"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RÜYA YORUMLARINIZ İÇİN BURAYA !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba,bende rüyamda büyük bi keyifle sigara içtiğimi görüyorum.kuzenimde bana eşlik ediyor kızmıyor hi. (gerçekte sigara içmem çünkü)sonra bian kendimi nasılsa arkadan görüyorum saçlarımın kısalığı dikkatimi çekiyo ya diyorum kaç aydır uzamadı hala saçlarım halbuki biara uzamıştı sanki diye geçiriyorum içimden..
çok kısa bir rüya daha anlatmak istiyorum.bi dükkana giriyorum dergi arıyorum kitaplar falan var heryerde sonra aradığım dergiyi buluyorum.dükkan sahibiyle oturup konuşuyoruz birden ayakkabımın ayağımı sıktığını ve acıttığını hissediyorum.topallamaya başlıyorum falan.sonra gitmeye hazırlanırken cüzdanımı çıkarıyorum içinde hep 50-100 ytl gibi büyük paralar var...

Ilk ruyaniz yasantiniz ve kendiniz icin olmasini hedeflediklerinizin gerceklesmiyor olmasindan duydugunuz uzuntuyu yansitiyor , yapmakdan cekindiginiz yada cesaret edemediginiz olumlu girisimler var cevrenin verecegi tepkileri cok onemsiyorsunuz bu nedenle soz kunusu olumlu girisimleri erteliyor yada goz ardi ediyorsunzu bu da sizde psikolojik baski olusturuyor.Aslinda kim ve nasil olmaniz gerekdigini iyi biliyorsunuz ama baskalarinin sizin hakkinda ne dusunecedkleri sizin icin cok onemli oldugundan gereken girisimciligi gosteremiyorsunuz.

Ikinci ruyaniz maddi girisimler hakkindaki tutum ve dusuncelerinizi yansitiyor, yasantinizda koklu ve kalici degisimler icin caba gostermek istiyorsunuz ama bazi puruzler yada cevrenin bakis acisi nedeniyle engellemelerle karsilasiyorsunuz ,maddi acidan gelismek arzusundasiniz.Kisiliginizde dikkatimi ceken onemli bir noktada , bazi hedeflerinizi ertelemenizin asil onlara ulasdikdan sonra ne yapacaginizi ve hayatinizi nasil yonlendireceginizi dusunup kendinizden ve kendi hakkinizdaki bilinmezlerden korkmaniz, kisaca belirtmek gerekirse tipki zengin olmayi istedigi halde zenginligin getireceklerinden korkan kisi gibisiniz.

Selamlar, rüyamda bilmediğim bir evin salonundayım. Aydınlık ve geniş bir yer ağbimin eşi yanımda iki tane de tanıamdığım biri kız biri erkek ufak çocuk oraya neden geldiğimi bilmiyorum. Arka odalara giriyorum tek başıma, arka taraf karanlık ve dar.Yatak odasına girdiğim an o çocukların babalarıyla evlendiğimi hatırlıyorum.(O da eski erkek arkadaşım) ardından şu an ki sevgilime durumu nasıl açıklıcağımı düşünüyorum ama bir yandan eşyalarımı dolaba yerleştriyorum. O sırada ağbim ve yengem yanıma geliyorlar. Beni tebrik etmek için. Ve ben inanılmaz pişmanlık duyuyorum, çok üzülüyorum.Acaip sıkıntı ve moral bozukluğu veren bir rüyaydı...yorumlarsanız çok sevinirim... Teşekkürler şimdiden....

dün gece rüyamda masmavi durgun bi denize bakıyodum balkondan çok güzeldi içim sevinç doluydu ve telefonla konuşuyodum parayla ilgili kkonuşuyodum sanırrım dolar kelimesini hatırlıyorum hava güzeldi günlük güneşlik

pantea bugün bu rüyanın tamamını hatırlamak için çok uğraştım ama olmadı bu kadarı aklımda teşekkürler yorumuna güveniyorum .

Selamlar, rüyamda bilmediğim bir evin salonundayım. Aydınlık ve geniş bir yer ağbimin eşi yanımda iki tane de tanıamdığım biri kız biri erkek ufak çocuk oraya neden geldiğimi bilmiyorum. Arka odalara giriyorum tek başıma, arka taraf karanlık ve dar.Yatak odasına girdiğim an o çocukların babalarıyla evlendiğimi hatırlıyorum.(O da eski erkek arkadaşım) ardından şu an ki sevgilime durumu nasıl açıklıcağımı düşünüyorum ama bir yandan eşyalarımı dolaba yerleştriyorum. O sırada ağbim ve yengem yanıma geliyorlar. Beni tebrik etmek için. Ve ben inanılmaz pişmanlık duyuyorum, çok üzülüyorum.Acaip sıkıntı ve moral bozukluğu veren bir rüyaydı...yorumlarsanız çok sevinirim... Teşekkürler şimdiden....

Kendi ic dunyanizla ilgili yeni kesifler yapmak istiyorsunuz bunun icin oncelikle gecmisinizin analizini yapmaniz gerekdigini dusunuyorsunuz ,bu icsel sefer sirasinda gecmisinize ait hatalarla yuzlesmek durumunda kalip size sikinti veren anilari hatirlamakdan korkuyor yada onlari hatirlayip pismanlik duyuyorsunuz,bazi duygusal sebeplerden oturu ( bazi anilar ,hatalar, pismanliklar) caresizlik hissediyorsunuz,bilinc altinizi harekete geciren bir olay yasamis olmaniz mumkun kimi aman istem disi olarak bilinc altinda yasanan bir hareketlilik orada sikisip kalmis turlu olumlu yada olumsuz duyguyu hisetmemize ama nedenini anlayamamamiza sebep olur boyle bir durum yasiyor olabilirsiniz, gecmisinizde yasadiginiz hatalar yada mutsuzluklardan size yakin bazi kisileri de sorumlu tutuyorsunuz icten ice onlara ofkeli olmaniza ragmen yinede bir sekilde onlarla olan irtibatinizi surdurmeye mecbur hissediyorsunuz bu durum sizde ofke birikimi yaratiyor.Son zamnalarda sikca kendi icinize donup kendinizi dinlemeye baslamis gibi gorunuyorsunuz, bu aci verse yipratici olsa bile aslinda cok yapici bir cabadir,kendinizi ihtiyaclarinizi , iyi ve kotu yanlarinizi ,isteyip istemedikleriniz anlamaniza ve hayati her zamankinden daha cok ve net algilamaniza yardimci olur.Uzun bir surecdir ama yararlidir.

dün gece rüyamda masmavi durgun bi denize bakıyodum balkondan çok güzeldi içim sevinç doluydu ve telefonla konuşuyodum parayla ilgili kkonuşuyodum sanırrım dolar kelimesini hatırlıyorum hava güzeldi günlük güneşlik

pantea bugün bu rüyanın tamamını hatırlamak için çok uğraştım ama olmadı bu kadarı aklımda teşekkürler yorumuna güveniyorum .

Ruyalarimizin tamamini animsamak cok onemli degildir zaten bilinc altimiz bizim isimize yarayacak olani ve neye ihtiyac duydugumuzu animsamamiz gerekdigince animsamamizi saglar.

Maddi ve manevi acidan yuksek beklentilerde oldugunuz bir donemdesiniz , umutlariniz her seyin istediginiz gibi gelismesi yonunde hatta buna inaniyorsunuz bile.Ruyaniz cok yapici gelismelre gebe oldugunuza delalet ediyor ,hem maddi hemde manevi acidan parlak bir doneme adim atacaksiniz.Nisbeten daha durgun sakin ve huzurlu bir donemdesiniz.Bu sureci iyi degerlendirin sizin icin cok hayirli gelismeler olacak .

Rüyamda Kalbimin içinde kalbimin parçası olan bir bölüm varmış. Uzun böyle bir kemik gibi. Göğsümü yarıyorlar tam ortadan onu ordan alıyorlar. Bende daha snra o parçayı buluyorum. Ve ellerimle göğsümü açıp yerine koyuyorum sonra göğsümü geri kapatıyorum. Sonra doktora diyorumki o parçayı buldum ve yerine koydum ama sanki orda emanet gibi duruyor. Sallanıyor bişey olur mu diyorum o ara uyandım.

merhaba ben ruyamda ic camasirlarimi elde yikamaya calisiyordum yorumlarsaniz sevinirim
Bu tur kisa ruyalarinizi ruya sirasindaki hislerinizi ekleyerek yazarsaniz daha net bir analiz mumkun olur.

Size ozel olan ve yitirmekden cekindiginiz bazi degerleriniz var , mahremiyetinizi ozelinizi korumaniz gerekdigini dusunuyorsunuz,en yakinlarinizin bile size belli bir sinirdan daha fazla yakinlasmalari sizi endiselendiriyor , surekli kendi icn dunyanizi her kesden gizlemeye ve orayi sadece kendi istediginiz sekilde bicimlendirmeye calisiyorsunuz ,Tum bunlari kimi zaman bilincli kimi zamanda bilinc altinizdan gelen hisler dogrultusunda yapiyorsunuz.Aciga cikmasinda korktugunuz bir seyler var olabilir.kendinizi arinmis hissetmek ihtiyacindasiniz.

annemin rüyasında üzerine mutfak dolabndan fare atlamış ve uyanmış yorumlarsanız sevinirim

Anneniz aileye disaridan biri yada birileri tarafinda zarar verilmesinden endise duyuyor olabilir.Maddi acidan zarar gorme korkusu yada genel anlamda maddi yada manevi acidan bir seyleri yitirmek zarar gormek korkusu ruyalarimiza bu sekilde yansir.Anneniz de diger tum insanlar ozellilede anneler gibi ailesini koruma ic gudusune sahip disaridan gelecek her turlu degisiklik hatta olumlu bile olsa ( evlatlarinda birini evlendirmek , askere yollamak,aile bireylerinin yasantisinda gerceklesecek her hangi a maddi yada manevi bir degisiklik gibi) bir takim bilinc alti endiseler duymakda.

Bu tur kisa ruyalarinizi ruya sirasindaki hislerinizi ekleyerek yazarsaniz daha net bir analiz mumkun olur.

Size ozel olan ve yitirmekden cekindiginiz bazi degerleriniz var , mahremiyetinizi ozelinizi korumaniz gerekdigini dusunuyorsunuz,en yakinlarinizin bile size belli bir sinirdan daha fazla yakinlasmalari sizi endiselendiriyor , surekli kendi icn dunyanizi her kesden gizlemeye ve orayi sadece kendi istediginiz sekilde bicimlendirmeye calisiyorsunuz ,Tum bunlari kimi zaman bilincli kimi zamanda bilinc altinizdan gelen hisler dogrultusunda yapiyorsunuz.Aciga cikmasinda korktugunuz bir seyler var olabilir.kendinizi arinmis hissetmek ihtiyacindasiniz.
tesekkurler yuregine saglik

Rüyamda Kalbimin içinde kalbimin parçası olan bir bölüm varmış. Uzun böyle bir kemik gibi. Göğsümü yarıyorlar tam ortadan onu ordan alıyorlar. Bende daha snra o parçayı buluyorum. Ve ellerimle göğsümü açıp yerine koyuyorum sonra göğsümü geri kapatıyorum. Sonra doktora diyorumki o parçayı buldum ve yerine koydum ama sanki orda emanet gibi duruyor. Sallanıyor bişey olur mu diyorum o ara uyandım.

Bu ruya cogunlukla baskalari tarafindan cok fazla onay gormeyen bir seyi yaptigimiz yada bir seylere inandigimizda gorulen turden .Sanirim yakin cevre yada genel olarak toplum tarafindan onaylanmayacagini dusundugunuz bir takim seylere sahipsiniz,bu seyler sizi siz yapan ve kendi dunyanizda kendinizi huzurlu hissetmenizi saglayan fakat disaridan onay gormeyecek seyler olabilir , bunlarla ilgili olarak aldiginiz yada alacaginizi dusundugunuz tepkiler sizin bile kendinizi sorgulamaniza inanclarinizi buyutec altina lamaniza neden oluyor yaptiklarinizin yada dusunce ve inanclarinizin dogrulugunu sorguluyorsunuz.

Ikinci bir bakis acisida icsel bir inklabi hedefliyor olabilirsiniz kendinizde ve yasantinizda koklu degisiklikler yapmak niyetiniz varsa bunlarin nasil karsilanacagi kousunda endiseleriniz olamasi nedeniyle bilinc altiniz sizi bu endisenizin yarattigi baskidan bu cesit bir ruya ile haberdar etmek istemis .

Basit bir ornekle analizi toparlamak istiyorum.
Ornegin rock muzikle ilgilenen ama ailesinden hic kimsenin bunu begenmedigi ve onaylamadigini bilen bir genc babasiyla bir tartisma yasayip babasi tarfindan gitarinin kirilmasindan sonra buna benzer bir ruya gorebilir.

Genellikle kendilerini cokca sorgulayan ve disaridan cokca tepki alan kislerin gordukleri turden bir ruya bu.

Anneniz aileye disaridan biri yada birileri tarafinda zarar verilmesinden endise duyuyor olabilir.Maddi acidan zarar gorme korkusu yada genel anlamda maddi yada manevi acidan bir seyleri yitirmek zarar gormek korkusu ruyalarimiza bu sekilde yansir.Anneniz de diger tum insanlar ozellilede anneler gibi ailesini koruma ic gudusune sahip disaridan gelecek her turlu degisiklik hatta olumlu bile olsa ( evlatlarinda birini evlendirmek , askere yollamak,aile bireylerinin yasantisinda gerceklesecek her hangi a maddi yada manevi bir degisiklik gibi) bir takim bilinc alti endiseler duymakda.

teşekkürler emeğine sağlık

Çok tşk ederim açıklama için sanırım söylenilen ve kastedilen şeyler bana şu an uyuyor. İlk yaptığınız yorum uyuyor. tşkler yeniden

Sevgili arkdaslar bugun gercekdende cok garip ve korkunc bir kabus gordum bir anlam tasyormu bilmem ama egerki bilginizz varsa yorumlarsaniz sevinrim

dun gece uykumun baslarinda bir kavus gordum yatakdan uyaniyorum ve perdeme bakiyorum her yer karanlik ve urtkutu penceremin perdesinden bakiyorum her yerde siya gorunen kayip olan cisimler var ellinde birsey olan kivircik sacli uzun siya giyinmis bir ada vardi koruncdu onun gozlerine bakmaya calisdim kortugum icn devam etmedim sonra cin diye icimdn geciriyorum derken aynama bakyorum oordan baska bir yuz beliriyor sonra bagirmaya calisiyorum guclu durmaya calisiyorum sesim arada bir kesiliyor sonra cikiyor ve evin ikinci katina cikiyorum orda da bir suru siyali insan var yuzleri beli degil, ben ellimde bir makas yanima ablam onlarla resmen savasiyoruzzz hepsine makasla saldiyorum onlar ellimden makasi aliyor ters tutuyor bana saliyor ben ablma beyaz bir kagit su ve ates istiyorum cakmakla yaniyor onlara tutuyorum ve hic yapmadim normal hayata soylmedim bismilla rahmani rahim sekilinde surekli soyluyorum, sonrasina erkek kardesim ellinde yigenimle geliyor yatakdan dusmus ve anlinda kan vardi ruyamda ve o gelir gelmez ben ruyada uyandm uyaniken bile halen bismilla diye devam ediyorum ve butun vucud uyumus seklde kipirdamiyourm bile ve zihnimde allah allah allah diye kac defa tekrarladigimi bile hatirlamoyurum ve tkerar uykua dondum,.,,,,,,,, lutfen yorumlarmsinzi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri