A
angeldream
ağzına eline ve yorumuna sağlık pantea birde urumdan alalım bir yorum bende haberci olduğunu biliyorum ama çözemedim 

aman urum zaten dediklerin çıkıyor morelim bozuldu şimdi eşimle kavga dedin ya hehehe bir parapsikolojimiz eksikti onuda yaparız artık![]()
![]()
merhabalar ben erkeğim... bayan olan benden büyük bi yengem var(amcamın hanımı) rüyamda ona sarılıp yanağından öptüğümü gördüm yorumlayabilirmisiniz bunun anlamı nedir..
Merhaba benim ruyamida yorumlaya bilirmisiniz?
Dun gordugum bir ruya.
Eski sevgilimle msnde konusuoruz sonra birden haber kesiliyor ve daha sonra yuz yuze gorusuyoruz. Konusuyoruz ve ben diyorumki ona su su nedenlerden ayrildik evet diyor. Sonra bi bayan var sevgilisiymis galiba tam orasini hatirlamiyorum ama bi bayan vardi. ona diyormki ben eski sevgilisiyim biliyormusun diyorum evet diyor ama hic bunu umursamiyor. ben tabi sinir oluyorum.
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Daha sonra yine konusuyoruz eski sevgilimle diyorumki seni ne kadar cok sevdgimi nasil anlatabilirim sana hani inanman icin diyorm birsey demiyor. Kendimi oldurmemmi lazim diyorum mutfaga dogru gidiyorum bicak almak icin bulamiyorum daha sonra buluyorum aliyorum ve bilegimin az yukarisini kesiorum ama elimden kan geliyo oda elimi tutuyo suya tutuyo bi kac kere boyle kan geliyo ve suya tutuyor. Ve orada bana diyorki mutlu bir hayat bizi bekliyor diyor (beraberce).[/FONT]
Ruyami yorumlaya bilirseniz cok sevinirm simdiden tsk ederim.
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Bu ruyanin anlami nedir kafam cok karisik. ve Kadr suresini gormustum ruyamda bu cok faziltli bi sure diyordum.[/FONT]
Ruyaniz sevkat duygusuna olan ihtiyaci simgeliyor olabilir,ruyalarinizi analiz etmek icin genellikle ruyada ne hisettiginiz onem tasir bunu belirtirserniz daha acik bir analiz mumkun olur.
rüyamda sevdiğim kişinin işyerine gidiyorum onu üzeri çıplak görüyorum fakat onun vücudu deil daha kaslı güzel bi vüsut hoş karşılıyo beni diyorum nie böyle çlşyosun diyo yük taşıyorum terliyorum ona tam karşılarında bir ev gösteriyorum kiralık diyorum orayı tutayımda seni izleyeyim guluyor kardeşide gülümsüyo sonra işyerlerinin arkasına dolanıyorum babsınla karşılaşıyorum çevreme bakıyorum hiç orda çalışanlardan deiller herkes yabancı bide normalde tekstil işi ile uğraşıyo fakat baharat ürretimi gibi görüyorum heryerde otlar var kadınlar otları süzüyo poşetliyo babası beni odaya götürüyo masanın önünde oturuyoruz ben ona sevdiğimi şikayet ediyorum bana diyo sen çok iyi bi sırdaşsın ama diyorum sevdiğimin sırlarını verdim size olsun diyo okulumu soruyo bitirdim diyorum sevdiğim için yaramazlıklar yapıyo ddiyo işyerinden birilerinle birlikte isim ver bana diyo bende başta benim diyorum en son benimle çıktı gülümsüyo dışarı çıkıyorum yağmur yağıyo bu arada sevdiğimin babasını almaya 2 kadınla bi adam geliyo beni tanıştırıyo el sıkışıyoruz sonra ben arabama doğru yürüyorum ıslandığımı hissediyorum ve işyerinden çıkarken sevdiğimin eski çıktığıyla karşılaşıyorum kendime güvenmiş şekilde başım dik yanından geçiyorum kızın suratı asık
çok uzun ve detaylı bi rüyaydı fakat bu kadarı aklımda sanki konuşmalar gerçek gibiydi çok merak ediyorum uzun zamandır sevdiğimi grüyorum rüyamda şuan birlikte gibiyiz onunla tam bi sevgili deiliz ama arıyo soruyo yorumunuzu bekliyorum çok teşekkürler.
şehvet hissettim...
merhabalar lutfen ruyami yorumlarmisiniz ben ruyamda baba vanga yi gordum gozleri goruyor bana biseyler anlatmaya calsiiyordu ve ne anlattiginmi hatirlamiyorum lutfen yorumlarmisiniz
emeginize saglik cok tesekkur ederimBu yari haberci bir ruya ; hem psikolojik hemde haberci yorumu benzerlikler tasiyor , bilmediginiz ve hakkinda bilgi sahibi olmak istediginiz seyler var bunlarin sirrina vakif olacaksiniz ,doga ustu olaylar ve konularla ilgileniyorsaniz\ bu alanda bazi ozel bilgilere sahip olabilirsiniz .