seylerle iletisimde oldugunu soyleyen herkese de inanmayin kelin merhemi olsa once kendi basina surer lafi bu durumlar iocin gecerlidir.

teşekkür ederim ağzına sağlık: bir tanedaha:
rüyamda işyerinde çalışırken arkadaşım ayşegül içeri giriyor yanıma geliyor beraber cafeye gidiyoruz. cafede otururken semra ve yasemini görüyoruz. Semraya çalışıp çalışmadığını sordum oda gayet sakin bir şekilde ben çalışmıyorum beni işten çıkarttılar dedi. (bugün insan kaynaklarından şubemize ziyarete gelecekler) :( :(

rüyam karışıktı ve annem uyandırdı beni ağlıyomuşum bi asansör hatırlıyorum bi 8. kata basıyorum bi 2. kata şişman bi adam biniyo yanıma geliyo ama anlayamıyorum niyetini yemek masası hatırlıyorum başkada aklımda kalan bişiy yok asansör geniş ve şık bi asansördü :confused:

yorumlarsan sevinirim.

merhaba bende ruyamda bir gol kenarindaydim iste erkek arkaadsim var yanimda birsuru cocuk var golde yuzuyorlar atliyorlar suyun icine ve balik gibi yuzuyorlardi sasiriyordum sunlara bak diyordum golde nasil yuzuyorlar golun suyu yesilimsiydi yani deniz suyu gibi degildi ve hava biraz boguk bir havaydi yani cok guneslide degildi yorumlarsaniz sevinirimim simdiden tesekkurler

bugün öğlen gördüğüm bir rüya.

kardeşimle annem tartışıyolar ama kardeşim mutfakta , annem salonda..annem sinir krizi geçirerek düşüp bayılıyor..kardeşim koşarak yanına geliyor ama annemi orada bulamıyor..kardeşim bağırarak anne diye çağırıyo ama annem evin bahçesindeki bir ağacın yanında duruyo..kardeşim mutfağa gittiğinde mutfağı yanmış halde görüyo..ama annem yakmış meğersem..sonra ben odamdayım annemde odama gelmiş..odanın içine posterler asmaya başlıyor ama posterlerden biri şeytan posteriymiş ve biraz kenarı yırtık gibiydi..sonra ben o posteri kaldırmışım..
sonra bir misafirliğe gitmişiz orda yeğenlerim ve teyzemlerde vardı orda kalıyolardı..ama orda evini bize açan insanlar biraz tuhaf birileriydi yani akıl olarak geri kafalı gibiydiler....şişman bir kız vardı kardeşime fal baktı ama güzel bişy söylemedi kardeşimde bakma istemiyorum hep böyle söylüyosun demiş..o şişman kızın sorunları vardı sinir hastası sanırım çünkü yatağa bağlıyorlardı..bağlandığını görmedim ama yatağında , daha doğrusu yattığı yerde kumaştan bağlar vardı..

teşekkür ederim ağzına sağlık: bir tanedaha:
rüyamda işyerinde çalışırken arkadaşım ayşegül içeri giriyor yanıma geliyor beraber cafeye gidiyoruz. cafede otururken semra ve yasemini görüyoruz. Semraya çalışıp çalışmadığını sordum oda gayet sakin bir şekilde ben çalışmıyorum beni işten çıkarttılar dedi. (bugün insan kaynaklarından şubemize ziyarete gelecekler) :( :(
Kendiniz icin ve isiniz icin endiseleniyorsunuz bu ruyanin baska bir sebebi yok endiselenmeyin .

rüyam karışıktı ve annem uyandırdı beni ağlıyomuşum bi asansör hatırlıyorum bi 8. kata basıyorum bi 2. kata şişman bi adam biniyo yanıma geliyo ama anlayamıyorum niyetini yemek masası hatırlıyorum başkada aklımda kalan bişiy yok asansör geniş ve şık bi asansördü :confused:

yorumlarsan sevinirim.

Asansorle asagi yukari inip cikdiginizi gormeniz kendi hakkinizda daha fazla sey bilmek kendinizi daha iyi tanimak istediginizi gosteriyor , sisman adam sizi sikintiya sokan seylerin yansimasi kendinizi daha iyi tanidikca sizi baski altinda tutan ve sikan seylerden de kurtulacaksiniz.

sağol pantea,

Hüküm giiymişim hapishanenin kapısı alışveriş merkezlerinin kapılarına benziyordu. kapıdan içeri giriyorum xr cihazından geçmeden uzun bir süre donup kalıyorum . hapise nasıl girerim diye düşünüyorum ve kimsede beni içeriye almıyor

rüyamda sevdiğimle onların işyerindeyiz büyük bi yermiş sevişmek istiyo dokunuyo bana ama olmaz diyo gelecek yok diyo kalkıyo çıplak görüyorum onu bende bugünü yaşayalım die yalvarıyorum masanın üzerinde kalın bi tutam saç görüyorum siyah poşet içinde yarısını çıkarıyorum sevdiğimin annesinin saçıymış kokluyorum onu sonra bende üzerimde sadece havluyla kalıyorum biri geliyo işyerine bana diyo otur sen ayrılma burdan birden içeriye başka bir adamla geliyo müşteriymiş adam pardon deyip çıkıyo utanıyorum 2 gündürde mesafeliyiz sevdiğim kişiyle yorumlarsanız sevinirim.

Selamlar; rüyamda gökyüzünden etrafı seyrediyordum. Gördüğüm yerlerde bugüne kadar hiç görmediğim mekanlardı. Büyüklü küçüklü adaların üstündeydim. Kendimi hiç görmedim. En ilginci de herseyı genel görecek kadar yüksekte ve uzaktayken bır yandan heryerı herseyı detaylı gorebiliyordum. Güneşli çok güzel bir gökyüzündeydim ama sonra gökdelen benzeri bir binanın içinde buldum kendimi,devasa camların arkasındaydım ve şimşek çakan kapkara bulutlar üstüme doğru gelmeye başladı ve bana değmeden üzerimden geçip gitti. Yorumlarsanız çok sevinirim...Şimdiden teşekkürler...

merhaba bende ruyamda bir gol kenarindaydim iste erkek arkaadsim var yanimda birsuru cocuk var golde yuzuyorlar atliyorlar suyun icine ve balik gibi yuzuyorlardi sasiriyordum sunlara bak diyordum golde nasil yuzuyorlar golun suyu yesilimsiydi yani deniz suyu gibi degildi ve hava biraz boguk bir havaydi yani cok guneslide degildi yorumlarsaniz sevinirimim simdiden tesekkurler
Erkek arkadasinizi kendinizden cok daha guclu buluyorsunuz ona karsi duygularinizdan bazen emin olamiyorsunuz , birlikdeliginiz sizde kimi zaman guvensizlik hissi uyandiriyor olabilir, insanlar kendilerinden daha guclu olana ilgi duyarlar ama bilinc alti ona sahip olmanin kolay olmayacagi sinyalini verir , bu da kisinin kendisini yetersiz ve layik olmayan biri gibi hissetmesine neden olur , iliskinizle ilgili tedirginliklleriniz var ve bunlarin ustesinden nasil geleceginizi bilemiyorsunuz buda sizde sikinti yaratiyor.

bugün öğlen gördüğüm bir rüya.

kardeşimle annem tartışıyolar ama kardeşim mutfakta , annem salonda..annem sinir krizi geçirerek düşüp bayılıyor..kardeşim koşarak yanına geliyor ama annemi orada bulamıyor..kardeşim bağırarak anne diye çağırıyo ama annem evin bahçesindeki bir ağacın yanında duruyo..kardeşim mutfağa gittiğinde mutfağı yanmış halde görüyo..ama annem yakmış meğersem..sonra ben odamdayım annemde odama gelmiş..odanın içine posterler asmaya başlıyor ama posterlerden biri şeytan posteriymiş ve biraz kenarı yırtık gibiydi..sonra ben o posteri kaldırmışım..
sonra bir misafirliğe gitmişiz orda yeğenlerim ve teyzemlerde vardı orda kalıyolardı..ama orda evini bize açan insanlar biraz tuhaf birileriydi yani akıl olarak geri kafalı gibiydiler....şişman bir kız vardı kardeşime fal baktı ama güzel bişy söylemedi kardeşimde bakma istemiyorum hep böyle söylüyosun demiş..o şişman kızın sorunları vardı sinir hastası sanırım çünkü yatağa bağlıyorlardı..bağlandığını görmedim ama yatağında , daha doğrusu yattığı yerde kumaştan bağlar vardı..
Annenizle iliskilerinizde sorunlar var mi Nilgun yada annenizde sizi ofkelendiren ve ona yansitamadiginiz tavirlar ? Iyilik ve kotuluk kavramlari hakkindaki dusunceleriniz cok hassas gibi , kotulugun guclu bir duygu oldugunu biliyorsunuz ama ofkelendiginizde bile cok fazla kotuluk yapmakdan cekiniyorsunuz, kendinizi yada kiz kardesinizi ailede ( psikolojide) kurban tabir edilen bir konumda mi goruyorsunuz? tum kabaklarin basina patladigi biri gibi yani.Ynalis ve size layik olmayan bir hayata katlanmak zorunda hissediyor gibisiniz, yakin cevreniz hakkinda da cok olumlu dusunmuyorsunuz,aslinda her seyin daha iyi olmasi daha layik bir yasanti surmeniz gerekdigini dusunuyor olabilirsiniz.

sağol pantea,

Hüküm giiymişim hapishanenin kapısı alışveriş merkezlerinin kapılarına benziyordu. kapıdan içeri giriyorum xr cihazından geçmeden uzun bir süre donup kalıyorum . hapise nasıl girerim diye düşünüyorum ve kimsede beni içeriye almıyor
Sevdiginiz ve alisdiginiz seylerden ayri kalmak korkusunun yansimasi bu ruya, haksizliga ugrama korkusu var ozunde,hali hazirda sizi tehdit eden bir durum yok ama yinede bu korkulari icinizde barindiriyorsunuz, cevreye ve topluma karsi genel anlamda yasama karsi bir guvensizlik var gibi, her seyin er gec sizden alinacagi yada onlari yitireceginiz bir cok seyden mahrum kalacaginiz dusuncesi olmali bilinc altinizda.
Kimi zamanda kendimizden ummadigimiz bazi seyler dusunup yaptigimizda bu tur bir ruyayi goruruz ,yaptiklarimizin mutlak bir karsiligi olacagi inanciyla cezalandirilma korkusu bu sekilde yansir ruyalarimiza.

rüyamda sevdiğimle onların işyerindeyiz büyük bi yermiş sevişmek istiyo dokunuyo bana ama olmaz diyo gelecek yok diyo kalkıyo çıplak görüyorum onu bende bugünü yaşayalım die yalvarıyorum masanın üzerinde kalın bi tutam saç görüyorum siyah poşet içinde yarısını çıkarıyorum sevdiğimin annesinin saçıymış kokluyorum onu sonra bende üzerimde sadece havluyla kalıyorum biri geliyo işyerine bana diyo otur sen ayrılma burdan birden içeriye başka bir adamla geliyo müşteriymiş adam pardon deyip çıkıyo utanıyorum 2 gündürde mesafeliyiz sevdiğim kişiyle yorumlarsanız sevinirim.

Sevdiginizle olan iliskinize ve sizde yarattigi duygulara yonelik bir ruya bu , sevdiginiz yaptigi bir sey yada tavri nedeniyle gozunuzde eski degerini yitirmis gibi , onun ve ailesinin sizin hakkinizda gercekden ne dusunduklerini bilmek istiyorsunuz,ortak bir geleceginiz olmasini istiyor ama bu gelecege pek de guvenemiyorsunuz,bu durumdan kendinizi de suclu buluyorsunuz ama genelde aranizdaki sorunlarda onun hatali oldugu dusuncesine sahipsiniz.

Selamlar; rüyamda gökyüzünden etrafı seyrediyordum. Gördüğüm yerlerde bugüne kadar hiç görmediğim mekanlardı. Büyüklü küçüklü adaların üstündeydim. Kendimi hiç görmedim. En ilginci de herseyı genel görecek kadar yüksekte ve uzaktayken bır yandan heryerı herseyı detaylı gorebiliyordum. Güneşli çok güzel bir gökyüzündeydim ama sonra gökdelen benzeri bir binanın içinde buldum kendimi,devasa camların arkasındaydım ve şimşek çakan kapkara bulutlar üstüme doğru gelmeye başladı ve bana değmeden üzerimden geçip gitti. Yorumlarsanız çok sevinirim...Şimdiden teşekkürler...
Yeniliklere , kisisel ve maddi anlamda hemen her yonden gelisime acik birisiniz,size sunulan yada karsiniza cikan firsatlari farketmekde gecikmiyor ancak kisiel tecrube eksikliginden kaynaklandigini sandigim nedenlerle kendinizi atilim yapma konusunda engelliyorsunuz , dikkatli , hesapli ve programli davranmaniz gerekdigini aksi takdirde zarar goreceginizi dusunuyorsunuz,ketum davranarak sorunlardian uzak kalinacagina ve riskli islerin daima zararla sonuclanacagina inaniyorsunuz.Hayata karsi ilgilisiniz ama cesaretiniz zayif.Ozgurluge ve ozgur davranmaya ihtiyaciniz var ama kendi dunyanizda kalarak daha guvende olacaginizi dusunuyorsunuz.

ruyami hatirladim ben ruyamda eski erkek arkadasimla nisanlaniyordum ve bizim evdeydik cok mutluydum ona sariliyorum ve ohh cekiyorum icimden ve parmaklarimizda yuzuklerimiz var yorumlarsaniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri