"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RÜYA YORUMLARINIZ İÇİN BURAYA !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ağzına eline ve yorumuna sağlık pantea birde urumdan alalım bir yorum bende haberci olduğunu biliyorum ama çözemedim :)

aman işte bildik güzel şeyler olacağını anlatan bir rüya ama

yakınmı tarihte eşinle bir tatışman var bu tartışma kavga gibi değil resmen soğuk savaş gibi. anlayamadığın bir soğukluk bir gerginlik yaşanacak. ve bir müddet sürecek. bazı radikal kararlar alabilirisn evliliğinle ilgili bu karar ayrılmakla ilgili değil kendi davranış şekilde köklü bir değişikliğe sebep olacak.

ve seni bekleyen bir dizi seyehatler var hem gelenlerin olacak hemde sana gelenler.

gördüklerinin çoğu para ile ilgili durumlar. eğer çalışarak yapılmayacaksa bir şans oyunu oynamanı tavsiye ederim

bu arada 44 sayısı senin parapisokoloji ile para kazanacağını simgeliyor

aman urum zaten dediklerin çıkıyor morelim bozuldu şimdi eşimle kavga dedin ya hehehe bir parapsikolojimiz eksikti onuda yaparız artık :) :D

merhabalar ben erkeğim... bayan olan benden büyük bi yengem var(amcamın hanımı) rüyamda ona sarılıp yanağından öptüğümü gördüm yorumlayabilirmisiniz bunun anlamı nedir..

merhabalar ben erkeğim... bayan olan benden büyük bi yengem var(amcamın hanımı) rüyamda ona sarılıp yanağından öptüğümü gördüm yorumlayabilirmisiniz bunun anlamı nedir..

Ruyaniz sevkat duygusuna olan ihtiyaci simgeliyor olabilir,ruyalarinizi analiz etmek icin genellikle ruyada ne hisettiginiz onem tasir bunu belirtirserniz daha acik bir analiz mumkun olur.

Merhaba benim ruyamida yorumlaya bilirmisiniz?
Dun gordugum bir ruya.

Eski sevgilimle msnde konusuoruz sonra birden haber kesiliyor ve daha sonra yuz yuze gorusuyoruz. Konusuyoruz ve ben diyorumki ona su su nedenlerden ayrildik evet diyor. Sonra bi bayan var sevgilisiymis galiba tam orasini hatirlamiyorum ama bi bayan vardi. ona diyormki ben eski sevgilisiyim biliyormusun diyorum evet diyor ama hic bunu umursamiyor. ben tabi sinir oluyorum.

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Daha sonra yine konusuyoruz eski sevgilimle diyorumki seni ne kadar cok sevdgimi nasil anlatabilirim sana hani inanman icin diyorm birsey demiyor. Kendimi oldurmemmi lazim diyorum mutfaga dogru gidiyorum bicak almak icin bulamiyorum daha sonra buluyorum aliyorum ve bilegimin az yukarisini kesiorum ama elimden kan geliyo oda elimi tutuyo suya tutuyo bi kac kere boyle kan geliyo ve suya tutuyor. Ve orada bana diyorki mutlu bir hayat bizi bekliyor diyor (beraberce).[/FONT]

Ruyami yorumlaya bilirseniz cok sevinirm simdiden tsk ederim.

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Bu ruyanin anlami nedir kafam cok karisik. ve Kadr suresini gormustum ruyamda bu cok faziltli bi sure diyordum.[/FONT]

Merhaba benim ruyamida yorumlaya bilirmisiniz?
Dun gordugum bir ruya.

Eski sevgilimle msnde konusuoruz sonra birden haber kesiliyor ve daha sonra yuz yuze gorusuyoruz. Konusuyoruz ve ben diyorumki ona su su nedenlerden ayrildik evet diyor. Sonra bi bayan var sevgilisiymis galiba tam orasini hatirlamiyorum ama bi bayan vardi. ona diyormki ben eski sevgilisiyim biliyormusun diyorum evet diyor ama hic bunu umursamiyor. ben tabi sinir oluyorum.

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Daha sonra yine konusuyoruz eski sevgilimle diyorumki seni ne kadar cok sevdgimi nasil anlatabilirim sana hani inanman icin diyorm birsey demiyor. Kendimi oldurmemmi lazim diyorum mutfaga dogru gidiyorum bicak almak icin bulamiyorum daha sonra buluyorum aliyorum ve bilegimin az yukarisini kesiorum ama elimden kan geliyo oda elimi tutuyo suya tutuyo bi kac kere boyle kan geliyo ve suya tutuyor. Ve orada bana diyorki mutlu bir hayat bizi bekliyor diyor (beraberce).[/FONT]

Ruyami yorumlaya bilirseniz cok sevinirm simdiden tsk ederim.

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Bu ruyanin anlami nedir kafam cok karisik. ve Kadr suresini gormustum ruyamda bu cok faziltli bi sure diyordum.[/FONT]

Ruyaniz duygusal durumunuzun ne denli karmasa icinde oldugunu yansitiyor,eski sevdiginizle yeniden irtibata gecmek istiyorsunuz bunun imkansiz oldugunu biliyor ve onun hayatina yeni birisini sokmasindan cok endise ve kiskanclik duyuyorsunuz,ruyanizda bileginizi bicakla kesmeniz o kisiye karsi tam bir teslimiyet gostermek istediginizi simgeliyor,erkek cinsine karsi bilinc altinizda gizli kalmis bir ofke ve kiskanclik duygusu var ,onlarin daha hakim daha egemen bir yasantiya sahip olduklari dusuncesi bu duygularin nedeni,kendi kisiliginizi aykalar altina alma bahasina bir erkege koru korune baglanabilecek bir yapidasiniz ve bu hayatiniza giren insanlarin bir sure sonra sizden sikilmalarina ve size olan saygilarini yitirmelerine neden oluyor ,disardan bakildiginda cok guclu ve bagimsiz bir kisilik sergiliyor olabilirsiniz ama duygusal iliskileriniz basladiginda sevdiginizi adeta boguyorsunuz.Kadin cinsine karsida ofkelisiniz bu aslinda kendinize duydugunuz bilinc alti bir ofke , sanirim aile icerisinde baba karakterioyle cok olumlu ve yakin bir iliskiniz olmamis,annenizde kendinize bir kadin olarak psikolojik gelisiminiz adina orenk alabileceginiz bir kisilikde degil.Annede ki bu zayiflik sizin kadin cinsine olan bastirilmis ofkenizin asil nedeni.

Kadir suresini gormus olmaniz manevi seylere ve maneviyata daha fazla onem vermeniz gerekdigini simgeliyor.

rüyamda sevdiğim kişinin işyerine gidiyorum onu üzeri çıplak görüyorum fakat onun vücudu deil daha kaslı güzel bi vüsut hoş karşılıyo beni diyorum nie böyle çlşyosun diyo yük taşıyorum terliyorum ona tam karşılarında bir ev gösteriyorum kiralık diyorum orayı tutayımda seni izleyeyim guluyor kardeşide gülümsüyo sonra işyerlerinin arkasına dolanıyorum babsınla karşılaşıyorum çevreme bakıyorum hiç orda çalışanlardan deiller herkes yabancı bide normalde tekstil işi ile uğraşıyo fakat baharat ürretimi gibi görüyorum heryerde otlar var kadınlar otları süzüyo poşetliyo babası beni odaya götürüyo masanın önünde oturuyoruz ben ona sevdiğimi şikayet ediyorum bana diyo sen çok iyi bi sırdaşsın ama diyorum sevdiğimin sırlarını verdim size olsun diyo okulumu soruyo bitirdim diyorum sevdiğim için yaramazlıklar yapıyo ddiyo işyerinden birilerinle birlikte isim ver bana diyo bende başta benim diyorum en son benimle çıktı gülümsüyo dışarı çıkıyorum yağmur yağıyo bu arada sevdiğimin babasını almaya 2 kadınla bi adam geliyo beni tanıştırıyo el sıkışıyoruz sonra ben arabama doğru yürüyorum ıslandığımı hissediyorum ve işyerinden çıkarken sevdiğimin eski çıktığıyla karşılaşıyorum kendime güvenmiş şekilde başım dik yanından geçiyorum kızın suratı asık

çok uzun ve detaylı bi rüyaydı fakat bu kadarı aklımda sanki konuşmalar gerçek gibiydi çok merak ediyorum uzun zamandır sevdiğimi grüyorum rüyamda şuan birlikte gibiyiz onunla tam bi sevgili deiliz ama arıyo soruyo yorumunuzu bekliyorum çok teşekkürler.

merhabalar lutfen ruyami yorumlarmisiniz ben ruyamda baba vanga yi gordum gozleri goruyor bana biseyler anlatmaya calsiiyordu ve ne anlattiginmi hatirlamiyorum lutfen yorumlarmisiniz

rüyamda sevdiğim kişinin işyerine gidiyorum onu üzeri çıplak görüyorum fakat onun vücudu deil daha kaslı güzel bi vüsut hoş karşılıyo beni diyorum nie böyle çlşyosun diyo yük taşıyorum terliyorum ona tam karşılarında bir ev gösteriyorum kiralık diyorum orayı tutayımda seni izleyeyim guluyor kardeşide gülümsüyo sonra işyerlerinin arkasına dolanıyorum babsınla karşılaşıyorum çevreme bakıyorum hiç orda çalışanlardan deiller herkes yabancı bide normalde tekstil işi ile uğraşıyo fakat baharat ürretimi gibi görüyorum heryerde otlar var kadınlar otları süzüyo poşetliyo babası beni odaya götürüyo masanın önünde oturuyoruz ben ona sevdiğimi şikayet ediyorum bana diyo sen çok iyi bi sırdaşsın ama diyorum sevdiğimin sırlarını verdim size olsun diyo okulumu soruyo bitirdim diyorum sevdiğim için yaramazlıklar yapıyo ddiyo işyerinden birilerinle birlikte isim ver bana diyo bende başta benim diyorum en son benimle çıktı gülümsüyo dışarı çıkıyorum yağmur yağıyo bu arada sevdiğimin babasını almaya 2 kadınla bi adam geliyo beni tanıştırıyo el sıkışıyoruz sonra ben arabama doğru yürüyorum ıslandığımı hissediyorum ve işyerinden çıkarken sevdiğimin eski çıktığıyla karşılaşıyorum kendime güvenmiş şekilde başım dik yanından geçiyorum kızın suratı asık

çok uzun ve detaylı bi rüyaydı fakat bu kadarı aklımda sanki konuşmalar gerçek gibiydi çok merak ediyorum uzun zamandır sevdiğimi grüyorum rüyamda şuan birlikte gibiyiz onunla tam bi sevgili deiliz ama arıyo soruyo yorumunuzu bekliyorum çok teşekkürler.

Duygusal acidan yalnizlik hissediyorsunuz bir an once bu yalnizlikdan kurtulmak istiyorsunuz ,sevdiginizle her acidan yakinlasmak istiyorsunuz,aranizdaki iliskiyi sabirla va mantikla yoluna koyma cabasindasiniz ama duygulariniz bu konuda aceleci bilinc altiniz bir an once bir araya gelmek istiyor,bazen ondan kopmak yada baskasina sans tanimak istediginizi hissediyor ama sonra bundan vaz geciyorsunuz,kimi zamanda doga ustu guclerden yardim almayi dusunuyorsunuz,sevdiginizi baskalarindan kiskaniyorsunuz ama belli etmiyorsunuz,genellikle soguk kanli bir kisilik yapiniz var kendinize guveniyorsunuz ama yinede duygusal konularda guvensizlik duymakdan kurtulamiyorsunuz,yagmur yagmasi ve islandiginizi hissetmeniz iliskinizle ilgili karamsar dusuncelerinizi ve umutsuzluklarinizi yansitiyor.Iliskinizin yoluna girmesi icin biraz destek almaya ihtiyaciniz var.Bu destegi o kisinin ailesinden alabileceginizi dusunuyorsunuz.Duygusal konularda fikirleriyle size destek olacak birine de ihtiyac duyuyor olabilirsin.Sevdiginiz kisinin beklediginiz yakinligi vermeyisi ona karsi gizli bir ofke duymaniza neden oluyor.

merhabalar lutfen ruyami yorumlarmisiniz ben ruyamda baba vanga yi gordum gozleri goruyor bana biseyler anlatmaya calsiiyordu ve ne anlattiginmi hatirlamiyorum lutfen yorumlarmisiniz

Bu yari haberci bir ruya ; hem psikolojik hemde haberci yorumu benzerlikler tasiyor , bilmediginiz ve hakkinda bilgi sahibi olmak istediginiz seyler var bunlarin sirrina vakif olacaksiniz ,doga ustu olaylar ve konularla ilgileniyorsaniz\ bu alanda bazi ozel bilgilere sahip olabilirsiniz .

Bu yari haberci bir ruya ; hem psikolojik hemde haberci yorumu benzerlikler tasiyor , bilmediginiz ve hakkinda bilgi sahibi olmak istediginiz seyler var bunlarin sirrina vakif olacaksiniz ,doga ustu olaylar ve konularla ilgileniyorsaniz\ bu alanda bazi ozel bilgilere sahip olabilirsiniz .
emeginize saglik cok tesekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri